29/11/12

Συνεχίζει τον εξοπλισμό Η Τουρκία δίνει 4 δις για να "χτίσει" νέες φρεγάτες

The TF2000 project, as the name implies, was designed before 2000.
Στην υλοποίηση ενός νέου φιλόδοξου εξοπλιστικού προγράμματος προχωρά η Τουρκία με την ενίσχυση του πολεμικού ναυτικού της. Σύμφωνα με πληροφορίες η Τουρκία αποφάσισε την αγορά τεσσάρων φρεγατών τελευταίας τεχνολογίας αξίας περίπου $ 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων, εξοπλισμένες με πλατφόρμες, διοίκησης και ελέγχου, έγκαιρης προειδοποίησης, αναγνώρισης και θα διαθέτουν όλα τα απαιτούμενα για πόλεμο επιφάνειας, υποβρύχιου πολέμου και ηλεκτρονικού πολέμου.

Το εξοπλιστικό πρόγραμμα του τουρκικού πολεμικού ναυτικού που περιλαμβάνει και την προμήθεια οκτώ κορβετών, έχει σχεδιαστεί πριν από το 2000, αλλά καθυστέρησε λόγω οικονομικών περιορισμών της χώρας. Τα πρώτα πλοία του προγράμματος Milgem της Τουρκίας έχουν ήδη κατασκευαστεί με στρατιωτικά ναυπηγεία και τα υπόλοιπα πλοία θα κατασκευαστούν από ιδιώτες.Την ίδια ώρα προχωρά και η από κοινού κατασκευή με τα γερμανικά ναυπηγεία HDW ενός υποβρυχίου αξίας 2 δισ. ευρώ.Επί του παρόντος, το Τουρκικό Ναυτικό έχει σχεδόν 49.000 προσωπικό και 75 αεροσκάφη, 17 φρεγάτες, επτά κορβέτες, 14 υποβρύχια και 27 ταχύπλοα σκάφη πυραύλων.
http://www.protothema.gr

2 σχόλια:

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.
ενημέρωση 16/9/2016

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:

•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση. Σχόλιο από "άγνωστο" ή "unknown" θα διαγραφεί.

Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.