26/3/13

"Η γελοιότητα της Χρυσής Αυγής δεν έχει όρια"

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις του πολιτικού κόσμου για τη διαμαρτυρία -με στοιχεία βίας και γραφικότητας- της Χρυσής Αυγής έξω από τα κεντρικά γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού Mega (δείτε παρακάτω), με αιχμή τα... τουρκικά σίριαλ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, σχολίασε την επίθεση στελεχών της Χρυσής Αυγής κατά του τηλεοπτικού σταθμού λέγοντας: "Η Χρυσή Αυγή απέδειξε ότι η χυδαιότητα και η γελοιότητα δεν έχουν πλέον όρια…".


Εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, ο Τομέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και η "Πρωτοβουλία κατά του Νεοναζισμού και της Ρατσιστικής και Κοινωνικής Βίας" ανακοίνωσε:

"Η επίθεση σε τηλεοπτικό κανάλι με αφορμή την προβολή 'τουρκικών' σήριαλ δείχνει για άλλη μια φορά το μέγεθος της επικινδυνότητας αλλά και της γελοιότητας της Χρυσής Αυγής. Για την ερμηνεία της επιλογής της χρήσης του ταραμά και όχι μόνο, στην επίθεση κατά του καναλιού, αναμένουμε διευκρινιστική δήλωση από τον Εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής".

Και προσθέτει: "Για το γεγονός του βανδαλισμού ιδιωτικού χώρου από βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, το λόγο έχει η δικαιοσύνη".

"Η άθλια επίθεση της Χρυσής Αυγής κατά του τηλεοπτικού σταθμού Mega αγγίζει τα όρια της πολιτικής παραφροσύνης", σημειώνει η ΔΗΜΑΡ, συμπληρώνοντας: "Οι χυδαίες συμπεριφορές των 'ταγμάτων εφόδου' και του κοινοβουλευτικού τους εκπροσώπου ας σημάνουν επιτέλους συναγερμό στο Δημοκρατικό κόσμο".

Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής απάντησε με ανακοίνωση:

"Το mega είναι το κανάλι του μνημονίου και το βασικό στήριγμα της προδοτικής κυβερνητικής πολιτικής.

Ο βασικός του μέτοχος Μπόμπολας είναι καναλάρχης, μεγαλοεργολάβος, φιγουράρει στη λίστα Λαγκάρντ και έχει τρυπώσει σκανδαλωδώς στην εκμετάλλευση του ελληνικού χρυσού στη Χαλκιδική.

Θίχτηκε το ΠΑΣΟΚ που η Χρυσή Αυγή εξέφρασε την οργή ενός ολόκληρου λαού απέναντι στους νταβατζήδες, γιατί οι ΠΑΣΟΚτζήδες είναι τα μεγαλύτερα τσιράκια των νταβατζήδων.

Η διαμαρτυρία της 25ης Μαρτίου με αφορμή τα τουρκοσήριαλ είχε έναν απώτερο στόχο: την καταδίκη της προπαγάνδας υπέρ του μνημονίου και του ξεπουλήματος του εθνικού μας πλούτου σε ξένους και μεγαλοεργολάβους".

Διαβάστε: Ρεπορτάζ και video από τη διαδήλωση της ΧΑ έξω από το Mega- Ποιος βουλευτής... ούρησε στην είσοδο του σταθμού



Nooz



Η Χρυσή Αυγή διαδηλώνει για τις... τούρκικες σειρές

Θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ένα ακόμα περιστατικό με στοιχεία βίας και γραφικότητας, αλλά δεν είναι. Πρόκειται για ένα ακόμα επεισόδιο στο κακοπαιγμένο σίριαλ του εκφασισμού της ελληνικής κοινωνίας. Πρωταγωνιστής και πάλι η Χρυσή Αυγή. Αυτή τη φορά βγήκε στους δρόμους εναντίον του Mega και των... τουρκικών σίριαλ.

Μία ομάδα χρυσαυγιτών βουλευτών και καναδυό εκατοντάδες οπαδών τους μετέβησαν έξω από τα κεντρικά γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού, αξιώνοντας να μην προβληθούν από το κανάλι τα τουρκικά σίριαλ που έχει στο πρόγραμμά του.

Μία ενέργεια εκ μέρους της Χρυσής Αυγής που δεν είναι καινοφανής, εάν θυμηθεί κανείς τη συμπεριφορά της έξω από το θέατρο Χυτήριο. Τώρα επιχείρησε να επιβάλει στα κανάλια το τι θα προβάλλουν, επικαλούμενη την εθνική επέτειο.

Οι χρυσαυγίτες έκαψαν μία τουρκική σημαία -όπως με περηφάνια παρουσιάζουν στην επίσημη ιστοσελίδα τους, κάνοντας λόγο για "συμβολική" ενέργεια-, φώναξαν υβριστικά συνθήματα, ενώ μερίδα βουλευτών τους πέταξε αυγά, γιαούρτια και... ταραμοσαλάτες στην είσοδο του σταθμού.

Σύμφωνα δε με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας του διευθυντή ειδήσεων του Mega (aixmi.gr), ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Ν. Παππάς, ούρησε (!) έξω από την είσοδο του καναλιού…

Το... πρωτοφανές αυτό περιστατικό επιβεβαιώνεται και από ρεπορτάζ της Ελευθεροτυπίας, η οποία σημειώνει ότι ο βουλευτής Παππάς, μετά την ενέργεια του, πανηγύρισε υπερηφανευόμενος στους συγκεντρωμένους.

Πρόκειται για τον ίδιο βουλευτή, που ξεδίπλωσε σημαία με τα σύμβολα της απριλιανής δικτατορίας, προ μηνών στην Κρήτη.

Έξω από το σταθμό υπήρχαν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. Είναι, πάντως, άξιον απορίας γιατί επέτρεψαν (ή γιατί δεν εμπόδισαν) στους χρυσαυγίτες να φτάσουν έξω από την είσοδο του σταθμού και να εκτοξεύσουν αντικείμενα.

Παρόντες στη συγκέντρωση ήταν οι βουλευτές Γερμενής, Παππάς, Μίχος, Λαγός, Κασιδιάρης, Ζαρούλια, Παναγιώταρος και  Ματθαιόπουλος.

«Συνωμοσία σιωπής των καναλιών» σε ό,τι αφορά την κάλυψη της συγκεκριμένης διαμαρτυρίας κατήγγειλε ο Ηλίας Κασιδιάρης, που είπε, μεταξύ άλλων, ότι «όσοι προδίδουν την Ελλάδα θα μας βρουν μπροστά τους».

Δηλαδή ο εκπρόσωπος Τύπου ενός κοινοβουλευτικού κόμματος -σε δήλωση του- απειλεί όλους όσοι δεν συμφωνούν με τον... τρόπο σκέψης και τις απόψεις της Χ.Α.







Δείτε το βίντεο από τη Χρυσή Αυγή:


3 σχόλια:

  1. "Η γελοιότητα της Χρυσής Αυγής δεν έχει όρια", απολύτως δεκτόν, αλλά και το θράσος κάποιων πολιτικών επίσης δεν έχει όρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι λυπηρό να βλέπω τόσους πολλούς τουρκοφιλους στην αγαπημένη μου Ελλάδα
    Πως ξεχάσατε την ιστορία σας ;
    Θα το πω και πάλι
    Οτι είναι καλό για την Ελλάδα , Ειναι καλό για μένα
    Κάποια στιγμή οι εχθροί της Ελλαδος θα πληρώσουν για την ξεδιάντροπια και ατιμια τους
    Δεν βλέπετε ότι οι Τούρκοι επίτηδες θέλουν να σας μολύνουν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ίσσως είμαι εκτός θέματος, αλλά μετά το φοβερό βαρλίκι της Κατοχής, κατά το οποίο, συγγενής μου γύρισε πίσω απο τα αμελέ ταμπουρού, φρενοβλαβής και άρρωστος.

    Μετά τα φρικαλέα γεγονότα του 1955 στην Κωνσταντινούπολη και τις προσβολές των αξιωματιών μας και τους κανιβαλισμούς στην Σμύρνη.

    Μετά την πρόσφατη υποδοχή του Έλληνος Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με τουρκικό τιμητικό άγημα και την τιμητική μπάντα να παιανίζει .... "Τα παιδιά του Πειραιά"...

    Μετά τα Ίμια, την δολοφονία του ήρωα Ηλιάκη.... και τον θάνατο τόσων άλλων Ελλήνων ηρώων κατά την εκτέλεση του Καθήκοντος!

    Ποτέ μου δεν φανταζόμουν ότι θα άκουγα αυτήν την σιχαμένη και βάρβαρη γλώσσα και ότι θα μου παρουσίαζαν τουρκική προπαγάνδα Ελληνικά (?) ΜΜΕ, για να μου κάνουν πλύση εγκεφάλου οι βρωμότουρκοι.

    Και μην μου λέτε πως η Τουρκία είναι μεγάλη χώρα κ.τ.λ.

    "If there is a will there is a way" λέγουν οι Άγγλοι!

    Εάν οι γλοιώδεις και διεφθαρμένοι Έλληνες πολιτικάντες ήθελαν, πολλά θα μπορούσαν να γίνουν.

    Εδώ δεν έχουμε κράτος. Φερ' ειπείν χρόνια τώρα δεν υπάρχει ενεργειακή πολιτική ....

    Κυκλοφορούν Αλβανοί και κάθε καρυδιάς καρύδι ελεύθερα με ανασφάλιστα οχήματα και πλεόν αυτού υπάρχουν του κόσμου τα εκκρεμή προβλήματα!

    Σήμερα, με την πληροφορική να επιτυγχάνει θαύματα, δεν έχουν διασυνδεθή ακόμη οι διάφορες υπηρεσίες του Δημοσίου, επειδή έτσι βολεύει κάποιους πολιτικούς, και μιλάμε για την Τουρκία που την δεκαετία του 70 ήταν 25 χρόνια πισω από εμάς .....;

    Ευμένης Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.