3/4/13

Μακάριος Δρουσιώτης: Το ανώτατο στάδιο του ανθελληνικού κρετινισμού

Βάσος Φτωχόπουλος
Τρανταχτή απόδειξη ότι ο ΔΗΣΥ δεν στεγάζει πια κανένα πραξικοπηματία και κανένα γριβικό ενωτικό πατριώτη είναι και ο διορισμός του Μακάριου Δρουσιώτη στο γραφείο τύπου του Προεδρικού.
Ο Κληρίδης και οι σώφρονες τότε δεξιοί δημιουργοί του ΔΗΣΥ θα είχαν τεράστιο πρόβλημα με ένα τέτοιο διορισμό.
Στην απόπειρά τους να μαντρίσουν τους τότε ανυπότακτους γριβικούς στην λεγόμενη εθνικόφρονα παράταξη, έπρεπε να κρατούν τουλάχιστον τα προσχήματα μιας έστω προφορικής εθνικοφροσύνης. Τώρα δεν υπάρχει τέτοια ανάγκη.

Οι ΝΑΙΝΕΚΟΙ του ΔΗΣΥ και τα αστόπαιδα της Χώρας  είναι πια η ηγετική κάστα στον ΔΗΣΥ. Τους γριβικούς και τους άτακτους εθνικόφρονες τους πάτησε το τραίνο της ρήαλ πολιτίκ των ανίκανων ηγετών του μοναδικού κόμματος της νήσου που κατάφερε να κυβερνήσει τον τόπο δυο φορές, 10 ολόκληρα χρόνια δηλαδή. Οι μεγάλοι ηγέτες σε αυτά τα δέκα χρόνια με όλη την καλή θέληση τους να κατεβάζουν τα βρακιά και προς τους εγγλέζους και τους αμερικανούς και τον ΟΗΕ και τους νεοοθωμανούς,  δεν κατάφεραν να λύσουν το κυπριακό πρόβλημα ούτε καν κατάφεραν να περάσουν το σχέδιο ΑΝΑΝ που εν πολλοίς ήταν ο τελικός τους στόχος. Κατάφεραν όμως να δώσουν  κυβερνητικές θέσεις σε ανθρώπους που έχουν σαν όραμα την κατάργηση του κυπριακού κράτους και την μετατροπή του σε προτεκτοράτο των νεοοθωμανών και ευρωπαίων φίλων τους.
Κατάφεραν να βάλουν στο Προεδρικό τους Γκαιμπελίστες προπαγανδιστές του άκρατου ανθελληνισμού.
Ο Μακάριος Δρουσιώτης δεν είναι ένας καραγκιόζης δημοσιογράφος, ούτε ένα πελλοκοπελλούιν, ούτε κανένας πληρωμένος πράκτορας, είναι κάτι πολύ χειρότερο.
Είναι μαζί με μερικούς άλλους αστέρες της δημοσιογραφίας, όπως π.χ. ο άλλος του γραφείου τύπου όπως και ο προϊστάμενος τους κος Στυλιανίδης, ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ του κυπριακού ελληνισμού. Δουλειά του Δρουσιώτη τόσα χρόνια στην δημοσιογραφία ήταν να πριονίζει μεθοδικά τον ελληνικό ιστό αυτής της κοινωνίας, μιας κοινωνίας που άντεξε τις τόσες αντιξοότητες μετά το 1960 λόγω της κληρονομιάς του ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΟΚΑ. Την περηφάνια αυτού του αγώνα στόχευσε ο Δρουσιώτης και οι υπόλοιποι φίλοι και ομοϊδεάτες του. Άλλοι σε πιο χαμηλούς τόνους άλλοι με το ναι μεν αλλά και ο ίδιος ακραίος μέχρι προκλητικότητας. Στόχευσαν μεθοδικά στο να κατασυκοφαντήσουν τον αγώνα που κρατούσε την ραχοκοκαλιά μας μέσα στο σώμα μας. Γνώριζαν και γνωρίζουν οι πριονιστές του ΔΗΣΑΚΕΛ ότι μόνο με το να τσακίσουν την εθνική μας περηφάνια και παράδοση μπορούν να μας αναγκάσουν να συνθηκολογήσουμε.
Γνωρίζουν ακόμη πως οι τελευταίοι εναπομείναντες αντιστασιακοί αγωνιστές της ΕΟΚΑ σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχουν καν στην ζωή. Γνωρίζουν επίσης ότι το πριόνισμα τους τόσα χρόνια δεν πήγε χαμένο. Τώρα δικαιώνονται. Δεν είναι τυχαίο πως ο άλλος γκαιμπελίσκος της αριστεράς είναι και αυτός αστέρι λαμπρό σήμερα, ευρωβουλευτής του ένδοξου ΑΚΕΛ!!! Αν θυμάστε καλά και ο Τάκης Χατζηγεωργίου έκτισε την καριέρα του πριονίζοντας τον αγώνα της ΕΟΚΑ. Ούτε πρέπει να ξεχνάμε ότι και η Ειρήνη Χαραλαμπίδου το ίδιο έκανε και πήρε την αμοιβή της στην βουλή.
Πιστεύω ακράδαντα ότι τώρα πια ανοίγει η πόρτα για πολλά τέτοια «αριστερά» αστέρια να διεισδύσουν στον ΔΗΣΥ. Μην εκπλαγείτε αν αύριο δούμε στο κυβερνητικό σχήμα και άλλα τέτοια αστέρια όπως είναι ο Νιαζί Κιζίλγκιουρεκ, η Τριγιώργη  ο Καίσαρ Μαυράτσας και, γιατί όχι, ο βοσκός του Μαχαιρά και αλλά τέτοια κοπέλλια που σήμερα έχουν πάρει την σύνταξη τους στο Λονδίνο. Δεν αναφέρω τον Μικελλιδη και τα άλλα αστέρια του ΠΟΛΙΤΗ διότι αυτά έκαναν ήδη την εμφάνιση τους διπλά από τον Αναστασιάδη.
Κατά καιρούς αποκαλώ τους συναγερμικούς εθνικάφρονες και πιστέψτε με δεν νιώθω καλά που το κάνω. Θα είναι όμως πια εντελώς εεεεεεεεθνικάαααααφρονες αν δεν καταφέρουν να αναιρέσουν αυτήν την χυδαία απόφαση του κύριου Στυλιανίδη. Αν δεν αναιρέσουν αυτήν την απόφαση τότε όλοι όσοι συμμετείχαν στον αγώνα κατά της αποικιοκρατίας θα πρέπει να αναιρέσουν τον εαυτό τους και τους αγώνες που έχουν κάνει. Οι αγωνιστές της ΕΟΚΑ που μάζεψαν τις υπόγραφες τους για να μας πείσουν να ψηφίσουμε Νικό Αναστασιάδη έχουν την δύναμη να αναιρέσουν αυτήν την απόφαση.
Δίνω λίγη πίστωση χρόνου. Θα επανέλθω σύντομα εκτός εάν δω στις προθήκες του βιβλιοπωλείου του ΣΙΜΑΕ το νέο βιβλίο του Δρουσιώτη «Η  σκοτεινή όψη της ΕΟΚΑ, Τόμος Β».
Ίσως θα ήταν καλά εάν η ΑΛΗΘΕΙΑ αρχίσει να δίνει τα βιβλία του Δρουσιώτη δωρεάν ή με κουπόνια όπως έκανε η Χαραυγή για να ενημερωθούν και οι συναγερμικοί για τα «εγκλήματα» της ΕΟΚΑ!!!
Σκατάες, δεν έχει σωτηρία αυτός ο τόπος όμως εμείς, με το χαμόγελο των παιδιών της ΕΟΚΑ, θα αντισταθούμε στους κρετίνους.

AGORADIALOGUE

3 σχόλια:

  1. Εδώ Εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένα δεκάδες άρθρα σχετικά με τον προδότη Δρουσιώτη.

    Όσον αφορά το κάλεσμα των συνδέσμων αγωνιστών της Ε.Ο.Κ.Α. για στήριξη στον Αναστασιάδη τον δεύτερο γύρο των Προεδρικών εκλογών τι να πει κανείς; Πλήρης απογοήτευση.

    Αλλά η Ε.Ο.Κ.Α. ζει και δεν μπορεί κανένας να σβήσει τα ιδανικά που πρεσβεύει. Ο σπόρος που έσπειραν οι Ενωτικοί μαχητές της λευτεριάς αντέχει τα ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί τα ανθελληνικά φιλοτουρκικά πραξικοπηματικά στοιχεία να υβρίζουν τον Δρουσιώτη αλλά ουδέποτε ανέφεραν τι τους ενόχλησε στα βιβλία του.Απλά όποιος τιμητικά ασκεί κριτική στην ΕΟΚΑ χρίζεται από την ανθελληνική αυτή κομπανία
    που τρώει εις βάρος του λαού ως ανθέλληνας.Ο κύριος Δρουσιώτης παραθέτει βιβλιογραφία και πολλές μαρτυρίες από συνεντεύξεις στα βιβλία του όπως και αποσπάσματα από κρατικά και μη αρχεία.Ενω εσείς κάνετε αντιγραφή οτιδήπο
    τε χυδαίο γραφτεί από άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βιβλιογραφια παραθετουν ολα τα ιστορικα βιβλια, εχεις την εντυπωση οτι μας ειπες κατι νεο? Απλα, οσοι γνωριζουν βασικους κανονες ιστοριογραφιας, μπορουν να αντιληφθουν ποια ειναι τα πραγματικα στοιχεια και ντοκουμεντα και ποια ειναι απλως "στοιχεια"(σαν αυτα δηλαδη που χρησιμοποιει ο προπαγανδιστης Δρουσιωτης)...Διαβασε τα βιβλια του Σπυρου Παπαγεωργιου, καθως και την 4τομη βιογραφια του Γεωργιου Γριβα που εγραψε ο Λεωνιδας Λεωνιδου μπας και μαθεις ιστορια...

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.