2/7/13

JSSNews: Ένας αντισημιτικός πολιτικός διορίστηκε Υπουργός στην Ελλάδα

JSSNews (Ισραήλ)       (μτφ. Κριστιάν)
ADLΗ Αντι-Δυσφημιστική Λίγκα, Anti-Defamation League (ADL), εξέφρασε την ανησυχία της για το διορισμό του κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ως Υπουργό Υγείας της Ελλάδας, λόγω των ανησυχητικών σχόλιων του σχετικά με τους Εβραίους και τη δημόσια προβολή ενός αντισημιτικού βιβλίου.

Σύμφωνα με τις δημοσιευμένες εκθέσεις σχετικά με τον υπουργό, ο ίδιος έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι «όλες οι μεγάλες τράπεζες ανήκουν στους Εβραίους» και ότι το «εβραϊκό λόμπι» θα ήταν το μόνο που θα μπορούσε να καθορίσει «το μέλλον του εξωτερικού χρέους της Ελλάδας».

Πραγματοποίησε, επίσης, ευρέως την εμπορική προαγωγή του βιβλίου «Οι Εβραίοι, όλη η αλήθεια», γραμμένο από τον Κωνσταντίνο Πλεύρη, διαπρεπή συγγραφέα αυτοαποκαλούμενο αντισημιτικό.  

«Σε μια εποχή όπου ο αντισημιτικός και αρνητικός λόγος συνεχίζει να ξετυλίγεται τακτικά στον δημόσιο και πολιτικό λόγο στην Ελλάδα και οι ηγέτες της Χρυσής Αυγής (ρατσιστικό κόμμα) ασπάζονται ανοιχτά τον αντισημιτισμό και σπέρνουν το μίσος, η δημοτικότητά τους αυξάνει συνεχώς.
Το να επιλεγεί ένας πολιτικός γνωστός για τον αντισημιτισμό του είναι ανησυχητικό», έγραψε ο Αβραάμ Foxman, επικεφαλής της ADL. 
«Η ανησυχία μου αυτή επιτείνεται από το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν καταφέρνει να περάσει ένα αντιρατσιστικό νομοσχέδιο».

Σε επιστολή προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, η ADL κάλεσε τον πρωθυπουργό να επανεξετάσει τον διορισμό του κ. Γεωργιάδη και να εξασφαλίσει ότι θα υιοθετηθεί και εφαρμοστεί η αντιρατσιστική νομοθεσία.

Υπήρξε μια σημαντική αύξηση του αντισημιτισμού στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, σε μεγάλο βαθμό λόγω της εμφάνισης του κόμματος της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής, του οποίου ο ηγέτης αρνείται ανοιχτά το Ολοκαύτωμα και εμφανίζεται με αντίγραφα του Mein Kampf.

Greg Sulin - JSSNews 


9 σχόλια:

  1. Μπα πως και ξεφυγε απο τον ελεγχο του πλανητικου νταβατζη, ο ελεγχος στην ελλαδα, με αποτελεσμα να γινει υπουργος ο γεωργιαδης?
    Βρε σιωνιστρονια μας τα εχετε ζαλισει για τα καλα. Ολο κραζετε σαν αρρωστημενα ορνια διοτι δεν τους καθεται βολικα το ψοφημι. Λιγο να δυσκολευτει το σιωνιστρονι στο ξεσκισμα, αρχιζει να κλαψουριζει οτι αδικειται! βρε δεν μου γαμι... λεω γω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα που του γεμισανε τον ντορβα και λαδωσε το αντερό του μη φοβαστε τιποτα. Τιποτα δεν πιστευε απο αυτα που ελεγε. Απλά πουλαγε δηθεν εθνικοφροσύνη και δήθεν αντισημιστισμό μεχρι να τα εξαργυρωσει στις εκλογές (με το ΛΑΟΣ τοτε). Καλά, δεν θυμαστε τι ελεγε κατα του Σαμαρα ενω τωρα τον λιβανιζει????? Ειναι να τον παιρνετε στα σοβαρά???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Άδωνις πρόκειται να υποστεί αφάνταστες πιέσεις από μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες.
    Κάποιες από αυτές είναι εβραϊκών ή ισραηλινών συμφερόντων.
    Ένας από τους λόγους που του επιτίθενται τα ντόπια παπαγαλάκια, είναι αυτός, να πάρει δηλαδή το μήνυμα.
    Τώρα έπιασαν δουλειά τα μεγάλα μέσα, με πρώτη και ...καλύτερη την Anti-Defamation League (ADL).
    Άδωνι κράτα, το συμφέρον των Ελλήνων πολιτών και της πατρίδας πάνω απ' όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι διάφορες θέσεις που εκφράζονται,κατά καιρούς,από διάφορους,λιγότερο ή περισσότερο πολιτικάντηδες,είναι στην Ελλάδα του σήμερα προπαντός,π α ρ ω ν υ χ ί δ α.
    Αυτό που κάνει τη μεγάλη και ουσιαστική διαφορά,είναι η δημόσια συμπεριφορά του ίδιου του Κράτους του Ισραήλ έναντι αυτών που αυτό θεωρεί εχθρούς ή απλώς αντιπάλους.Ας αναρωτηθούν εκεί και παντού οι διαμαρτυρόμενοι συνεχώς,φίλοι Ισραηλινοί,πού και ποιές είναι οι δικές τους ευθύνες;Τρομερό,πράγματι,το ολοκαύτωμα και δεν πρέπει να το ξεχάσουμε ποτέ.Αυτό,όμως,σημαίνει ότι έχει δώσει στο Ισραήλ το αιώνιο δικαίωμα ασυλίας σε ό,τι διαπράττει;Δεν νομίζω ότι είναι τόσο αθώοι και τόσο πρωτάρηδες.Τα σκουξίματά τους είναι αυτά του γάτου,στα κεραμίδια ή όπου αλλού πέτυχε τη θηλυκιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν γνωρίζαμε (εγώ τουλάχιστον δεν γνωρίζω) ποιοί κρύβονται πίσω από αυτήν την ADL,θα ξέραμε αν έχουμε να κάνουμε και εδώ με μία ακόμη επέμβαση στα εσωτερικά μας. Ο καιρός θα δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O Adonis, Skal prepei na ta mazepsi kai paei sto Israil mia episkepsi. Etsi ekmidenizei tis kasandres kai ta symferonta. Mono etsi tha ton afisoune isixo OLOI. Des tis ollandias Geert Wilders. Episis Skal o Syriza kai alloi Proodeutikoi mazi (me HAKAN autoi tota teleutaia to pirane xampari oti oi ellines synexizoune na vgazoune ta matia tous monoi tous)kai taloipa exoune kanei kali douleia na amaurizoune tous Politikous pou den tous kathonte. Stous pantes kai ta panta. Sto Londino O Syriza exei arxixafiedes pou dinei maura stoixeia stin Guardian. As psaksoune sto King's.. Den milao gia ADONI mono. An o Adonis apodeixthi. Moufa i tsarlatanos diko tou kapelo kai tha ton koroideuoume oloi gia panta..(X)
    Ellinas

    PS: pio Islamofasistes apo Tsyrizaious den yparxoune. Ti epathe o syntrofos tis thessalonikis me ta gay parades? Kati gia oukranezes akousa? Alitheoune?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι σαφές ότι περιμένουν απαντήσεις από τον Αδωνι, γι΄αυτό τον προκαλούν.
    Φαντάζομαι ότι θα έχει υπόψη του τις καταστάσεις που πρόκειται να αντιμετωπίσει (και τα συμφέροντα που πιέζουν, βεβαίως, βεβαίως...)
    Ελπίζουμε να είναι έτοιμος για όλα.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @skal που είπε...
    Ο Άδωνις πρόκειται να υποστεί αφάνταστες πιέσεις από μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες.
    Κάποιες από αυτές είναι εβραϊκών ή ισραηλινών συμφερόντων.

    Ο Άδωνις θα φροντίσει - σύντομα φαντάζομαι - για το θέμα αυτό, αφού θα πάρει σίγουρη και υπεύθυνη γνώμη από τον ... Ηλία Μόσιαλο, καλέ τον Καθηγητή Πολιτικής της Υγείας του London School of Economics (τώρα σώθκαμαν από τον κοτζάμ σύμβουλο ... και για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας). Χάβα Ναγκίλα Άδωνι-Σπυρίδωνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.