17/11/12

Ζωή με- χωρίς το μνημόνιο

Tον γύρο των ιστοσελίδων δικτύωσης κάνει η συγκλονιστική παρέμβαση ενός νεαρού φοιτητή λογιστικής, του Βασίλη Θεμιστοκλή , σε διαδικτυακή εκπομπή.
Στο πάνελ των καλεσμένων βρίσκονταν μεταξύ άλλων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο Δημήτρης Χατζησωκράτης εκ μέρους της ΔΗΜΑΡ και ο Νίκος Σοφιανός του ΚΚΕ οι οποίοι άκουγαν αμίλητοι τα λόγια του 27χρονου φοιτητή. 
Σημειώνεται ότι στο τέλος της παρέμβασής του ο φοιτητής χειροκροτήθηκε από το κοινό της εκπομπής. Αξίζει να τον ακούσετε... 

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.
ενημέρωση 16/9/2016

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:

•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση. Σχόλιο από "άγνωστο" ή "unknown" θα διαγραφεί.

Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.