29/10/12

Top channel: Πληρωμένους χαρακτηρίζει ο Ντούλες τους συμμετέχοντες στα επεισόδια στην Κλεισούρα


Με εκτενές ρεπορτάζ  το γνωστό ανθελληνικό Τοπ Τσάνελ αναφέρεται στις σημερινές εκδηλώσεις στην Κλεισούρα, προβάλλοντας  , όπως συνηθίζει άλλωστε, τη «συγκέντρωση» ολίγων δεκάδων νεαρών  με κόκκινα μπλουζάκια και αλβανικές σημαίες που είχε χρηματοδοτήσει και οργανώσει η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία του Σπαχίου και το τσάμικο PDIU που συμμετέχει στην κυβέρνηση Μπερίσα.

Σύμφωνα με το Τοπ Τσάνελ οι συμμετέχοντες στη διαμαρτυρία δήλωναν πως δεν θα επιτρέψουν την έλευση  ελλήνων νεοναζιστών , όπως τους είχαν δασκαλέψει τα αφεντικά τους, καθώς στην εκδήλωση μνήμης στην Κλεισούρα  συμμετείχαν προσκυνητές  Ελλαδίτες και Βορειοηπειρώτες και κάνενα μέλος της «Χρυσής Αυγής».

Επίσης το κανάλι αυτό προβάλλει δηλώσεις του  προέδρου του ΚΕΑΔ κ. Β. Ντούλε που παραβρέθηκε στην εκδήλωση . Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη συγκέντρωση γύρω από το νεκροταφείο ακραίων εθνικιστικών στοιχείων, ο Ντούλες απάντησε χωρίς  περιστροφές  πως «εάν θεωρείτε τη συγκέντρωση 20-30 νεαρών που πληρώθηκαν από 50 χιλιάδες λεκ παλιά και δυο σάντουιτς και  μια βόλτα με λεωφορείο, τότε δεν είμαστε στην ίδια συχνότητα».

Πάντως οι λίγες δεκάδων νεαρών, με την ανοχή της αστυνομίας, επεδίωξαν να κάνουν επεισόδια εις βάρος του Ντούλε και των ελληνικών διπλωματικών αρχών.
http://www.deropoli.com/?p=10947#more-10947

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.