29/11/12

Προς απόρριψη το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για Εξεταστική

Προς απόρριψη το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για Εξεταστική
Δεν θα γίνει δεκτό, καθώς φαίνεται, το αίτημα που κατέθεσε το ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση της Εξεταστικής Επιτροπής σχετικά με τη διερεύνηση ευθυνών πολιτικών προσώπων για το ότι η χώρα οδηγήθηκε στο Μνημόνιο 1.

Οι τρεις πολιτική αρχηγοί που στηρίζουν την κυβέρνηση, ο Αντώνης Σαμαράς ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Φώτης Κουβέλης κινούνται στην ίδια γραμμή, η οποία είναι να απορρίψουν το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ. Το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας είναι να συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία και ύστερα θα καταθέσει δική της πρόταση για σύγκλιση της Εξεταστικής Επιτροπής επί του θέματος «προκειμένου να οδηγηθούμε σε μια εξεταστική που θα κάνει το καλύτερο δυνατό και κυρίως στον σωστό χρόνο».
Έτσι, η πρόταση δεν μπορεί να περάσει και-εκτός απροόπτου-στη φανερή ψηφοφορία, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 5 το απόγευμα δεν θα υπάρχουν εκπλήξεις. Ωστόσο, η ένταση στην Βουλή αναμένεται να είναι μεγάλη, καθώς θα τοποθετηθούν όλοι οι αρχηγοί της αντιπολίτευσης, όμως χωρίς την παρουσία του πρωθυπουργού.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.
ενημέρωση 16/9/2016

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:

•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση. Σχόλιο από "άγνωστο" ή "unknown" θα διαγραφεί.

Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.