6/3/13

Π. Kαμμένος: Τεράστιο έγκλημα στη Χαλκιδική

Τεράστιο έγκλημα που επεκτείνεται από τη Χαλκιδική στη Θράκη και ιδιαίτερα στο νομό Έβρου», χαρακτήρισε, κατά τη συνάντηση που είχε με φορείς των περιοχών αυτών, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, τις εξελίξεις που σημειώνονται στο θέμα των επενδύσεων από εταιρείες εξόρυξης χρυσού, στη βόρεια Ελλάδα.

Ειδικότερα, ο κ. Καμμένος συναντήθηκε στη Βουλή, με τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης Άρη Γιαννακίδη, τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, τους περιφερειακούς συμβούλους Δημήτρη Χαρίτου, Χρήστο Τρέλη και με μέλη της Διανομαρχιακής Επιτροπής Αγώνα Θράκης κατά του χρυσού, στους οποίους εξέφρασε τη στήριξη του κόμματός του.

Παράλληλα δεσμεύθηκε ότι το κόμμα του θα στηρίξει τις προσπάθειές τους εντός του Κοινοβουλίου, ενώ «θα βρισκόμαστε στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας που ενωμένη αρνείται την καταστροφή του τόπου της». 

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν το θέμα της εξόρυξης χρυσού και -σύμφωνα με τους Ανεξάρτητους Έλληνες- «η περιβαλλοντική επιβάρυνση που θα επιφέρει στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, η λειτουργία των μεταλλείων».

Ο Πάνος Καμμένος μετά τη συνάντηση υποστήριξε ότι «οι χρυσοθήρες, εκτός από τα καταστήματα αγοράς χρυσού από τον ελληνικό λαό, ποντάροντας στην κρίση, άρχισαν να προσφέρουν δήθεν επενδύσεις, οι οποίες το μόνο που θα αφήσουν στην ελληνική γη είναι κυάνιο, αρσενικό και μια εγκαταλελειμμένη περιοχή που δεν θα μπορεί ούτε να καλλιεργηθεί, αλλά ούτε να αξιοποιηθεί τουριστικά».

Η Ελλάδα αύριο

1 σχόλιο:

  1. Όταν οι ελληνόφωνοι "ηγέτες" του Ελληνικού κράτους χαρίζουν σε ξένες εταιρίες το πολυτιμότερο πράγμα που έχει αυτός ο τόπος, τι μπορεί να περιμένει ο φουκαράς ο μισθωτός και ο συνταξιούχος;
    Από που θα εξοικονομήσει πόρους αυτό το δύσμοιρο κράτος για να κάνει κοινωνική πολιτική;
    Από τις ντομάτες και τα αγγούρια;
    Να μη λέω ατώρα που να εμπαίν'νε τα αγούρια. Ήμαρτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.