30/11/12

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ Επίθεση Τσάμηδων στον Αβραμόπουλο

Τηλέμαχος Κόκκος
http://www.elzoni.gr
 Παρά το γεγονός ότι επισήμως τα Τίρανα «μπάλωσαν» τις προκλητικές δηλώσεις Μπερίσα, οι Αλβανοτσάμηδες συνέχισαν τις προκλήσεις τους με επίθεση στον Έλληνα υπουργό των Εξωτερικών Δ. Αβραμόπουλο.Αμέσως μετά την ανακοίνωση ότι ο Έλληνας ΥΠΕΞ ακύρωσε την επίσκεψή του στα Τίρανα προκειμένου να λάβει μέρος στις τελετές για τα 100 χρόνια της ανεξαρτησίας της Αλβανίας, οι Αλβανοί δημοσιογράφοι έλαβαν επείγουσα ανακοίνωση από το κυβερνών κόμμα Δικαιοσύνης, Ένταξης και Ενότητας-PDIU και από το κόμμα των τσάμηδων, σύμφωνα με την οποία:

«Ο Έλληνας ΥΠΕΞ δεν θα πρέπει να φοβάται τα καθαρά πατριωτικά συναισθήματα των Αλβανών και τα ελάχιστα δικαιώματα του έθνους μας, όπως το ζήτημα των τσάμηδων που άδικα παραβιάζονται από το ελληνικό κράτος. Το κυβερνών κόμμα -PDIU καλεί την Ελληνική κυβέρνηση να δώσει λύσεις γρήγορα στο «τσάμικο ζήτημα», το οποίο είναι το μόνο θέμα που εμποδίζει τις Ελληνοαλβανικές σχέσεις.

Εφόσον η ελληνική κυβέρνηση προσπαθεί να καλύψει τον ήλιο με γρίφο, οι Ελληνοαλβανικές σχέσεις δεν μπορούν να βρουν βελτίωση. Ο κύριος Αβραμόπουλος αντί να προσπαθεί να στρεβλώσει την ιστορία, με την δημιουργία ψευδών γεγονότων, θα πρέπει να συμβάλει να βρεθεί ένας κοινός τρόπος για την επίλυση του ζητήματος των τσάμηδων»,  καταλήγει η ανακοίνωση που δημοσιεύεται στον αλβανικό τύπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.
ενημέρωση 16/9/2016

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:

•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση. Σχόλιο από "άγνωστο" ή "unknown" θα διαγραφεί.

Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.