1/11/12

Αθλιότητα: Η Χρυσή Αυγή δεν αναγνωρίζει ως Ελληνες τους ομογενείς ολυμπιονίκες μας

Νέα απίστευτη πρόκληση, η οποία ξεπερνά κάθε όριο από το βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγό ο οποίος δήλωσε πως το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου δεν αναγνωρίζει τους ομογενείς ολυμπιονίκες που αγωνίστηκαν με τα χρώματα της Ελλάδας γιατί ήρθαν από Αλβανία και Γεωργία.Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής μιλώντας στο Extra 3 είπε «κάποιοι που σήκωναν βάρη με την φανέλα της Εθνικής άρσης βαρών και ήρθαν από Αλβανία και Γεωργία δεν είναι Έλληνες και δεν αναγνωρίζονται από τη Χρυσή Αυγή».Ωστόσο όταν ρωτήθηκε για το αν δεν αναγνωρίζει ούτε τον Πύρρο Δήμα και αν τον χαρακτηρίζει Αλβανό, ο Γιάννης Λαγός είπε χαρακτηριστικά «εμείς σαν Χρυσή Αυγή τον τιμούμε και πάντα τον τιμούσαμε σαν Έλληνα, ποτέ δεν είπαμε Αλβανό τον Πύρρο Δήμα».
Στη συνέχεια όμως είπε και ονόματα ολυμπιονικών που η Χρυσή Αυγή δεν θεωρεί και δεν τους αναγνωρίζει ως Ελληνες. Συγκεκριμένα ανέφερε τους Γιώργο Τζελίλη, Λεωνίδα Σαμπάνη, Λεωνίδα Κόκκα αλλά και την Μιρέλα Μανιάνι και τον Κάχι Καχιασβίλι.

3 σχόλια:

  1. Απο "μηδενικα" δεν περιμενα και κατο καλυτερο...Καλημερα και καλο μηνα σε ολπυς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε άμα παίρνει κανείς φόρα στον κατήφορο, τον κατεβαίνει πιό γρήγορα απ΄ότι νομίζει.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν βιάζομαι να απορρίψω ότι λένε οι της χρυσής αυγής γιατί σχεδόν πάντα ξεκινάνε από υπαρκτά γεγονότα και το χάνουν μετά κάνοντας τα όλα ίσιωμα.
    Δεν δέχομαι ότι όλοι όσοι ονομάστηκαν ομογενείς είναι κιόλας, αφού το 99% των αλβανών που πολιτογραφήθηκαν ομογενείς ήταν απλά ξένοι.Ούτε καλύτεροι ούτε χειρότεροι οι αλβανοί μια χαρά άνθρωποι είναι αλλά δεν δέχομαι τις μεταγραφές από άλλα έθνη χάρην φιγούρας για να σηκώνουν υποτίθεται μετάλλια για την Ελλάδα αυτά είναι όντως καραγκιοζιλίκια κι έχουμε δεί πολλά τέτοια ως τώρα που βολεύουν μόνο αυτούς που έχουν κερδος από αυτές τις φιέστες και παίρνουν παχυλούς μισθούς και μπόνους.
    Αυτοί δεν έχουν ενδοιασμούς μπροστά στο κέρδος να βάλουν λυτούς και δεμένους να πολιτογραφούν αθλητές από κάθε φτωχότερη χώρα ώστε να δρεπουν τους καρπούς από τους κόπους άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.