28/11/13

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Κίνας είχε ο Ράμα

«Προτεραιότητα για την Αλβανία τα περιφερειακά έργα»

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Κίνας είχε ο ΡάμαΟ Πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα συναντήθηκε σήμερα στο Βουκουρέστι με τον Πρωθυπουργό της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Li Keqiang.

«Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Ράμα τόνισε τη σημασία των διμερών σχέσεων μεταξύ της Αλβανίας και της Κίνας, καθώς και την προτεραιότητα της αλβανικής κυβέρνησης στα περιφερειακά έργα στον τομέα των μεταφορών, των υποδομών και της ενέργειας» αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου του πρωθυπουργού.

Ο κ. Ράμα ενημέρωσε τον Κινέζο ομόλογό του για τις μεταρρυθμίσεις που ανέλαβε η κυβέρνηση του, καθώς και μερικά από τα σημαντικότερα έργα στους παραπάνω τομείς.

Ο Πρωθυπουργός της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, συνεχάρη τον κ. Ράμα για την εκλογική νίκη και για το έργο του στην διακυβέρνηση της χώρας.

Ο κ. Li Keqiang εξήρε τις άριστες σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και τόνισε την ανάγκη να προωθηθούν στους τομείς του εμπορίου και της βιομηχανίας.

Νωρίτερα, ο Ράμα είχε διμερείς συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό της Πολωνίας, της Τσεχίας, της Σλοβακίας και της Εσθονίας στα πλαίσια της συνόδου κορυφής των χωρών της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης με την Κίνα που διεξάγεται στο Βουκουρέστι.

 http://www.newsbeast.gr/world/arthro/613937/sunadisi-me-ton-prothupourgo-tis-kinas-eihe-o-rama/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.