5/3/13

Πρωτοφανής τουρκοϊσλαμικός φασισμός στη Θράκη και τα Βαλκάνια!!!

Ο…περιούσιος «τουρκικός λαός της Δυτικής Θράκης»!
«Εμείς οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης είμαστε φορείς ενός πολύ σημαντικού πολιτισμού που έρχεται από το ιστορικό παρελθόν και έχουμε αναλάβει μια μεγάλη αποστολή»

    Πρωτοφανές παραλήρημα από το φασιστοειδές, που παριστάνει τον Τούρκο Υπουργό Υγείας, σχετικά με την πολιτική της Τουρκίας στη Θράκη και ευρύτερα στα Βαλκάνια…
    Προ ημερών σας γράφαμε για τον διεφθαρμένο (ως εμπλεκόμενο σε πάμπολλα σκάνδαλα χρηματισμού) νέο Υπουργό Υγείας της Τουρκίας Μεχμέτ Μουεζίνογλου, αλλά και για τις πάμπολλες φασιστικές και προκλητικά ανθελληνικές κατά καιρούς δηλώσεις του.
Ο εν λόγω…συντοπίτης μας (θυμίζουμε ότι κατάγεται από τα Αρριανά Ροδόπης) έδωσε λοιπόν τις προάλλες άλλο ένα δείγμα του γνωστού πανάθλιου εαυτού του, όχι μόνο επισκεπτόμενος την 24η Γενική Συνέλευση του αλυτρωτικού «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» (BTTDD) (του οποίου εξάλλου αποτελεί και επίλεκτο μέλος), αλλά και εξεμμώντας εκεί από του βήματος – αντί…ομιλίας - διάφορα απερίγραπτα ξερατά (από εκεί και η 2η φωτογραφία, όπου τον βλέπετε να μιλά, πίσω από το αλυτρωτικό σύμβολο του BTTDD και ανάμεσα στις σημαίες της Τουρκίας και της…Ανεξάρτητης Θράκης)! «Εμείς οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης είμαστε φορείς ενός πολύ σημαντικού πολιτισμού που έρχεται από το ιστορικό παρελθόν και έχουμε αναλάβει μια μεγάλη αποστολή» είπε μεταξύ άλλων το τουρκοσούργελο, ενώ σε άλλο σημείο τόνισε πως «για να καταστούν οι σύλλογοι των Τούρκων Δυτικής Θράκης πιο ισχυροί, χρειάζεται συνεργασία, ένωση ψυχών και δυνάμεων – και έτσι θα διανύσουν μεγάλη…απόσταση»!
    Πιο αναλυτικά, όλο το παραλήρημα Μουζίνογλου (όπως το μετέφρασε το ιστολόγιο tourkikanea.gr από την τουρκική ιστοσελίδαsondakika.comείχε ως εξής: «Για να ενδυναμώσουμε το πνεύμα του αγώνα μας (σ.σ. εννοεί τον αγώνα για την…ελευθερία των “Τούρκων της Δυτικής Θράκης”, ε;), πρέπει οπωσδήποτε να εντάξουμε πιο δυναμικά μέσα σε αυτόν τους νέους μας, τα παιδιά μας και τις γυναίκες μας. Είμαστε φορείς ενός πολύ σημαντικού πολιτισμού που έρχεται από το ιστορικό παρελθόν και έχουμε αναλάβει αυτήν την αποστολή. Kαι αυτό μπορούμε να το πετύχουμε μοιράζοντας το με τις γυναίκες μας και με τις οικογένειες μας (σ.σ. δηλαδή σαν να λέμε, κανείς να μην απομείνει που να μη γίνει προξενοχαφιές)! Εμείς οι άνθρωποι των Βαλκανίων είμαστε γνωστοί για την αντρειοσύνη, την ευσπλαχνία και τη σεμνότητα μας… Και ειδικά για τους Δυτικοθρακιώτες λένε πως είναι ¨εύσπλαχνοι, γενναίοι, αξιοπρεπείς, κακό δεν κάνουν, αλλά είναι κλειστοί στο καβούκι τους¨. Πλέον πρέπει να σπάσουμε το καβούκι μας και μέσα σε ενότητα και ομοψυχία να αναλάβουμε τις ευθύνες μας απέναντι σε αυτό το έθνος, σε αυτή τη χώρα, στο παρελθόν και στο μέλλον μας και να καταστούμε ισχυροί».
    Αναφερόμενος μετά στο τουρκικό έθνος (σ.σ. και για την ακρίβεια στο εν Τουρκία) ο Μουεζίνογλου είπε: «Το έθνος αυτό μετά από μια τραυματική περίοδο τραβήχτηκε τόσο πολύ στο καβούκι του που σχεδόν δεν μπόρεσε να σπουδάσει στα Πανεπιστήμια του τους 120 χιλιάδες Τούρκους που έμειναν με τη Συνθήκη της Λοζάννης στη Δυτική Θράκη. Το έθνος αυτό έμαθε για τη Δυτική Θράκη με την απόβαση στην Κύπρο και με τον αείμνηστο Σαδήκ Αχμέτ. Για τους αδερφούς μας στη Βοσνία μάθαμε όταν έγιναν τα γεγονότα εκεί. Αντιληφθήκαμε την ύπαρξη των ομογενών μας με την πίεση σχετικά με τα ονόματα σε βάρος των 2 εκατομμυρίων ομογενών μας στη Βουλγαρία, και με τις επιθέσεις που έγιναν σε βάρος της πίστης, του πολιτισμού τους και των εθνικών τους αξιών στη Μακεδονία (σ.σ. υπό τον όρο εννοείται η Ψευτο-μακεδονία, έτσι;) και στην Ελλάδα. Όταν ξέσπασε ο πόλεμος στον Κόλπο αρχίσαμε να μιλάμε για τη Μοσούλη και το Κερκούκ, αλλά σήμερα έχουμε φτάσει στο σημείο ως τουρκικό έθνος 75 εκατομμυρίων να μιλάμε με ισχυρό τρόπο σχετικά με Βοσνία, Μόσταρ, Σκόπια, Θεσσαλονίκη και Ρόδο. Υπό αυτή την έννοια τα τελευταία 10 χρόνια η Τουρκία κατέστη μια τέτοια μητέρα πατρίδα που άνοιξε σε όλους όσους ήταν στα Βαλκάνια την ψυχή της και την αγκαλιά της, μας είπε ¨ελάτε¨ και μας αγκάλιασε».
    Αναφέροντας τέλος πως η επόμενη περίοδος θα είναι πολύ διαφορετική για τα Βαλκάνια, ο Μουεζίνογλου είπε τα εξής: «Το καθήκον μου στην κυβέρνηση δεν είναι μόνο το Υπουργείο Υγείας, αλλά και όλα τα προβλήματα αυτών που ζούνε στα Βαλκάνια… Aπό τη μια θα εκπληρώνονται τα καθήκοντα του Υπουργείου Υγείας και από την άλλη θα είμαστε μαζί σας. Μαζί με βουλευτές, συλλόγους και δημάρχους, θα είμαστε πιο ισχυροί και σε σχέση με την προστασία των δικαιωμάτων αυτών των ανθρώπων, αλλά και για την ευθύνη και το καθήκον που αναλάβαμε να μεταφέρουμε στο αύριο την νοοτροπία αυτού του πολιτισμού».
   Άρα, απ’ όσο καταλάβαμε, όχι μόνο Υπουργός Υγείας ο φασιστοκοπρίτης, αλλά και ένα πράμα σαν Υπουργός…Βαλκανίων! Τελικά λοιπόν φαίνεται πως «Σουλεϊμάν» δεν βλέπει μόνο το καθ’ ημάς ελληνέζικο ανθυποκατιναριό, ε; Μάλλον θα βλέπει κι ο Μουεζίνογλου
Προξενείο Στοπ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.