6/3/13

Η γενοκτονία των Αρμενίων από τους τούρκους γίνεται ταινία στην Αμερική. Λυσσαλέες αντιδράσεις από τα λόμπι του συνωστισμών.

ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ. Πλειάδα γνωστών ηθοποιών θα συμμετέχουν στην ταινία που αναμένεται να προβληθεί στις 23 Απριλίου του 2015, αποκαλύπτοντας όλη την ιστορική αλήθεια.

Άρχισαν οι πιέσεις στους ηθοποιούς και τα στούντιο από τα λόμπι της τουρκικής διαπλοκής για να εμποδιστεί η παραγωγή. Με την πλάτη στον τοίχο ο Ομπάμα που έταζε αναγνώριση της γενοκτονίας προεκλογικά και μετά έκανε πίσω υπό την πιεση της Κλίντον και του συφερτού.

Στην ταινία αναμένεται να παρελάσουν ηθοποιοί όπως ο Αλ Πατσίνο, η Ναταλι Πόρτμαν, ο Αρμάν Ασάντε, ο Ντι Κάπριο κλπ, ενώ κάποιοι από αυτούς έχουν ήδη υπογράψει παρά τις πιέσεις.

Σκηνοθέτης θα είναι ο Αρμένιος Αρτακ Σεβάδα και η ταινία θα βασίζεται στο best seller που περιγράφει την ζωή της 25χρονης Σάλυ Σόλομον που ανακαλύπτει την Εθνική της κληρονομιά και βρίσκεται αντιμέτωπη με μία “βιομηχανία” λόμπις, ψεύδους και προπαγάνδας που κρύβουν την αλήθεια.
Αυτο περιπλέκει ακόμα περισσότερο την κατάσταση αφού υπάρχει η φημολογία ότι η ταινία θα αναφέρεται επώνυμα σε πρόσωπα και εταιρείες που συνεργάζονται με την Τουρκία για την απόκρυψη του εγκλήματος.

Ο προϋπολογισμός της ταινίας θα ξεπεράσει τα 30 εκ. δολάρια, αλλά η προσέλευση παγκοσμίως αναμένεται να σπάσει τα ταμεία.

Υπάνθρωποι ευχαριστούν την Κλίντον και τον Ομπάμα που δεν αναγνώρισαν το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας…

Το ερώτημα είναι γιατί δεν γίνεται κάτι αντίστοιχο από τόσους πάμπλουτους ελληνικής καταγωγής, που μάλιστα είναι κύριοι χορηγοί της Κλίντον, συνέταιροι του Ανδρίκου κλπ κλπ. Αφού είναι δεδομένο ότι θα προσέφεραν και στην αλήθεια και στην τσέπη τους.

Προφανώς αυτοί αρέσκονται περισσότερο στον ρόλο του γενίτσαρου που κερδοσκοπεί εις βάρος του αίματος και της εθνικής περιουσίας.
Δεν πειράζει, οι Αρμένιοι δείχνουν τον δρόμο. 

Δείτε το βίντεο που αποτελεί προπομπό της προσπάθειας:



olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.