28/11/12

Αποδείξεις ότι η Τουρκία υποστηρίζει ανοιχτά την ισλαμική τρομοκρατία

Η κυβέρνηση της Συρίας, σε επιστολή που έστειλε στα Ηνωμένα Έθνη, καταγράφει λεπτομερώς τα ονόματα 142 τρομοκρατών, τις τοποθεσίες και την ημερομηνία που σκοτώθηκαν, συμμετέχοντας σε ομάδες της Αλ Κάιντα που ανέπτυσσαν ένοπλη τρομοκρατική δράση στο έδαφος της Συρίας.
Τα άτομα αυτά, που είτε είχαν από πριν δεσμούς με την ισλαμική τρομποκρατική οργάνωση είτε εντάχτηκαν στις τάξεις της εισερχόμενα στη Συρία, προέρχονται από 18 διαφορετικές χώρες και μπήκαν στη συριακή επικράτεια κυρίως από την Τουρκία αλλά και από το Λίβανο.
Πέντε από τους νεκρούς τρομοκράτες ήταν Τούρκοι υπήκοοι, ενώ οι οπόλοιποι ήταν: 47 Σαουδάραβες, 24 Λίβυοι, 10 Τυνήσιοι, 9 Αιγύπτιοι, 6 από το Κατάρ, 5 Λιβανέζοι, 11 Αφγανοί, 3 Τσετσένοι και ένας από το Τσαντ.
Οι περισσότεροι ισλαμιστές τρομοκράτες σκοτώθηκαν στις πόλεις Χαλέπι, Χούμους, Ιντλίμπ, Ντέιρ Ε Ζορ και Χασέκι.
Είναι γνωστό ότι οι ομάδες των τρομοκρατών χρηματοδοτούνται και εξοπλίζονται από το Κατάρ, τη Σαουδική Αραβία και την Τουρκία, με την Τουρκία να έχει και τον τίτλο της χώρας που τους παρέχει φιλοξενία και διοικητική υποστήριξη, για να συνεχίζουν την τρομοκρατική τους δράση στη Συρία.
Πηγή: Firat News

1 σχόλιο:

  1. Εμ , αφού έχει μπλέξει με το βαθύ κράτος του Ισλάμ, πώς να ξεφύγει;
    Είδα που ο Ερντογάν καταδίκασε επίσημα το σήριαλ "Σουλειμάν"! Αλήθεια...σε ποιούς δεν άρεσε;
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.