1/9/13

Οι Πομάχοι, Σύριοι,Έλληνες, Αιγύπτιοι, Κούρδοι, Ασσύριοι κ.ά. βιάζονται επί χρόνια από τον ίδιο βιαστή

Γράφει ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη
Δεν είμαι ιστορικός και δεν διεκδικώ για τον εαυτό μου μεγάλες ιστορικές γνώσεις, όμως κάποιες λίγες γνώσεις σχετικές με την περιοχή έχω.
Σε όλα τα ζωντανά,  από την φύση τους υπάρχουν τα θηλυκά και τα αρσενικά, με την διαφορά ότι στην περίπτωση των ζώων αρσενικά με θηλυκά αλληλοσυμπληρώνατε, ενώ στην περίπτωση των λαών, ο αρσενικός λαός εξοντώνει τους θηλυκούς λαούς.
Στην περιοχή μας υπάρχει ο αρσενικός λαός που είναι οι Τούρκοι και υπάρχουν και οι βιασμένοι θηλυκοί λαοί που είναι οι Αρμένοιοι, Πομάχοι, Σύριοι, Κούρδοι, Ασσύριοι, Έλληνες, Βούλγαροι, Αλβανοί, κτλ, με λίγα λόγια όλοι οι αρχαίοι γηγενείς λαοί της περιοχής αποτελούν τους βιασμένους.

Πως είναι δυνατόν να είναι αριθμητικά λιγότεροι οι Έλληνες με παρουσία 3000 χρόνων στην περιοχή από τους Τούρκους που εμφανίστηκαν μόνο τα τελευταία χρόνια;
Πως είναι δυνατόν να είναι λιγότεροι αριθμητικά οι πομάκοι με χιλιάδες χρόνια παρουσίας  σε ανατολική – δυτική Θράκη , από τους Τούρκους;
Πως γίνεται, οι Αρμένοιοι με χιλιάδες περισσότερα χρόνια παρουσίας στην Μικρά Ασία να είναι λιγότεροι αριθμητικά από τους Τούρκους;  Κτλ Κτλ.
Διάβασα μια συνέντευξη του Τιμουρτζιν Μπιντέρ (Timucin Binder) Τούρκου ανθρωπολόγου ερευνητή και καθηγητή του Πανεπιστημίου Κωνσταντινούπολης, όπου αναφέρει μεταξύ των άλλων ότι μόνο το 10-15% του πληθυσμού της σημερινής Τουρκίας είναι εισερχόμενος πληθυσμός, ενώ το υπόλοιπο 85-90% είναι γηγενείς από τους αρχαίους προς Χριστού χρόνους,  κάτοικοι -λαοί της σημερινής Μικράς Ασίας.
Ακόμη και οι τουρκμάνοι του βόριου Ιράκ δεν έχουν καμιά γενετική σχέση με τους Τούρκους της Τουρκίας, αναφέρει ο ίδιος.
Προσέξτε, δεν λέει η έρευνα ότι αυτό το 10-15% είναι Τούρκοι, απλώς λέει ότι αυτό το ποσοστό δεν είναι γηγενείς – αρχαίοι κάτοικοι της περιοχής, μπορεί δηλαδή να αποτελείται αυτό το 10-15% από Λατίνους, Τούρκους, Άραβες, Ρώσους, Ισπανούς, Μογγόλους Κτλ Κτλ.
Με λίγα λόγια, μια χούφτα ανθρώπων, εξόντωσε- εξοντώνει, εξαφάνισε- εξαφανίζει , εκτούρκισε- εκτουρκίζει , έσφαξε – σφάζει, λεηλάτησε – λεηλατεί και συνεχίζει να γενοκτονεί, τα ήθη τα έθιμα την γλώσσα, τις παραδόσεις, την κουλτούρα ακόμη και τις ζωές, λαών που έχουν παρουσία στην περιοχή χιλιάδες χρόνια πριν τους Τούρκους.
Λοιπόν, μπορεί η αναφορά μου για θηλυκούς και αρσενικούς λαούς να φαίνεται ακραία, όμως οι Έλληνες οι Κούρδοι οι Πομάκοι οι Βούλγαροι οι Σύριοι οι Ασσύριοι οι Αλβανοί Κτλ είναι θηλυκοί , βιασμένοι λαοί, από τον ίδιο Τούρκικο τράγο.
 Όπως γίνετε και στα πρόβατα , υπάρχει ένα αρσενικό για κάθε είκοσι τριάντα θηλυκά. Δυστυχώς  υπάρχουν ακόμη λαοί,  ίδιας  αξιοπρέπειας  των προβάτων.
Ήταν λάθος ο τίτλος του βιβλίου του Αμερικάνου πρέσβη, George Horton: η κατάρα της Ασίας, αναφερόμενος στους Τούρκους, ποιο σωστός τίτλος θα ήταν:  ο βιαστής των προβάτων (λάθος των λαών) της Ασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.