30/11/12

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ Επίθεση Τσάμηδων στον Αβραμόπουλο

Τηλέμαχος Κόκκος
http://www.elzoni.gr
 Παρά το γεγονός ότι επισήμως τα Τίρανα «μπάλωσαν» τις προκλητικές δηλώσεις Μπερίσα, οι Αλβανοτσάμηδες συνέχισαν τις προκλήσεις τους με επίθεση στον Έλληνα υπουργό των Εξωτερικών Δ. Αβραμόπουλο.Αμέσως μετά την ανακοίνωση ότι ο Έλληνας ΥΠΕΞ ακύρωσε την επίσκεψή του στα Τίρανα προκειμένου να λάβει μέρος στις τελετές για τα 100 χρόνια της ανεξαρτησίας της Αλβανίας, οι Αλβανοί δημοσιογράφοι έλαβαν επείγουσα ανακοίνωση από το κυβερνών κόμμα Δικαιοσύνης, Ένταξης και Ενότητας-PDIU και από το κόμμα των τσάμηδων, σύμφωνα με την οποία:

«Ο Έλληνας ΥΠΕΞ δεν θα πρέπει να φοβάται τα καθαρά πατριωτικά συναισθήματα των Αλβανών και τα ελάχιστα δικαιώματα του έθνους μας, όπως το ζήτημα των τσάμηδων που άδικα παραβιάζονται από το ελληνικό κράτος. Το κυβερνών κόμμα -PDIU καλεί την Ελληνική κυβέρνηση να δώσει λύσεις γρήγορα στο «τσάμικο ζήτημα», το οποίο είναι το μόνο θέμα που εμποδίζει τις Ελληνοαλβανικές σχέσεις.

Εφόσον η ελληνική κυβέρνηση προσπαθεί να καλύψει τον ήλιο με γρίφο, οι Ελληνοαλβανικές σχέσεις δεν μπορούν να βρουν βελτίωση. Ο κύριος Αβραμόπουλος αντί να προσπαθεί να στρεβλώσει την ιστορία, με την δημιουργία ψευδών γεγονότων, θα πρέπει να συμβάλει να βρεθεί ένας κοινός τρόπος για την επίλυση του ζητήματος των τσάμηδων»,  καταλήγει η ανακοίνωση που δημοσιεύεται στον αλβανικό τύπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.