30/11/12

Συνεχίζεται η ένταση Τούρκων - Κούρδων φοιτητών στα κατεχόμενα


Η ένταση που δημιουργήθηκε το περασμένο Σάββατο μεταξύ Τούρκων και Κούρδων φοιτητών στο «διεθνές πανεπιστήμιο» στα κατεχόμενα μεταφέρθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι στην κατεχόμενη Λευκωσία, σύμφωνα με την τ/κ εφημερίδα «Κίπρις». Όπως αναφέρεται, εθνικιστές φοιτητές έκαναν επίδειξη δύναμης οδηγώντας τα αυτοκίνητα τους σε πομπή στους δρόμους της κατεχόμενης Λευκωσίας, επιδεικνύοντας σημαίες με εθνικιστικά σύμβολα και σημαίες της Τουρκίας, ενώ φώναζαν εθνικιστικά συνθήματα και έκαναν χειρονομίες σχηματίζοντας με τα χέρια τους το σύμβολο των γκρίζων λύκων.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, την πομπή ακολουθούσε η «αστυνομία» και έτσι αποφεύχθηκαν οποιαδήποτε επεισόδια. Αναφέρεται, τέλος, ότι για τα επεισόδια στο «διεθνές πανεπιστήμιο Κύπρου», στην κατεχόμενη Μια Μηλιά, η «αστυνομία» συνέλαβε συνολικά 26 πρόσωπα, τα οποία θα παρουσιαστούν εκ νέου αύριο ενώπιον του «επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας».
http://www.kathimerini.com.cy/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.
ενημέρωση 16/9/2016

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:

•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση. Σχόλιο από "άγνωστο" ή "unknown" θα διαγραφεί.

Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.