30/11/12

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας στο μνημόσυνο του Τ. Παπαδόπουλου

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αντώνης Σαμαράς θα παραστεί και θα εκφωνήσει τον επιμνημόσυνο λόγο στο τέταρτο ετήσιο θρησκευτικό μνημόσυνο του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Τάσσου Παπαδόπουλου, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 9 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Κάτω Δευτερά.Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κέντρου Μελετών Τάσσος Παπαδόπουλος, ο κ. Σαμαράς απεδέχθη σχετική πρόσκληση της οικογένειας του Τάσσου Παπαδόπουλου.
http://www.onlycy.com/ 

1 σχόλιο:

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.
ενημέρωση 16/9/2016

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:

•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση. Σχόλιο από "άγνωστο" ή "unknown" θα διαγραφεί.

Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.