29/10/12

Θερμή Υποδοχή Ερντογάν στην Γερμανία απο τα μέλη 40 Μ.Κ.Ο.

Κατά την διήμερη επίσκεψη του στη Γερμανία ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Γερμανία η οποία ξεκινά την Τρίτη α πραγματοποιηθούν οι κάτωθι εκδηλώσεις προς τιμή του:

1)Συλλαλητήριο Κουρδικών Οργανώσεων 2) Εκδηλώσεις διαμαρτυρίας μή Κυβερνητικών Οργανώσεων Αλαουιτών ( ΜΚΟ) 3)Εκδηλώσεις διαμαρτυρίας Αρμενικής κοινότητας.4) Εκδηλώσεις διαμαρτυρίας νεολαίας Αλεβιτών 5) Εκδηλώσεις διαμαρτυρίας Ασσυριακής Ομοσπονδίας.
Σύμφωνα με  πληροφορίες στις 10.30 το πρωί της Τρίτης τα μέλη περί των  40 ΜΚΟ οργανώσεων θα συγκεντρωθούν στην ιστορική Πύλη του Βραδεμβούργου στο Βερολίνο και θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο υποδεχόμενοι τον Τούρκο   πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.Το συλλαλητήριο
 πραγματοποιείται  υπό την αιγίδα της γερμανικής Ομοσπονδίας της Ενωσης  Αλεβιτών (AABF). Το Κουρδικό ζήτημα, η απεργία πείνας των Κούρδων Αγωνιστών, η εμπλοκή της Τουρκίας στην Συριακή κρίση, οι παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Τουρκία, η καταστρατήγηση βασικών ελευθεριών απο το τουρκικό καθεστώς αλλά και το ένδοξο γενοκτονικό παρελθόν της Τουρκίας  θα αποτελέσουν το αντικείμενο της ειρηνικής αυτής διαμαρτυρίας 

2 σχόλια:

  1. Όλο δυσαρέσκεια και αντιδράσεις προκαλεί η Τουρκία τελευταίως. Από Κίνα μέχρι Γερμανία. Μόνο η κυβέρνηση της Ελλάδος υποδέχτηκε με καραβάκια-δωράκια τους Τούρκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ικανό τον έχω να ζητήσει/απαιτήσει την απαγόρευση των εκδηλώσεων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.