28/11/12

Το μήνυμα του Ακρίτα στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου "Η Ανατομία του Πολέμου στο Κουρδιστάν"

Το Μάρτιο του 1994 το τουρκικό κράτος για μια ακόμη φορά αποκάλυψε το πραγματικό του πρόσωπο με την δολοφονία του Θεόφιλου Γεωργιάδη από πληρωμένους πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών του. Η βάρβαρη δολοφονία του αποτέλεσε πλήγμα για τον Ελληνισμό (Ελλάδα και Κύπρο).
Ο Ελληνισμός έχανε έναν κορυφαίο αγωνιστή, πρωτοπόρο, δοσμένο απόλυτο στον τερματισμό της Τουρκικής κατοχής στην Ελληνική Κύπρο, στον αγώνα για διακρίβωση της τύχης των Αγνοουμένων της Τουρκικής  εισβολής του 1974, στην προστασία των εγκλωβισμένων στα κατεχόμενα. 
Ο κουρδικός λαός έχανε και αυτός έναν άξιο συμπαραστάτη στον δικό του αγώνα για τον τερματισμό της Τουρκικής κατοχής στο Κουρδιστάν. 
Με την θυσία του ο Θεόφιλος Γεωργιάδης για μια ακόμη φορά αποκάλυψε τον πραγματικό χαρακτήρα και τη φυσιογνωμία του τουρκικού κράτους και των συμπεριφορών του. 
Στις σελίδες του βιβλίου που απόψε σας παρουσιάζεται αποκαλύπτονται για μια ακόμη φορά οι πολιτικές εξαφάνισης του κουρδικού λαού μέσω της αφομοίωσης και απορρόφησής του, διαχρονικά απο την Οθωμανική αυτοκρατορία μέχρι σήμερα. Τις ίδιες βάρβαρες πολιτικές γεύτηκε πολύ καλά στο πετσί του ο  Μικρασιατικός Ελληνισμός και ο Ποντιακός Ελληνισμός
Το σημερινό τουρκικό κράτος- η κατ' ευφημισμόν Τουρκική Δημοκρατία  (στην πραγματικότητα ένα ισλαμοφασιστικό μόρφωμα) το οποίο μάλιστα κομπάζει μέσω των εκπροσώπων του ότι είναι άξιος συνεχιστής της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, πέραν της στρατιωτικής κατοχής των  εδαφών που προαναφέρθηκαν, συνεχίζει να παραβιάζει κάθε αρχή Διεθνούς Δικαίου σε Κύπρο, Νότιο Κουρδιστάν, Συρία, Αιγαίο, Θράκη. Συνεχίζει να αρνείται την γενοκτονία του Αρμενικού Λαού, των Ασσυρίων, των Ελληνων του Πόντου, της Θράκης και της Μικράς Ασίας. την ίδια ώρα που στο Τουρκοκρατούμενο Κουρδιστάν η γενοκτονική του πολιτική είναι εξόφθαλμη ακόμα και στις μέρες μας.
Συμπαραστάτης της σ' αυτήν τη βάρβαρη συμπεριφορά ο Δυτικός και Ισλαμικός Κόσμος. Ακούραστος σύμμαχός της τα φερέφωνά της, που διαδίδουν την προπαγάνδα της.
Εμψυχωτές της όσοι φέρουν και διαδίδουν νοοτροπίες περιχαράκωσης και απομόνωσης των Εθνικών μας θεμάτων από την συνολική της στάση.

Αρωγοί της όσοι με τη σιωπή τους την εξωθούν στο να πράξει τα χείριστα.
Χορηγοί της τουρκικής φασιστικής πρακτικής όσοι στο όνομα ιδεολογημάτων διαθέτουν επιλεκτική μνήμη και κρίση. Τα ηττημένα Ελληνικά Μυαλά δηλαδή, οι κοιμισμένος Ελληνικές Συνειδήσεις.
Μπροστά σας έχετε ένα συλλογικό έργο ενός λαού του οποίου η ιστορικότητα χάνεται στα βάθη των αιώνων. 

Μπροστά σας έχετε εκλεκτούς καλεσμένους οι οποίοι θα μιλήσουν για το βιβλίο «Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ: Το Ιστορικό του 30χρονου Πολέμου των Κούρδων Εναντίον του Τουρκικού Κράτους», του Μουράτ Καραγιλάν, ανθρώπους που το έργο τους και οι παρεμβάσεις τους συμβάλλουν τα μέγιστα στην ενδυνάμωση της εθνικής μας συνείδησης, στην ανέλιξη της κοινωνίας μας.
Μπροστά σας έχετε  έναν Έλληνα αξιωματικό, ο οποίος πιστός στις αρχές και της αξίες της Φυλής μας, πιστός σε όσα μας παρέδωσαν οι πρόγονοι μας, αντάξιος της Ιστορίας μας, συνεχίζει ακάματος εδώ και δεκαετίες να προσφέρει τα μέγιστα στον Ελληνισμό.
Οι σελίδες του βιβλίου που θα κρατήσετε στα χέρια σας είναι ποτισμένες με το αίμα ενός λαού που διεκδικεί το αυτονόητο, την Λευτεριά του, την ανεξαρτησία του.
Ενός λαού που η μόνη σερμαγιά που κουβαλά, είναι η Παράδοση του, η γλώσσα του, η Ιστορία και ο πολιτισμός του. Οι Κούρδοι δεν έχουν φίλους. έχουν τα βουνά.
Το βιβλίο αυτό αποτελεί συνέχεια του βιβλίου  "Παράδοση Οτσαλάν-Η ώρα της αλήθειας: Ιστορική μαρτυρία".
Διαβάζοντας ΚΑΙ αυτό το βιβλίο, ακούγοντας τους εκλεκτούς καλεσμένους, ακούγοντας τον άνθρωπο που επιμελήθηκε το έργο αυτό, έχετε το φυσικό και αναφαίρετο δικαίωμα να  διαφωνήσετε, να βρείτε λάθη.Ταυτόχρονα, όμως, ο βρίσκεστε μπροστά σε μια μεγάλη ιστορική πρόκληση. Να συνδράμετε τα μέγιστα , συστρατευόμενοι συνειδητά στον μεγάλο αγώνα που δίνεται από πολλούς, σε πολλά επίπεδα, για την  αποκάλυψη της τουρκικής απειλής και για την υιοθέτηση και σταθερή εφαρμογή μιας μεγαλόπνοης ΕΘΝΙΚΗΣ πολιτικής που θα απογυμνώνει το τουρκικό καθεστώς από το προσωπείο της δημοκρατικής χώρας -ισλαμικής χώρας πρότυπο για τον δυτικό και αραβικό κόσμο- και που θα της αποδίδει τα πραγματικά χαρακτηριστικά 
Απέναντι σε αυτή την προσπάθεια, η οποία αποτελεί Εθνική Επιταγή πλέον, κανείς δεν πρέπει και δεν μπορεί να μείνει αδιάφορος, γιατί πρέπει το Ρωμέικο να σωθεί .

Μην αποτελέσει η οικονομική κρίση άλλοθι, γιατί απέναντι σ' αυτήν ο ηθικός ξεπεσμός και η πνευματική υποδούλωση αποτελούν την χειρότερη εξέλιξη σε προσωπικό, συλλογικό και Εθνικό επίπεδο.
Καλή Επιτυχία στις προσωπικές και εθνικές προσπάθειες όλων.
Ακρίτας, συνδιαχειριστής του ιστολογίου ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ

2 σχόλια:

  1. Παρακαλώ να δημοσιεύονται τα ονόματα των δολοφόνων του Θεόφιλου κάθε φορά που αναφέρεται το γεγονός για να γίνουν γνωστά τα καθάρματα και να μείνουν στην ιστορία σαν τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύγε Σάββα Καλεντερίδη, εύγε Ακρίτα. Πώς πήγε η εκδήλωσις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.