28/11/12

Ποινές φυλάκισης σε Τούρκους για χρηματοδότηση στο DHKP-C


Ποινές από δύο χρόνια με αναστολή έως οκτώ χρόνια κάθειρξη επιβλήθηκαν από δικαστήριο του Παρισιού σε βάρος 15 Τούρκων που κατηγορούνται ότι χρηματοδοτούσαν την εκτός νόμου οργάνωση της άκρας αριστεράς Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Κόμμα/Μέτωπο (DHKP-C).Ποινή κάθειρξης οκτώ ετών επιβλήθηκε στον φερόμενο ως επικεφαλής στη Γαλλία του DHKP-C, που είναι απαγορευμένο στην Τουρκία και θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η ίδια ποινή επιβλήθηκε εναντίον του φερόμενου ως ταμία της γαλλικής πτέρυγας της οργάνωσης.

Ποινές από δύο χρόνια με αναστολή ως έξι χρόνια κάθειρξη επιβλήθηκαν εναντίον των άλλων κατηγορουμένων.Ο εισαγγελέας ζήτησε επίσης από το δικαστήριο να διαλυθεί η Ένωση πολιτισμού και αλληλεγγύης Ανατολή στο Παρίσι, καθώς σύμφωνα με την κατηγορούσα αρχή πρόκειται για τη «νόμιμη βιτρίνα» του DHKP-C στη Γαλλία.Τρεις από τους κατηγορουμένους είχαν καταδικαστεί και τη δεκαετία του 1990 για πράξεις που συνδέονταν με την οργάνωση.
http://www.ant1online.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.
ενημέρωση 16/9/2016

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:

•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση. Σχόλιο από "άγνωστο" ή "unknown" θα διαγραφεί.

Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.