17/3/13

Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ!

Δ. Αλευρομάγειρος
Ε, λοιπόν!
Η μικρά και αγωνιστική Κύπρος θα είναι εκείνη που θα δώσει το πρώτο χαστούκι στους οικονομικούς δολοφόνους του σημερινού "πολυπολιτισμικού" παγκοσμιοποιημένου ιμπεριαλισμού,
Χθες στο Γιουρογκρουπ αυτοί οι οικονομικοί δολοφόνοι των Λαών έκαναν το μεγάλο λάθος ...
Στις 4 η ωρα το πρωί ["Η σκοτεινότερη ώρα είναι λίγο πριν ξημερώσει", Σαίξπηρ], οι οικονομικοί δολοφόνοι είχαν έτοιμο το εκτελεστικό απόσπασμα, να ληστέψουν το χρήμα, δηλαδή την διαχρονική δύναμη αντίστασης των Κυπρίων [από τότε που υπάρχουν και που έκανε αυτό που λέγεται κυπριακό οικονομικό θαύμα και που ζήλευαν όλοι τους στην άθλια Εσπερία...].

Και τα είχαν όλα τόσο καλά σχεδιάσει οι "συνέταιροι" μας.. που όταν οι Κύπριοι σήμερα πήγαν να πάρουν χρήματα είδαν ότι το τραπεζικό σύστημα τους κρατούσε ήδη τα κλοπιμαία που είχαν διατάξει στις 4 το πρωί...
Λοιπόν...

     Κανένας Κύπριος βουλευτής , όπου και αν ανήκει, δεν πρόκειται να ψηφίσει αυτό το άθλιο μνημόνιο και βέβαια το δημοψήφισμα [που ήδη έχει προταθεί] είναι η ασφαλιστική δικλείδα που οι κύπριοι θα χρησιμοποιήσουν.

Και οι οικονομικοί αλήτες της Ευρώπης θα φάνε το πρώτο χαστούκι από τον έντιμο, μικρόν το δέμας αλλά τεράστιας αγωνιστικής αξίας Κυπριακό Λαό ο οποίος για άλλη μια φορά θα μας κάνει, όπως το 2004, περήφανους που είμαστε Έλληνες,

Όσο για τον νέο Πρόεδρο που χθες τον επικρίναμε για την επιλογή Δρουσιώτη, τι να πούμε... λυπόμαστε αλλά, ενώ η προηγουμένη προεδρία παρέλαβε οικονομική ευρωστία από τον ογκόλιθο του Ελληνισμού Τάσσο Παπαδόπουλο και παρέδωσε οικονομικό σφαγείο, ο νέος πρόεδρος που τελικά εξέλεγη για να ανατρέψει αυτό το σφαγείο, υπέκυψε πριν αλέκτωρ φωνήσαι.

Το μόνο που τον σώζει είναι να υιοθετήσει το δημοψήφισμα που έτσι κι αλλοιώς θα αναγκασθεί να προκηρύξει.

Η Κύπρος θα νικήσει.
16/3/2013
Αντιστράτηγος ε.α. Δημήτρης  Αλευρομάγειρος 




10 σχόλια:

  1. Συμφωνώ και επαυξάνω, ο Κυπριακός Ελληνισμός θα αποδείξει για μία ακόμη φορά στην παραπαίουσα μαμά πατρίδα (πολίτες και πολιτικοί) τι εστί αγώνας και πως μόνο με αυτόν κερδίζεις την επιβίωσή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αδελφοι Κυπριοι,
    μην υποχωρειτε! ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ το λαθος σας να ψηφισετε τον πουλημενο αναστασιαδη. ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΗΝ ΕΒΑΡΙΟΜΑΣΩΝΙΚΗ ΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΓΡΟΥΠ.

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η σημερινή κρίση εμπεριέχει μέσα της και τη δυνατότητα να αναδειχθούμε σε ένα παγκόσμιο πρότυπο για το πως ένας λαός σώζει τον εαυτό του και τον τόπο του ενάντια στους σύγχρονους ξένους Μήδους και τους ντόπιους Εφιάλτες.

    Τι Δέον Γενέσθαι;
    http://cyprus.indymedia.org/node/4823

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. New currency for Cyprus, Greece and the Med world backed by oil / gas prices....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΚΑΡΙ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΝΑ ΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ Η ΜΙΚΡΗ ΠΛΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΚΥΠΡΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μερικές φορές με νευριάζουν οι γαλονάδες και όσο πιο ανώτερη ιδιότητα δηλώνουν τόσο πιο πολύ με πιάνει το τρέμουλο από τα νεύρα μου όταν αποφγασίζουν να αρθρογραφήσουν λέγοντας γενικές ανοησίες! Τα λόγια είναι φτώχεια για έναν ανώτατο στρατιωτικό ε.α. έστω, που ξέρει τι συμβαίνει! Ο Στρατηγός είναι για να πολεμήσει με αληθινά όπλα και όχι για να αρθρογραφήσει με το πεννάκι! Ο κατά τα άλλα αγαπητός αντ/γος καλά μπορεί να τα λέει, αλλά μάλλον δεν έχει "καταλάβει" ότι τα πόστα τα κατέχουν προδότες πολιτικοί, τραπεζίτες, μεγαλοεπιχειρηματίες αλλά και διαπλεκόμενοι, πολυπλόκαμοι, υπόγειοι και σκοτεινοί άνθρωποι γενικού συμφέροντος. Δεν υπάρχει κανείς πλέον να ξεσηκωθεί, ούτε ομάδες, ούτε λαός, επειδή η ήττα μας είναι πλέον καθοριστική και η επερχόμενη σκλαβιά είναι γενικευμένη για τον ελληνισμό. Αφού τόσα και τόσα χρόνια μας έχουν υπνωτίσει με την TVούλα και τα διαπλεκόμενα συμφέροντα των καρχαριών μεγαλοεκδοτών και καναλαρχών με τους ειδικά επιλεγμένους δημοσιογράφους της Ν.Τ. να τα κάνουν πλακάκια με τους πολιτικούς και οι οποίοι αμείβονταν (και αμείβονται!) από τα ειδικά και μυστικά κονδύλια για τις πονηρές και υπόγειες υπηρεσίες τους, οι γαλονάδες νομίζουν ότι ο Λαός μας τώρα, άοπλος και βασανισμένος θα κηρύξει την επανάσταση που ονειρεύεται ο κ.Αλευρομάγειρος! Ακόμη πιστεύει ότι τα Κοινοβούλια εργάζονται για το καλό των 2 λαών του ελληνισμού! Ο στρατός που όφειλε να κάνει κάτι όταν τουλάχιστον είδε την γενοκτονία των Ελλήνων από το Α΄Μνημόνιο κιόλας, αδιαφόρησε (και αδιαφορεί ακόμη) πιο πολύ από όλους εμάς τους απλούς πολίτες! Όλοι αυτοί οι στρατηγοί και αντιστράτηγοι κ.ά. γαλονάδες είναι όλοι της δεκάρας και του δημοσιοϋπαλληλικού κσθεστώτος με κομματική ιδιότητα μάλιστα! Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καλοπέραση, η θεσούλα τους και ο μισθός τους ή η σύνταξη! Όλα τα άλλα είναι μπούρδες για τους γαλονάδες που δήθεν ενδιαφέρονται για την πατρίδα τώρα πίσω-πίσω και αρθρογραφούν κι από πάνω. Ότι γίνει, αν γίνει, θα γίνει μόνο από τους νεότερους θερμόαιμους αξιωματικούς που εμφορούνται από πατριωτικά ιδανικά και όχι από τους ψυχρόαιμους σαν τον παραπάνω συμπαθέστατο αντιστράτηγο (εν καιρώ ειρήνης) κ. Αλευρομάγειρο!! Φθάνει πια κ.κ. Στρατηγοί. Ή παίρνετε τα όπλα σας ή καθήστε και μη μιλάτε τουλάχιστον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ένας είναι ο στόχος, ο Ελληνισμός!!!
    Το εμπεδόσαμε πλέον.
    Andrex Thessalos, έχεις δίκιο, αλλά μη ξεχνάς ότι αυτούς τους "γαλονάδες", όπως, απαξιωτικά, τους αποκαλείς, από το 1974 και μετά, φρόντισε το "σύστημα" να τους ρίξει στα τάρταρα, να τους στιγματίσει και να τους χλευάσει,κάτι που δυστυχώς συνεχίζεται και σήμερα και αν υπάρχουν κάποιοι που θα μπορούσαν να χτυπήσουν τη γροθιά τους στο τραπέζι λέγοντας "φτάνει πιά, ώς εδώ", είναι απομονωμένοι και το"Σύστημα" τους εξαφανίζει με την πρώτη ευκαιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ήθελα να μιλήσω για κανέναν απαξιωτικά, αλλά οι συγκυρίες δεν ευννούν για περισσότερο εύσημα ή παράσημα. Ό,τι και να έγινε, ό,τι και να τους έκαναν, ο στόχος τους σαν η 2η εξουσία της Ελλάδος και βασιζόμενοι στο Σύνταγμα που κατακουρέλιασαν οι άθλιοι πολιτικάντηδες, όφειλαν να κινηθούν και να αποκαταστήσουν την Δημοκρατία, επειδή αυτό ουσιαστικά θα έκαναν! Δεν είναι δικτάτορες, αλλά αποκαταστάτες του Δημοκρατικού Συντάγματος. Εγώ πάντως επειδή τους αγαπώ, πήγα την προηγούμενη εβδομάδα στην πορεία και στο συλλαλητήριο μαζί τους για να τους υπερασπιστώ. Αυτοί όμως με ποιόν τρόπο μας υπερασπίζονται? Κάποιος που να ξέρει να με ενημερώσει, ειδάλως ας σιωπά! Ο στρατός (φυσικά όχι ατομικά, αλλά σαν Σώμα) δεν ανταποκρίθηκε στο επανειλλημένο κάλεσμα του Λαού! Άρα είναι ένοχος εξίσου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Thessale μου, προχθές πέθανε κάποιος που προτίμησε να κάνει 38 ολόκληρα χρόνια στον κορυδαλλό για τα πιστεύω του (τα όποια πιστεύω είχε), παρά να προσκυνήσει το άθλιο πολιτικό κατεστημένο, με τους εξίσου άθλιους ψηφοφόρους του (το αποτέλεσμα μου δίνει την ευχέρεια του χαρακτηρισμού), πως τολμάς λοιπόν και γράφεις ότι γράφεις, αξίζει αυτός ο λαός στον οποίον και εσύ ανήκεις της παραμικρής θυσίας;
    Τώρα αγαπητέ έχουμε Δημοκρατία και αν θέλει αυτός ο λαός (δηλαδή εσύ) να σωθεί θα πρέπει να ματώσει, με ότι αυτό συνεπάγεται, άσε λοιπόν τις εξυπνάδες κατά μέρος για ανθρώπους που όταν χρειάσθηκε πολέμησαν (μήπως το αγνοείς και αυτό;) και κοίτα τι θα κάνεις με την πάρτη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κύριοι δεν έχουμε φτάσει στον πάτο πηγαδιού ακόμα.Πιστεύω οι Έλληνες είναι ακόμα αποχαυνωμένοι , όταν συνέλθουν τότε όλα θα πάρουν το δρόμο τους.Το μόνο που απεύχομαι είναι να μην γίνουμε Συρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.