29/3/13

Οι Αλβανοί διανοούμενοι αποδεικνύονται πιο πατριώτες από τους Έλληνες. Βίαιη αντίδραση στην απόπειρα βιασμού της Ιστορίας τους!

Μονάδα γενιτσάρων, στελεχωμένοι από ελληνόπουλα που άρπαξαν από τις οικογένειές του Οθωμανοί αξιωματούχοι, για να ακολουθήσει στη συνέχεια ο βίαιος εξισλαμισμός και ο φανατισμός εναντίον του ίδιου του έθνους τους
Σάββα Καλεντερίδη
Τελικά ακόμα και οι Αλβανοί, που ορισμένοι στην Ελλάδα τους θεωρούν "υπανάπτυκτους", έχουν δείξει μεγαλύτερη ευαισθησία και πατριωτισμό από τους Έλληνες και συγκεκριμένα από το σάπιο πολιτικό κατεστημένο και από το κατεστημένο των διανοουμένων, που παραδόθηκαν αμαχητί στις εντολές και στη βούληση των κέντρων εκείνων που επιδιώκουν τον βιασμό της Ιστορίας και την παρουσίαση της πιο βάρβαρης κατοχής στην νεώτερη ιστορία της ανθρωπότητας ούτε λίγο ούτε πολύ ως ευλογία του Αλλάχ και του πολυχρονεμένου πασά.

Μιλάμε για τον εσμό των πολιτικών και των πανεπιστημιακών και καθηγητών μέσης εκπαίδευσης στην Ελλάδα, που παρέβλεψαν ότι η οθωμανική σκλαβιά ήταν από τις στυγερότερες της ανθρωπότητας, ότι επί οθωμανικής σκλαβιάς οι Χριστιανοί ήταν κάτι περίπου σαν τα ζώα, ότι η ανθρώπινη ζωή των Χριστιανών δεν είχε καμία αξία και ότι ο οποιοσδήποτε Οθωμανός αξιωματούχος μπορούσε να αφαιρέσει τη ζωή του Χριστιανού χωρίς δικαστική απόφαση και χωρίς να δώσει λογαριασμό σε κανέναν, ότι επί αιώνες οθωμανικής σκλαβιάς οι επιστήμες δολοφονήθηκαν, αφού δεν λειτούργησε κανέναν εκπαιδευτικό ίδρυμα, με εξαίρεση εκείνα που ίδρυσαν και χρηματοδότησαν οι ίδιοι οι Χριστιανοί, ότι ίσχυσε επί αιώνες το παιδομάζωμα, με τους Οθωμανούς επιθεωρητές να γυρνούν από γειτονιά σε γειτονιά και από χωριό σε χωριό Χριστιανών, να βάζουν στη σειρά ημίγυμνα τα παιδιά των Χριστιανών και να επιλέγουν τα πιο εύρωστα για να ακολουθήσει στη συνέχεια η υποχρεωτική περιτομή, ο εξισλαμισμός και ακολούθως η στρατιωτική εκπαίδευση, για τον "ιερό πόλεμο" εναντίον των χριστιανικών εθνών.
Αυτήν την πολιτική υπηρέτησαν με φανατισμό σημαντικά στελέχη των κομμάτων εξουσίας τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, αυτήν την βρώμικη και απάνθρωπη πολιτική ακολουθούν δεκαετίες τώρα ομάδες πανεπιστημιακών δασκάλων, που κατέλαβαν με σχέδιο τις έδρες ιστορίας στις πανεπιστημιακές σχολές, για να βγάλουν τους νέους γενίτσαρους ανάμεσα στην ελληνική νεολαία.
Είναι όλοι αυτοί, πολιτικοί και καθηγητές,  που έγραψαν βιβλία ιστορίας-εξαμβλώματα, όπως εκείνο του "συνωστισμού στη Σμύρνη", η δημιουργός του οποίου ...νομοθετεί στο Ελληνικό κοινοβούλιο! 
Αυτό, όμως, που δεν είχαν το θάρρος και την εντιμότητα να πράξουν οι Έλληνες πολιτικοί και διανοούμενοι, είχαν τη γενναιότητα να πράξουν οι διανοούμενοι της Αλβανίας, που με πρώτον και καλύτερο τον συγγραφέα Ισμαήλ Κανταρέ, μιλούν για "γενοκτονία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας εναντίον των Αλβανών, του πολιτισμού και της ταυτότητάς τους".
Τελικά πόσο ακόμα πιο χαμηλά θα πέσει αυτός ο τόπος με την ένδοξη ιστορία του, όταν τη στιγμή που ακόμα και οι Αλβανοί, που η γραπτή τους γλώσσα μετρά μόλις λίγους αιώνες ζωής, υπερασπίζονται με πάθος και εντιμότητα την ιστορική αλήθεια και τα συμφέροντα του έθνους τους, οι Έλληνες πολιτικοί και διανοούμενοι υποσκάπτουν και βιάζουν μεθοδικά, με πείσμα και με μίσος γενίτσαρου την ιστορική αλήθεια, στρώνοντας χαλί στις αθλιότητες του νεο-οθωμανισμού του φίλου και αδελφού του κ. Αβραμόπουλου, του Αχμέτ Νταβούτογλου;
Αξίζει κάθε έπαινος στους Αλβανούς πατριώτες και το όνειδος στους "δικούς" μας εξωνυμένους προδότες και βιαστές του έθνους και της ιστορίας!

Ακολουθεί το σχετικό ημοσίευμα των ΝΕΩΝ
Η Τουρκία ζητάει από την Αλβανία «να ξαναγράψει» την ιστορία της
Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στην Αλβανία το αίτημα της τουρκικής κυβέρνησης προς τις αρχές της Πρίστινας και των Τιράνων για την αφαίρεση, από τα βιβλία της ιστορίας, των κεφαλαίων όπου περιγράφονται «αρνητικά γεγονότα» - κατά την τουρκική πλευρά - την περίοδο της κατοχής από την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Συγγραφείς, δημοσιογράφοι, αρθρογράφοι και ακαδημαϊκοί από όλα τα κράτη όπου ζουν Αλβανοί, υπέγραψαν ένα κείμενο εναντίον της επανεξέτασης της ιστορίας των Αλβανών από Τούρκους ειδικούς και χαρακτήρισαν την κίνηση αυτή ως «πολιτιστική επίθεση που πλήττει τη ραχοκοκαλιά του έθνους» και «απαράδεκτη προσβολή για τους Αλβανούς με συνέπειες για το μέλλον και την ταυτότητά τους».


Το κείμενο, που φέρει - μεταξύ άλλων - την υπογραφή του διεθνούς φήμης αλβανού συγγραφέα Ισμαήλ Κανταρέ, αναφέρει ότι «η οθωμανική κατοχή προκάλεσε μια μαύρη τρύπα στην ιστορία του αλβανικού έθνους».

«Η κατοχή αυτή απομόνωσε βίαια τους Αλβανούς από την υπόλοιπη Ευρώπη και προκάλεσε ανεξίτηλες τραγωδίες και δραματικές εξελίξεις στην ιστορική μνήμη του έθνους. Ποτέ δεν θα συμφωνήσουμε και καταδικάζουμε τις προσπάθειες κάποιων ψευδο-ιστορικών και ορισμένων πολιτικών, οι οποίοι προσπαθούν να παρουσιάσουν, σήμερα, ολόκληρους αιώνες οθωμανικής κατοχής ως επιτυχημένη και ειρηνική συνύπαρξη» αναφέρει το κείμενο.

«Ας μην ξεχνάμε το γεγονός ότι, από όλες τις γλώσσες των λαών υπό την οθωμανική κατοχή, ειδικά η αλβανική γλώσσα είχε απαγορευτεί βίαια. Αρκεί και μόνο αυτό το γεγονός για να αποδείξει τη γενοκτονία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας εναντίον των Αλβανών, του πολιτισμού και της ταυτότητάς τους» καταλήγει το κείμενο.

TA NEA

3 σχόλια:

  1. Ενώ εμείς, σαν καλά και υπάκουα σχολιαρόπαιδα, σπεύσαμε να υπακούσουμε στον αφέντη και να ο "συνωστισμός", να το ξαναγράψημο της ιστορίας μας από τους ανεκδιήγητους ιστορικούς του ΣΚΑΪ και να οι αγκαλιές και τα φιλιά με τον αιμοσταγή Ανατολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα για ποιούς διανοούμενους μιλάμε στην Ελλάδα? Τους Κινέζους? Ο Κινέζος διαννοούμενος στα πρότυπα άλλων μεγάλων γκουρού της Ελληνικής τηλεόρασης, όταν κοντά τους γίνεται ο κακός χαμός, με την δύναμη της συγκέντρωσης του ζεν, αποσταθεροποιεί την έννοια του κακού. Με τον ίδιο τρόπο και οι δικοί μας διανούμενοι-πανεπιστημιακοί και λοιποί, όταν καίγεται το κέντρο της Αθήνας, σοκάρονται, λυπούνται, αλλά από πράξη τίποτα. Το μόνο που ξέρουν είναι να παίζουν την παρθένα με τον εκάστοτε εισαγγελέα και τον αστυνομικό διευθυντή, για το ποιος θα πεί το μεγάλο ΝΑΙ, στον αποφασιστικό τρόπο τερματισμού του χάους. Αυτοί δεν φοράνε παντελόνια. Ένας απλός εργάτης τους βάζει κάτω για πλάκα με τα επιχειρήματά του και με την αποφασιστικότητα του. Το μόνο που ξέρουν εκείνοι είναι να κρατούν τις καρέκλες τους ανέπαφες. Όσο για το έργο τους, είναι ανύπαρκτο, καθώς την προαγωγή της έννοιας του ήθους την έχουν αφήσει ανεπιστρεπτί στους "ηθοποιούς".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι όντως ,εάν είχε υπάρξει επιτυχημένη και ειρηνική συνύπαρξη δεν θα είχε υπάρξει και επανάσταση και ανεξάρτητο ελληνικό κράτος.
    Είναι παρήγορο το γεγονός ότι η πλύση εγκεφάλου της οποίας έχουμε γίνει αποδέκτες, είναι τόσο οφθαλμοφανής ώστε περισσότερο εξοργίζει παρά πείθει.
    Καθήκον του κάθε Έλληνα που το παιδί του πηγαίνει σχολείο να προσπαθήσει να του εξηγήσει ότι σκόπιμα διδάσκεται διαστρεβλωμένη την ιστορία για λόγους σκοπιμότητας. Όσοι από τους κηδεμόνες δεν έχουν πέσει και οι ίδιοι θύματα της πρωτοφανούς αυτής προπαγάνδας και πλύσης εγκεφάλου από ΜΜΕ και πολιτικούς ας προσπαθήσουν,να διδάξουν οι ίδιοι τα παιδιά τους ιστορία και θρησκευτικά ,και να τους εμπνεύσουν την αγάπη για την πατρίδα. Από σχολεία και ΑΕΙ δεν μπορούμε πλέον να περιμένουμε τίποτα καλό. Έχουν αλωθεί τελείως και αντί να φωτίζουν μάλλον σκοτίζουν τα μυαλά των παιδιών και αντί να τα μορφώνουν,τα παραμορφώνουν. Επιπροσθέτως είναι αναμενόμενο να πέσει κι'άλλο το επίπεδο σπουδών αφού λόγω της αδυναμίαςτων παιδιών των μεταναστών να παρακολουθήσουν,υπάρχει επιβράδυνση και αδυναμία να ολοκληρωθεί η διδακτέα ύλη.




    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.