30/11/12

Δελαβέκουρας: Η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα την τρομοκρατία

Νίκος Παπαχρήστου
Η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα την τρομοκρατία σε όλες τις μορφές της, όπως σημείωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, Γρηγόρης Δελαβέκουρας.Το σχόλιο του κ. Δελαβέκουρα ήρθε ως απάντηση σε ερώτημα για το εάν δημιουργείται ζήτημα λόγω της εκδήλωσης που πραγματοποίησαν στελέχη του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) στο πλαίσιο παρουσίασης βιβλίου σε ενοικιασμένη αίθουσα του Πολεμικού Μουσείου. Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών, το γεγονός έγινε εν αγνοία των αρμόδιων αρχών ενώ έχουν αποδοθεί οι σχετικές ευθύνες απο το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Το PKK θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.
ενημέρωση 16/9/2016

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:

•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση. Σχόλιο από "άγνωστο" ή "unknown" θα διαγραφεί.

Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.