28/11/13

Απίστευτο: Χρήματα από τους συγγενείς του νεκρού εκπαιδευτικού από τη Ρόδο ζήτησε το προξενείο της Σμύρνης

Σε μια απίστευτη καταγγελία προέβη η οικογένεια του άτυχου Κώστα Αργυρόπουλου, το πτώμα του οποίου βρέθηκε στις ακτές της Τουρκίας, μετά τις φονικές πλημμύρες στη Ρόδο.
Όπως τόνισε στην τηλεόραση του Ant1 ο δήμαρχος Σύμης Ελευθέριος Παπακαλοδούκας, ο οποίος είχε συνοδεύσει τους συγγενείς στην Τουρκία και παρίστατο στη διαδικασία, οι υπάλληλοι του ελληνικού προξενείου στη Σμύρνη φέρονται να ζήτησαν χρήματα προκειμένου να γίνει ο επαναπατρισμός του νεκρού.
Όπως ανέφερε, υπάλληλος του προξενείου μετά την αναγνώριση ζήτησε 500 ευρώ για το φέρετρο που θα μετέφερε τον άτυχο άντρα πίσω στο ελληνικό νησί.

Το αίτημα διατυπώθηκε ενώ ακόμη δεν είχε συνέλθει πλήρως η αδελφή του νεκρού, που είχε καταρρεύσει από την εικόνα που αντίκρισε, καθώς το σώμα του επί μέρες βρισκόταν μέσα στο νερό, πριν τα κύματα το βγάλουν στην παραλία της Ντάτσας, στην Τουρκία.

Παρόντες φέρονται να ήταν εκτός του δημάρχου και άλλοι, ενώ η σκηνή καταγράφηκε και από Τούρκους δημοσιογράφους.

Οι συγγενείς φέρονται να κατέβαλαν το ποσό στην υπάλληλο του προξενείου. Ωστόσο ο Δήμαρχος Σύμης επικοινώνησε με τον Περιφερειάρχη και ο τελευταίος υποσχέθηκε να επιστραφεί το ποσό στους συγγενείς.
Καθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.