27/3/13

Η αναπτυξιακή στρατηγική της χώρας έως το 2020 στο επίκεντρου συνεδρίου στο Μέγαρο Μουσικής

Ο σχεδιασμός της συνολικής αναπτυξιακής στρατηγικής της χώρας για την προγραμματική περίοδο 2014-2020, θα βρεθεί στο επίκεντρο συνεδρίου, την Πέμπτη 4 Απριλίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Σημαντικό συστατικό στοιχείο των διαδικασιών σχεδιασμού, αποτελεί η ενεργός συνεργασία του συνόλου των αρμοδίων φορέων χάραξης τομεακής και Περιφερειακής πολιτικής και βέβαια των τοπικών φορέων, των κοινωνικοοικονομικών εταίρων, των ΜΚΟ, της πανεπιστημιακής κοινότητας και της κοινωνίας των πολιτών.

Οι διαδικασίες σχεδιασμού έχουν ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο, και τα αποτελέσματα του διαλόγου, των διαβουλεύσεων και της συνεργασίας έχουν φτάσει σε ένα πρώτο ώριμο στάδιο.

Στο πλαίσιο των παραπάνω διαδικασιών, πρόκειται να διεξαχθεί το 1ο Εθνικό Αναπτυξιακό Συνέδριο για την Προγραμματική Περίοδο 2014-2020.

Στο Συνέδριο, θα συμμετάσχουν ως ομιλητές ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής Γιοχάνες Χάν.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν κυρίως οι γενικές κατευθύνσεις Εθνικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής 2014-2020.

Το οριστικό πρόγραμμα εργασιών, περισσότερες πληροφορίες και σχετικά έγγραφα θα αναρτηθούν στο www.espa.gr και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα που έχει δημιουργηθεί για τη νέα Προγραμματική Περίοδο www.espa.gr/el/Pages/staticNewProgrammingPeriod.aspx.

Πηγή: ΑΜΠΕ, Kαθημερινή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.