19/10/12

Επιτροπή του Αμερικανικού Προξενείου στη Θράκη

Αμερικανικός… δάκτυλος στη Θράκη, σύμφωνα με την ΕΥΠ
Την έντονη δραστηριοποίηση του αμερικανικού προξενείου Θεσσαλονίκης στην περιοχή της Θράκης, με απώτερο στόχο τη χειραγώγηση της ελληνικής μουσουλμανικής μειονότητας και την εν συνεχεία αξιοποίησή της για την εξυπηρέτηση των αμερικανικών συμφερόντων στην περιοχή, καταγράφει απόρρητο έγγραφο (υπ. αρ. 1044/ 12 Σεπτεμβρίου 2008) της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.(Epikaira.gr-15/10/2011)


Στη Θράκη η κατάσταση με την δράση του τουρκικού προξενείου και όσων “σκληρών κύκλων” ελέγχει και καθοδηγεί, έχει ξεφύγει εδώ και χρόνια. Η αδιαφορία με την οποία οι ελληνικές κυβερνήσεις αντιμετωπίζουν τα όσα επιδιώκουν αυτοί οι σκληροί κύκλοι που δηλώνουν “τούρκοι” και εκφράζουν πίστη στην “μητέρα πατρίδα Τουρκία”, είναι …συγκλονιστική. Λάβαρα και σημαίες…της ανεξάρτητης Θράκης κυκλοφορούν εδώ κι εκεί και η επιδίωξη των “τούρκων” να εμφανιστούν ως “καταπιεσμένα θύματα” είναι συνεχής κι επίμονη. Ένας από τους στόχους να εμφανιστούν ως δήθεν καταπιεσμένη μεινότητα στο εξωτερικό. Όπου ας μην κρυβόμαστε ,υπάρχουν πάρα πολλοί πρόθυμοι να τους ακούσουν. Από προχθές λοιπόν επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ βρίσκεται Θράκη! Η επιτροπή ,όπως αναδημοσιεύουν τα tourkikanea.gr συναντήθηκε με τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη Αν. Μακεδονίας-Θράκης Ιρφάν Ουζούν την επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού “Πρώτο βήμα προς την ισότητα” Σιμπέλ Μουσταφάογλου και τους δημοσιογράφους του περιοδικού Αζινλίκτσα Αϊντίν Μποσταντζή και Εβρέν Ντεντέ. http://www.onalert.gr/

2 σχόλια:

  1. Εδώ και χρόνια πράγματι έχουν καταγγελθεί διάφορα, τα οποία δεν έχουν σχέση μόνο με την χειραγώγηση της ελληνικής μουσουλμανικής μειονότητας, αλλά φαίνεται ότι το αθηναϊκό κράτος θεωρεί την Θράκη μας περιοχή μειωμένης εθνικής κυριαρχίας.

    Όχι μόνον έχει αποδεχτεί την συγκυβέρνηση με την Άγκυρα, αλλά ανέχεται και την δραστηριότητα του αμερικανικού προξενείου Θεσσαλονίκης, το οποίο προσπαθεί να δημιουργήσει εθνικές μειονότητες μέσα στην ελληνική επικράτεια.

    Ο Αμερικανός πρόξενος "στήνει" μειονότητες στη Βόρεια Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνεται οτι στην Θράκη πλέον δραστηριοποιούνται όλοι εκτός από την ελληνική κυβέρνηση.

    Μήπως στόχος μας είναι κάποτε να αποκτήσουμε κι εμείς προξενείο στη Θράκη; ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ, Η ΘΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.