27/11/13

Συνδιαμορφώστε τις θέσεις της Δημοκρατίας Ιδεών

Δημοκρατία Ιδεών σας καλωσορίζει στη νέα και δυναμική ιστοσελίδα της, και σας καλεί να σχολιάσετε και να συμμετέχετε στο ιδιαίτερα επίκαιρο θέμα των καταλήψεων, έτσι ώστε να συνδιαμορφώσουμε όλοι μαζί, Δημοκρατικά και ελεύθερα, με έναν όμορφο διάλογο, την επίσημη άποψη της Δημοκρατίας Ιδεών επί του θέματος.

Το Forum της Δημοκρατίας Ιδεών είναι ανοιχτό σε κάθε Πολίτη που επιθυμεί να συμμετέχει σε ένα διαδραστικό διάλογο επί ποικίλων σύγχρονων προβληματισμών που αγγίζουν την ελληνική πολιτική ζωή, και που επιθυμεί να αποτελέσει μέρος της λύσης."
https://plus.google.com/117734641449771208371/posts/YpvYFwdqbct

1 σχόλιο:

  1. Η Δημοκρατία Ιδεών είναι ένας διαδικτυακός τόπος τον οποίο όλοι οι Έλληνες έχουν ηθική υποχρέωση να συνδράμουν πάσει δυνάμει,αντί της μεμψιμοιρίας και της οργής,που κυριάρχησε στην Ελλάδα.

    Εφόσον όλοι μας βάλουμε το λιθαράκι που μας αναλογεί,τότε θα πρόκειται για έναν απολύτως υγιή πολιτικό οργανισμό ο οποίος θα διαθέτει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να δρομολογήσει θετικές εξελίξεις για τη χώρα.

    Αυτή τη στιγμή μας δίνεται μια πραγματική επιλογή,μέσω της δυνατότητας να αλλάξουμε πραγματικά ριζικά την Ελλάδα,που τόσο μας πίκρανε και άλλο τόσο την πικράναμε.

    Η αδιαφορία μας,νερό στο μύλο των καταστροφέων της χώρας και του μέλλοντος της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.