29/11/12

Η απάντηση στις τουρκικές αθλιότητες περί τρομοκρατίας ήλθε από το Κάμισλο

Τακτικό στρατό συγκροτούν οι Κούρδοι στο δεύτερο κουρδικό κουρδικό κράτος που ιδρύεται στο Δυτικό Κουρδιστάν 
 Σε προηγούμενα άρθρα είχαμε αναφέρει πρώτοι την είδηση για τη συγκρότηση κουρδικών ταξιαρχιών στο συριακό Κουρδιστάν, σε υλοποίηση οδηγίας που είχε δώσει ο Αμπντουλλάχ Οτζαλάν προς τους Κούρδους της Συρίας, για συγκρότηση τακτικού κουρδικού στρατού 15.000 ανδρών.
Στην οδηγία του Άπο συμμορφώθηκαν τα μέλη και οι οπαδοί του Κόμματος Δημοκρατικής Ενότητας (YPG), που συγκρότησαν μέχρι στιγμής τέσσερις ταξιαρχίες.

Τώρα ήλθε η σειρά του Μπαρζανί, ο οποίος συμβούλευσε όλα τα κόμματα του συμμετέχουν στο Ανώτατο Κουρδικό Συμβούλιο να συμμετέχουν από κοινού στη συγκρότητη του τακτικού στρατού του δεύτερου αυτόνομου κουρδικού κράτους, του Δυτικού Κουρδιστάν ή Ροζάβα.
Τα μέλη του Ανωτάτου Κουρδικού Συμβουλίου δήλωσαν ότι συμφωνούν στην ιδέα της συγκρότησης κοινού τακτικού στρατού που θα εξασφαλίζει την εθνική άμυνα του Δυτικού Κουρδιστάν και απέναντι στις τρομοκρατικές ομάδες που υποκινούνται και εξοπλίζονται από το τουρκικό κράτος.
Η είδηση δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα Peyamner, που ελέγχεται από δυνάμεις του Μπαρζανί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.
ενημέρωση 16/9/2016

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:

•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση. Σχόλιο από "άγνωστο" ή "unknown" θα διαγραφεί.

Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.