4/3/13

Αθλιότητα πρώτου μεγέθους από την Τουρκία στη Θράκη, μέσω Αζερμπαϊτζάν, τη στιγμή που ο Σαμαράς είναι στην Πόλη

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ιστολογίου XanthiPress.gr, πρέσβης του Αζερμπαϊτζάν συνέφαγε σε εστιατόριο της Ξάνθης με τον πρόξενο της Τουρκίας Αχμέτ Σενέρ και με τον ψευδομουφτή Μετέ.
Μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης, ο Δήμαρχος και ο Αντιπεριφερειάρχης ματαίωσαν την προγραμματισμένη συνάντηση με τον Αζέρο πρέσβη, Rahman Mustafayev.
Οστόσο, πηγές της αζερικής πρεσβείας επικοινώνησαν με τις αρχές της Ξάνθης αλλά και με το ξανθιώτικο ιστολόγιο και έδωσαν εξηγήσεις, σύμφωνα με τις οποίες ο πρέσβης πήγε στο γεύμα κατόπιν έγγραφης πρόσκλησης που δέχτηκε από τον Τούρκο πρόξενο και δεν γνώριζε ότι θα υπάρχει και υρίτο πρόσωπο και μάλιστα ο ψευδομουφτής Μετέ. Μάλιστα τονίστηκε ότι δεν είχε σκοπό να αμφισβητήσει το νόμιμο Μουφτή, τον οποίο και έχει κανονίσε να συναντήσει την Δευτέρα, μετά τα ραντεβού με Δήμαρχο και Αντιπεριφερειάρχη.
Στην επικοινωνία των ανθρώπων της Πρεσβείας με το XanthiPress.gr αποδόθηκε το όλο θέμα σε παρεξήγηση ενώ τονίστηκε ιδιαίτερα η αγάπη του Πρέσβη του Αζερμπαϊτζάν για τη χώρα και η ελληνομάθειά του. Άγνωστες παραμένουν οι προθέσεις των τοπικών αρχών με τους ανθρώπους του Αζερμπαϊτζάν να εκφράζουν την ελπίδα ότι το ζήτημα δεν θα τινάξει στον αέρα τις εκδηλώσεις και τις συναντήσεις που έχουν προγραμματιστεί .
Πηγή: XanthiPress.gr

1 σχόλιο:

  1. ...Άγνωστο παραμένει με ποιο τρόπο και ποια διαδικασία θα μπορούσε να εμπλακεί ο ομογενής επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, όταν ο διεθνής διαγωνισμός είναι σε τόσο προχωρημένο στάδιο και το ενδιαφέρον του, αν υπάρχει, έχει περιοριστεί σε μια επιστολή, χωρίς την κατάθεση κάποιας προσφοράς. Η όλη διαδικασία, η φημολογία και οι μεγάλες καθυστερήσεις, όπως είναι προφανές, προκαλούν δυσφορία στην πλευρά της Κοινοπραξίας SEBA-EΛΓΕΚΑ, αλλά πιο ασφαλή συμπεράσματα για τις προθέσεις κάθε πλευράς θα μπορούν να εξαχθούν μετά την Τετάρτη όταν θα ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση με τη ΣΕΚΕ.
    Απο τον ίδιο ιστότοπο απλά πρός ενημέρωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.