28/11/12

ΣΥΡΙΖΑ: Τριγμοί για το… «σουξέ» Τατσόπουλου!

Η «περιοδεία» του Πέτρου Τατσόπουλου…
 
Δυνατούς πονοκεφάλους έχει προκαλέσει στο επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ η δήλωση του βουλευτή Πέτρου Τατσόπουλου πως «έχει πάει» με τη μισή Αθήνα.Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, οι τριγμοί προκλήθηκαν όχι τόσο λόγω της μεγάλης έκτασης που έλαβε το θέμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσο κυρίως εξαιτίας των αποτελεσμάτων ενός μυστικού γκάλοπ που έγινε μέσα στο διήμερο από γνωστή εταιρεία δημοσκοπήσεων.Συγκεκριμένα, ενώ ο κ. Τατσόπουλος δηλώνει πως έχει πάει με το 50% της Αθήνας, προέκυψε από το συγκεκριμένο γκάλοπ πως τα αντίστοιχα ποσοστά ήταν 43% για τον Λαφαζάνη, 32% για τον Παπαδημούλη, 21% για τον Μηλιό, 14% για τον Σκουρλέτη και μόλις 4% για τον αρχηγό του κόμματος Αλέξη Τσίπρα!


Κάποιοι στην Κουμουνδούρου φοβούνται πως τυχόν δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων της συγκεκριμένης δημοσκόπησης θα μπορούσε να προκαλέσει και θέμα ηγεσίας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης!Πέραν αυτών, έντονες διαμαρτυρίες έφτασαν στα γραφεία του κόμματος από ενώσεις και συλλόγους στους οποίους μέχρι πρότινος ο ΣΥΡΙΖΑ είχε σημαντικότατα πολιτικά ερείσματα.Χαρακτηριστική ήταν η διαμαρτυρία του Συλλόγου Κερατάδων Αττικής με σήμα τον τάρανδο, καθώς στο πρόσωπο του κ. Τατσόπουλου αναγνώρισε έναν από τους μεγαλύτερους αντιπάλους του! «Κανένα μέλος του συλλόγου δεν θα ξαναψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ», διαμηνύθηκε στα γραφεία του κόμματος.
Ο απόηχος όμως των δηλώσεων του βουλευτή Πέτρου Τατσόπουλου πέρασε τα ελληνικά σύνορα. Ενδεικτική ήταν η έντονη δυσφορία του πρώην Ιταλού πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος έκανε την αυτοκριτική του παραδεχόμενος ότι δεν είχε πάει -παρά τις έντονες προσπάθειές του και τόσα μπούνκα μπούνκα- ούτε καν με το 10% της Ρώμης…Θυμωμένος από τις συγκρίσεις ήταν και ο πρώην πρόεδρος του ΔΝΤ Στρος-Καν, γιατί ενώ -όπως τόνισε- ξεπερνάει τον Πέτρο Τατσόπουλο σε αριθμό γυναικών, αυτός δεν προνόησε να επικεντρώσει την προσπάθειά σε μία πόλη, αλλά αντίθετα έδωσε στη δραστηριότητά του διεθνή χαρακτήρα. «Τι την ήθελα την εξωστρέφεια;», αναρωτήθηκε με απόγνωση…


ΥΓ.1: Τώρα καταλάβαμε πώς ο Πέτρος Τατσόπουλος εξελέγη βουλευτής! Τον ψήφισαν οι γυναίκες του…

ΥΓ.2: Όλοι γνωρίζουμε πως η δήλωση Τατσόπουλου είχε δόση (και μεγάλη μάλιστα) υπερβολής. Ωστόσο, κανένας Έλληνας δεν αντιστέκεται στο χιούμορ και στη σάτιρα, ιδίως σε μια περίοδο όπου -λόγω προβλημάτων και μνημονίων- τα έχει τόσο πολύ ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.