9/11/12

Βέλγιο: «Η κοινωνία δεν είναι ακόμα έτοιμη. Θα έπρεπε να κόψουμε πάρα πολλά χέρια»"

Δήλωση του Κόμματος "Ισλάμ" που εξελέγη στο Βέλγιο: «Η κοινωνία δεν είναι ακόμα έτοιμη. Θα έπρεπε να κόψουμε πάρα πολλά χέρια»
Ο Redouane Ahrouch
Η Ισλαμοφοβία αποτελεί μια ρατσιστική αντίληψη που υποδαυλίζει το μίσος και πρέπει να καταπολεμηθεί, σήμερα θα το αποδείξω.

Το νέο κόμμα Ισλάμ κέρδισε δύο έδρες στις δημοτικές εκλογές στις Βρυξέλλες (Anderlecht και Molenbeek), και ήδη η ανησυχία των πολιτών αυξάνεται.  Ισλαμοφοβικές ομάδες ήδη ξεκίνησαν να μαζέψουν υπογραφές, ζητώντας την ακύρωση των εκλογών.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων των εφημερίδων La Dernière Heure (1) και La Libre Belgique (2), ο Redouane Ahrouch, ο οποίος, θα πρέπει να το υπενθυμίσουμε, εκλέχτηκε δημοκρατικά, ήθελε να ησυχάσει τον βέλγικο πληθυσμό: «Με δύο εκλεγμένους σε 685 στη Περιφέρεια των Βρυξέλλών, δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί να τρομοκρατήσουμε τον κόσμο. Νομίζω ότι είναι η λέξη Ισλάμ που προκαλεί το φόβο». 

Redouane Ahrouch«Το Ισλάμ πάσχει από κακή εικόνα. Αλλά είμαστε δημοκράτες. Το Ισλάμ σημαίνει να αλλάξουν οι νοοτροπίες, να είσαι σε διάλογο. Δεν είμαι εγώ ο ίδιος που θα αλλάξω την πολιτική του δήμου».

Redouane Ahrouch«Θέλουμε να εξηγήσουμε τον νόμο του Θεού, και αν το θέλει ο λαός, θέλουμε να θεσπίσουμε τον νόμο της Σαρίας μετά από δημοψήφισμα σε 10-15 ή 20 χρόνια. Φυσικά, αυτή τη στιγμή, είναι πολύ νωρίς. Η κοινωνία δεν είναι έτοιμη. Θα έπρεπε να κόψουμε πάρα πολλά χέρια».

Όταν εμφανίστηκε στον κατάλογο του ισλαμικού κόμματος Noor, το 2009, το πρόγραμμα του, το οποίο κληρονόμησε το Κόμμα Ισλάμ, ήδη προέβλεπε:
-      την επιστροφή της θανατικής ποινής για «αποτρόπαια» εγκλήματα
-      την απαγόρευση της ανάμιξης των φύλων σε ορισμένους δημόσιους χώρους, όπως τα σχολεία ή τις πισίνες,
-      την δυνατότητα να παντρευτούν οι έφηβοι.

Redouane Ahrouch«Έχουμε σήμερα μια άλλη πιο ρεαλιστική στρατηγική. Ήταν ίσως λίγο υπερβολικά φιλόδοξο.» 

Redouane Ahrouch«Αν ο γάμος (των έφηβων κοριτσιών) γίνεται με τη συγκατάθεση των γονέων είναι μια θετική εξέλιξη. Θα μπορούσε να είναι ένα καλό πράγμα, αντί για την προώθηση των χαπιών ελέγχου των γεννήσεων από την ηλικία των 12 ετών. Δεν πρόκειται προφανώς να προωθήσουμε τον γάμο των κοριτσιών με υλικιομένους άνδρες».

Δεν είναι αυτές οι προτάσεις κοινής λογικής, σύμφωνες με τη Σαρία;
Δεν είναι αυτές η απόδειξη της κακής κατάφωρης πίστης της ισλαμοφοβίας;
Υπάρχει έστω και μια λέξη σε αυτό το πρόγραμμα που να αποδείχνει ότι το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία της ανοχής, της ειρήνης και της αγάπης; Όχι, καμία λέξη!

Άλλωστε, ξέρετε πραγματικά τι περιέχει η Σαρία; Πρόκειται για κανόνες κοινωνικής ζωής προς όφελος όλων: ο λιθοβολισμός των μοιχαλίδων για να διατηρηθεί το οικογενειακό κύτταρο, η φορολογία και η ταπείνωση των Εβραίων και των Χριστιανών οι οποίοι δεν επιλέγουν να ασπαστούν το Ισλάμ  -γιατί το Ισλάμ είναι ανεκτικό προς τις άλλες θρησκείες και δεν απαιτεί από τους πιστούς να αποκηρύξουν τη θρησκεία τους, το κρέμασμα των ομοφυλόφιλων, καθώς και την απαγόρευση για τις γυναίκες να βγαίνουν έξω στο δρόμο ντυμένες άτακτα για να μην παρασύρουν τους άνδρες να αμαρτάνουν.

© Jean-Patrick Grumberg για  www.Dreuz.info

Παραπομπές:



2 σχόλια:

  1. Ὁ ἄνθρωπος τὸ εἶπε ξεκάθαρα τὶ καταλαβαίνει τὸ Ἰσλάμ: Τὴν μάχαιρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανάμεσα στα πολλά ...
    " ... η φορολογία και η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ των Εβραίων και των Χριστιανών οι οποίοι δεν "επιλέγουν"!!! να ασπαστούν το Ισλάμ, γιατί το Ισλάμ είναι ανεκτικό!!! προς τις άλλες θρησκείες".
    lol!!! Δηλαδή οι Ευρωπαίοι από τούδε και στο εξής ,θα είναι υπερήφανοι ! ταπεινωμένοι!!! επειδή δεν υπήρξαν ρατσιστές και είχαν την "μεγαλοφυή" ιδέα να παραδώσουν τις χώρες τους και τις τύχες τους ,στα χέρια των βαρβάρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.