12/12/12

Ο Σάββας Καλεντερίδης και ο Κώστας Καραΐσκος σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα

 Για να μπει επιτέλους τέλος στην τουρκική θρασύτητα και ασυδοσία
   «Η μυστική δράση των Τούρκων στην Ελλάδα και η σύγχρονη ΜΙΤ» είναι ο τίτλος του βιβλίου που θα παρουσιαστεί σε Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα από τον εκδότη του Ινφογνώμωνα, Σάββα Καλεντερίδη και τον εκδότη του Αντιφωνητή, Κώστα Καραΐσκο.
   Ο συγγραφέας Μάνος Ηλιάδης αποκαλύπτει τις μεθόδους που χρησιμοποιεί η Τουρκία για να διευρύνει τη μυστική δράση της στη χώρα μας. Αυτή η δράση δεν περιορίζεται μόνο στο πλαίσιο λειτουργίας των στελεχών της ΜΙΤ, αλλά διευρύνεται και σε άλλες υπηρεσίες, ακόμη και σε οικονομικούς οργανισμούς και εταιρείες που λειτουργούν στην Ελλάδα. Ειδικά αυτή η δράση είναι ακόμη πιο επικίνδυνη από τις προφανείς προκλήσεις των γειτόνων (παραβάσεις και παραβιάσεις, αμφισβήτηση κυριαρχίας κλπ), γιατί είναι δυσδιάκριτη από τον απλό Έλληνα πολίτη και έτσι μπορεί να κερδίζει «πόντους» και έδαφος η τουρκική πολιτική και προπαγάνδα. Αυτή τη δράση αποκαλύπτει ο συγγραφέας Μάνος Ηλιάδης και όλες τις προεκτάσεις αυτής της δράσης, που αφορούν ιδιαίτερα τη Θράκη, θα αναπτύξουν ο Σάββας Καλεντερίδης και ο Κώστας Καραΐσκος.
   Την εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη,που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στο Επιμελητήριο Έβρου, θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κολιός,  και την εκδήλωση στην Ορεστιάδα, που θα γίνει την επόμενη ημέρα, Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Ορεστιάδας, θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Νίκος Πετρίδης.
   Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους και τα δεδομένα που θα παρουσιαστούν είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσουν έντονο προβληματισμό και ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

1 σχόλιο:

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.