29/11/12

1η Δεκεμβρίου: Γιορτή PKK για τα 24 χρόνια από την ίδρυσή του

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Αγαπητοί φίλοι
Όπως γνωρίζεται στις 27 Νοέμβρη του 1978, με μπροστάρη τον Ηγέτη μας Αμπντουλλάχ Οτζαλάν ιδρύθηκε στην πατρίδα μας, το Κουρδιστάν, το ΡΚΚ. Είναι μεγάλοι αγώνες που έδωσε και δίνει για  να κατακτήσει ο λαός μας την ελευθερία του. Ένας λαός που στα πλαίσια αυτού του αγώνα είχε πολλά θύματα. Ταυτόχρονα, όμως, γνώρισε και διεκδικεί την ταυτότητά του, την οποία οι αποικιοκράτες τού αρνούνται.
Κάθε χρόνο, όλοι οι Κούρδοι, όπου και αν ζούνε, γιορτάζουν την ημέρα ίδρυσης του ΡΚΚ. Έτσι και εμείς, οι Κούρδοι που ζούμε στην Ελλάδα, προγραμματίζουμε εορταστική βραδιά το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012 στο Αμφιθέατρο της Φοιτητικής Εστίας Ζωγράφου, και ώρα 19.00.
Η βραδιά μας θα περιλαμβάνει παραδοσιακή κουρδική μουσική και τραγούδια, θέατρο και άλλα πολιτιστικά σκετς.
Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε κοντά μας, για να γιορτάσουμε μαζί αυτή τη σημαντική μέρα. Να είστε σίγουροι ότι η παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη δύναμη.
Με σεβασμό.
Cemal
Kurd-info.blogspot.com-  kurdinf@gmail.com
ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΡΚΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.
ενημέρωση 16/9/2016

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:

•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση. Σχόλιο από "άγνωστο" ή "unknown" θα διαγραφεί.

Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.