29/4/13

Στην πασαρέλα οι νονοί της Πάτρας

ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ
Στην πασαρέλα οι νονοί της Πάτρας
Την άκρη του νήματος του ακήρυχτου πολέμου που βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες εβδομάδες στην Πάτρα φαίνεται πως ξετυλίγουν οι αστυνομικές αρχές, μετά τη σύλληψη του βασικού υπόπτου της δολοφονίας του 38χρονου Πάνου Τσίρκα.

Ο Αλέξης Φράγκος συνελήφθη το Σάββατο στον Αγιο Δημήτριο Αττικής και ήδη έχει μεταχθεί στην αχαϊκή πρωτεύουσα, για να απολογηθεί την Τρίτη.
Μαζί του συνελήφθησαν πέντε άτομα για υπόθαλψη εγκληματία, ανάμεσά τους ο γνωστός πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης και η σύντροφός του, εστεμμένη σταρ Ελλάς το 2008, Διονυσία Κούκιου.
Το ζευγάρι, όπως και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, γαμπρός της σταρ Ελλάς βρίσκονται προφυλακισμένοι για να απολογηθούν την Τρίτη, ενώ ελεύθερη αφέθηκε η αδελφή της Δ. Κούκιου, η οποία διανύει τον έκτο μήνα της κύησής της.
Ο Αλέξης Φράγκος είναι ο αδελφός του Κωνσταντίνου Φράγκου, που δολοφονήθηκε στην Πάτρα την περασμένη Τετάρτη, έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης. Μετά τη δολοφονία του Τσίρκα, ο Αλέξης Φράγκος θεωρήθηκε βασικός ύποπτος και σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.
Στην πασαρέλα οι νονοί της Πάτρας

«Οσον αφορά τον εντολέα μου, Αλέξη Φράγκο, τον οποίο υπερασπίζομαι μαζί με τον συνάδελφο από την Πάτρα Περικλή Πασχάκη, κατά την απολογία του την ερχόμενη Τρίτη θα παράσχει εξηγήσεις και θα αναλάβει τις ευθύνες του. Θέλω να προσθέσω ότι η εμπλοκή του υπήρξε εντελώς τυχαία και χωρίς καμία προμελέτη.
Οι δικαστικές Αρχές και στο μέλλον το αρμόδιο δικαστήριο θα κρίνουν την ψυχολογική και διανοητική κατάσταση στην οποία βρέθηκε, όταν αντίκρισε αυτούς που ο ίδιος θεωρεί εκ των υπαιτίων τής εν ψυχρώ εκτέλεσης του αδελφού του, Κώστα», δήλωσε στο «Εθνος» ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου που εκπροσωπεί τον κατηγορούμενο.

Η υπεράσπισή της θεωρεί ότι η Διονυσία Κούκιου που εξελέγη Σταρ Ελλάς το 2008, και ο σύζυγός της, πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης, κακώς κρατούνται, αφού έχουν λευκό ποινικό μητρώο
Η υπεράσπισή της θεωρεί ότι η Διονυσία Κούκιου που εξελέγη Σταρ Ελλάς το 2008, και ο σύζυγός της, πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης, κακώς κρατούνται, αφού έχουν λευκό ποινικό μητρώο

Ο Τάσος Μπερδέσης είναι πυγμάχος της Ολυμπιακής ομάδας. Δύο φορές έχει κατηγορηθεί για υποθέσεις εκβίασης και τις δύο έχει αθωωθεί από τη Δικαιοσύνη. Εξαιτίας μάλιστα των δικαστικών εκκρεμοτήτων του, δεν είχε καταφέρει να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Εθνους», ο ίδιος και η σύντροφός του, σταρ Ελλάς του 2008, Διονυσία Κούκιου είχαν επισκεφθεί το σπίτι στο οποίο διέμενε η έγκυος αδελφή της και ο σύζυγός της στο Μπραχάμι. Εκεί τους εντόπισε η Αστυνομία, που πραγματοποίησε επιχείρηση για να συλλάβει τον Φράγκο.

«Οι τέσσερις εντολείς μου, που κατηγορούνται για το πλημμέλημα της υπόθαλψης εγκληματία, δεν γνώριζαν απολύτως τίποτα για πιθανή ποινική εκκρεμότητα του Φράγκου», τονίζει ο δικηγόρος Σ. Κεχαγιόγλου
«Οι τέσσερις εντολείς μου, που κατηγορούνται για το πλημμέλημα της υπόθαλψης εγκληματία, δεν γνώριζαν απολύτως τίποτα για πιθανή ποινική εκκρεμότητα του Φράγκου», τονίζει ο δικηγόρος Σ. Κεχαγιόγλου
«Οι τέσσερις εντολείς μου, που κατηγορούνται για το πλημμέλημα της υπόθαλψης εγκληματία, δεν γνώριζαν απολύτως τίποτα για πιθανή ποινική εκκρεμότητα του Αλέξη Φράγκου και βρέθηκαν εντελώς τυχαία στον χώρο όπου συνελήφθη», επισημαίνει ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου.

«Επιθυμώ όμως να εκφράσω στο σημείο αυτό την απορία, την έκπληξη, αλλά και τη δυσαρέσκειά μου γιατί το αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, το Σάββατο που μας πέρασε, διατήρησε μέχρι την ερχόμενη Τρίτη την προσωρινή τους κράτηση, ενώ έχουν λευκό ποινικό μητρώο και γνωστή κατοικία, ενώ ταυτοχρόνως άφησε ελεύθερους άλλους αλλοδαπούς χωρίς καμιά σταθερή και γνωστή διεύθυνση.

Ελπίζω και εύχομαι να κριθούν αύριο με βάση το πραγματικό υλικό της σχετικής δικογραφίας και όχι με όρους επικοινωνιακής βαρύτητας της υπόθεσης, μιας άλλης υπόθεσης που, ούτως ή άλλως, δεν τους αφορά», καταλήγει ο εκπρόσωπος των συλληφθέντων.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ Κ. ΦΡΑΓΚΟΥ ΣΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ
Πώς άνοιξε ο κύκλος του αίματος

Η αρχή της βεντέτας των νονών της νύχτας έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης έξω από νυχτερινό κατάστημα διασκέδασης στην οδό Σαχτούρη στο κέντρο της Πάτρας. Δύο άνδρες μεταμφιεσμένοι σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον 32χρονο Κώστα Φράγκο και τον παίχτη του χάντμπολ Βασίλη Σινούρη.
Στόχος τους, όπως αποδείχτηκε, ήταν τα δύο αδέλφια Κώστας και Αλέξης Φράγκος, ενώ ο άτυχος Βασίλης Σινούρης βρέθηκε τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο, αφού η ομοιότητά του με τον Αλέξη Φράγκο λόγω των μαλλιών τού κόστισε τη ζωή.
Η κοινωνία της Πάτρας πάγωσε από το φρικτό έγκλημα, αλλά κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει την άμεση συνέχεια του και τη συνέχεια του κύκλου αίματος που είχε ξεκινήσει.
Τρεις ημέρες αργότερα, μέρα μεσημέρι, στην οδό Ανθείας η δολοφονική επίθεση εκδίκησης και μίσους για τον 38χρονο Πάνο Τσίρκα σημειώθηκε μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών ακόμα και μικρών παιδιών.
Ο Αλέξης Φράγκος σύμφωνα με την Αστυνομία ήταν στο νεκροταφείο του Αγίου Μηνά, όπου μία ημέρα πριν είχε θάψει τον αδελφό του.
Μαζί του ένας φίλος του, ένα συγγενικό του πρόσωπο μεγάλης ηλικίας και μία κοπέλα. Φεύγοντας από το νεκροταφείο τον ειδοποίησαν πως ο Πάνος Τσίρκας βρίσκεται στην Πάτρα.
Η συνάντηση έγινε στην οδό Ανθείας και ο Αλέξης Φράγκος φέρεται να σκότωσε τον άνθρωπο που θεωρούσε υπεύθυνο για τον θάνατο του αδελφού του…

ΜΑΡΙΑ ΨΑΡΑ – ΛΙΝΑ ΜΠΑΣΤΑ /Εθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.