9/9/12

Συλλογή υπογραφών για την απόσυρση του Νεοθωμανού “Σουλεϊμάν”

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ Ο ΑΜΕΣΩΣ Ο ΝΕΟΘΩΜΑΝΙΚΟΣ «ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ» 
Το θράσος του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού Αντένα ξεπερνάει κάθε όριο. Αφού πρώτα εγκαινίασε την πλημμύρα των τουρκικών σήριαλ που επεκτάθηκαν ήδη στο Μέγκα  και στον Άλφα, τώρα επιχειρεί ένα ακόμα βήμα: Να παρουσιάσει, με τυμπανοκρουσίες, έναν σφαγέα του ελληνικού και των λοιπών βαλκανικών λαών, τον Σουλεϊμάν, ως ήρωα, στην ελληνική τηλεόραση.

Ο Σουλεϊμάν, ένας από τους απηνέστερους διώκτες του ελληνισμού, κατέλαβε τη Ρόδο, σφαγίασε και εξανδραπόδισε τον λαό της Κέρκυρας, μαζί δε με τον Σελίμ Α΄, τον οποίον διαδέχτηκε, υπήρξε ένας από τους οργανωτές των μεγάλων εκστρατειών του παιδομαζώματος.

Αφού λοιπόν οι Έλληνες εθίστηκαν ήδη στα τουρκικά σήριαλ, ο Αντένα πραγματοποιεί ένα νέο βήμα και προβάλλει έναν από τους  βασικούς οργανωτές της λεηλασίας και της υποταγής των βαλκανικών λαών στους Οθωμανούς, ως το πρότυπο για το νεοθωμανικό μέλλον που μας προετοιμάζει η ευτελισμένη ελίτ της χώρας.

Έτσι από τη μία πλευρά  εθνομηδενιστές δήθεν διανοούμενοι ασκούν λοβοτομή στα σχολεία και στα πανεπιστήμια, και από την άλλη τα αφεντικά της τηλε-αποβλάκωσης, μας σπρώχνουν ολοένα και βαθύτερα στον χειρότερο ραγιαδισμό.

Πρέπει να αντισταθούμε! Όπως έγινε με το άθλιο βιβλίο «ιστορίας» της ΣΤ΄ Δημοτικού, έτσι και τώρα πρέπει να απαιτήσουμε την απόσυρση του σοβινιστικού «Σουλεϊμάν»

Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Σε καμία άλλη χώρα δεν θα διανοούνταν κανείς να προβάλει μια σειρά που εκθειάζει τον ίδιο του τον κατακτητή. Αν δεν μπορούμε να το διανοηθούμε, ας φανταστούμε τους Παλαιστίνιους να βλέπουν σήριαλ με τη ζωή του Αριέλ Σαρόν ή να παίζεται σειρά με τους έρωτες των ναζί στο Ισραήλ.

Φτάνει πια! Οι Έλληνες έχουν αξιοπρέπεια. Όπως εξεγειρόμαστε όταν μας σέρνει η Τρόικα ως επαίτες στα ευρωπαϊκά σαλόνια, έτσι και αρνούμαστε να προσβάλλει έτσι την ιστορική μας μνήμη και την εθνική μας αξιοπρέπεια ο κύριος Κυριακού και το κανάλι του.

 Ζητούμε την άμεση απόσυρση του σωβινιστικού-νεοθωμανικού «Σουλεϊμάν» από τον ΑΝΤ 1

Καλούμε το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, το ΕΣΡ, την Ακαδημία Αθηνών και τα κόμματα τα οποία αιδημόνως σιωπούν να πάρουν αμέσως θέση.

Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να αναλάβουμε οι ίδιοι να υπερασπιστούμε την τιμή και την ιστορία του τόπου μας.

Κλείνουμε τις τηλεοράσεις, ανοίγουμε τα μάτια μας.
Διαβάστε επίσης “Να απαντήσουμε στην πολιτισμική Τουρκοποίηση”, του Γιώργου Καραμπελιά
 Υ.Γ. Τις υπογραφές σε σύντομο χρονικό διάστημα θα τις στείλουμε στον Αντένα και θα πιέσουμε να “κοπεί” η σειρά για να είναι πιο εύκολη η επεξεργασία τους, παρακαλούμε να μην υπογράφετε ως ανώνυμοι και αν είναι δυνατόν να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες.

18 σχόλια:

  1. Μιλάμε για παγκοσμιοποίηση , για ελεύθερες αγορές , για γραμμές του ΟΤΕ 090 , για ελεύθερη οικονομία και διακίνηση ανθρώπων και ιδεών και έχουμε τις υστερικές φωνές εναντίον ενός καναλιού?

    Σε καμία περίπτωση σαν ΓΝΗΣΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ δεν θα έκανα τον συνήγορο ενός μεγαλοεπιχειρηματία , αλλά αρνούμαι να συμμετάσχω στο πόλεμο μεταξύ επιχειρηματιών.

    Εγώ υπερασπίζομαι την ελευθερία στην τέχνη , στην έκφραση και την αυτοδιάθεση του ατόμου . Αν δεχθούμε και επικροτήσουμε μια τέτοια κίνηση το επόμενο βήμα ποιό θα είναι ? να αντιγράψουμε πρακτικές του Χίτλερ και των φασιστών για κάψιμο βιβλίων στις πλατείες ?

    Η φιλελεύθερη ΝΔ τι λέει ?

    Όσοι θέλουν να συνεχιστεί το σήριαλ που υπογράφουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ
    ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΕΛΗΜΜΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΝ ΤΕΙΧΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΕΞΩ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ??
    ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡ@@@@A ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σου το ξανάπα,όλως τυχαίως τα συμφέροντα της ''αριστεράς'' συγκλίνουν πολύ συχνά με του ''κεφαλαίου''.Ειδικά όταν πρόκειται για κατάργηση εθνών και συνόρων,μιλάμε για τρελό πάρτι.

    Να το κοιτάξετε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνήθως αυτοί που αγαπούν την ελευθερία και την τέχνη δεν υποστηρίζουν την παγκοσμιοποίηση και το παγκόσμιο Ισλάμ μιας και είναι γνωστό ότι έχει πάρει διαζύγιο όχι μόνο με τον πολιτισμό αλλά και με την ελευθερία και τις τέχνες.
    Όποιος έχει αντίθετη γνώμη θα μπορούσε για να μας εντυπωσιάσει αναφέροντας λόγου χάριν 10 παγκοσμίως καταξιωμένους :-)μουσουλμάνους ζωγράφους !!!
    Όσο για τους λάτρεις του πολιτισμού και γι' αυτούς το Ισλάμ ,έχει μεριμνήσει .
    Έτσι μετά από την δεδηλωμένη πρόθεση των Ταλιμπάν να καταστρέψουν το άγαλμα του Βούδα στο Αφγανιστάν έχουμε και τις καινούριες προτάσεις για την κατεδάφιση των πυραμίδων στην Αίγυπτο!!! Άραγε εάν είχαμε κυβέρνηση ισλαμιστών στην Ελλάδα η Ακρόπολη να είχε επιζήσει??? Ειλικρινά δεν το πιστεύω!!!
    Για να επιστρέψω στα δικά μας ,όποιος ενδιαφέρεται για τον πολιτισμό και για τα δίκαια των εργαζομένων ΙΔΙΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ να παλέψει με νύχια και με δόντια για την επιστροφή των ελληνικών σήριαλ στα ιδιωτικά κανάλια.Υπάρχουν έλληνες ηθοποιοί και καλλιτέχνες που επιθυμούν να εργασθούν ,αλλά τους τρώει ο αθέμιτος (τούρκικος) ανταγωνισμός. Να μην ξεχνάμε ότι οι ηθοποιοί είναι σαν τους ποδοσφαιριστές !έχουν κοντά την ημερομηνία λήξεως.
    Τέλος δεν πιστεύω ότι θα χρειαστεί να υπογράψουν όσοι παρακολουθούν το σήριαλ ,γιατί ασχέτως με την ακροαματικότητα ή τις οικονομικές σκοπιμότητες, οι πολιτικές σκοπιμότητες ορισμένων κύκλων θεωρούν ανάγκη επιτακτική( και σίγουρα θα το πετύχουν) "να φάμε τους Τούρκους στη μάπα"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εξ ευωνύμων, ξέρεις τι έγραψε πριν μερικές μέρες κάποιο στέλεχος τού ΣΥΡΙΖΑ σε αρθρογραφία του στην ΑΥΓΗ; Ότι: "Δεν έγινε η Ελλάδα για την αριστερά, αλλά η αριστερά για την Ελλάδα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμ γι' αυτό του είπα, εκεί πάνω στον αχό της μάχης εναντίον του κεφαλαίου να προσέξει μη σκίσει κανα καλτσόν όπως θα αγωνίζεται με πάθος και με παρεξήγησε. Αν μου πει και πόσο πάει η τούρκικη λίρα θα είναι τέλειος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς = 'εξ ευωνύμων'

    Αν και η αντεθνικη σου θεση και οι προκλητικες δηλωσεις σου με 'συμφερουν' πολιτικα γιατι αποδεικνυουν περιτρανα αλλη μια φορα οτι ολοι οι αριστεροι ειναι βαθεια ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΙ και δεν θα δισταζαν (και παλι) να στρεψουν τα οπλα τους εναντιον της πατριδος μας αρκει και μονο η επιτιθεμενη τουρκια να ηταν αριστερη..

    Το εχουμε δει το εργο το 1940 και δεν μας εκπλησει καθολου το οτι και 70 χρονια μετα οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ παραμενουν ιδιοι, δηλαδη δεν αναγνωριζουν πατριδα παρα μονο ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ... μονιμοι διεθνισταδες της πορδης και της προδοσιας...

    Οσο και να θελει η π..τανα (αριστερα) να κρυφτει η χαρα δεν την αφηνει...

    Συνεχιστε να γραφετε και να αποκαλυπτεσθε... οσο για την 'τεχνη' που 'τιματε και σεβεσθε' (ω τι υποκρισια ! ) μας το εχετε αποδειξει πχ οταν παιζοταν η ταινια 'ΕΛΕΝΗ' στην Αθηνα τα εκτροπα που κανατε για να μην προβληθει, η να θυμηθω την ταινια 'ΓΡΑΜΜΟΣ ΚΑΙ ΒΙΤΣΙ' που απαιτησε και πετυχε η αριστερα να μην προβληθει απο την τηλεοραση (ΠΟΥ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΕΛΕΓΧΕΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ) ... τι να πρωτιθυμηθει κανεις απο την 'αγαπη' σας για την τεχνη ! Την εξορια στην Σιβηρια του Νομπελιστα Σολτζενιτσιν ? πολλα τα αγκληματα σας για να κρυφτουν πισω απο την υποκρισια σας για 'ελευθερια της τεχνης' ...

    Περαστικα και να μας γραφετε συχνοτερα, ετσι για να σας μαθαινουν και οι νεοτεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διόρθωση .Το άγαλμα του Βούδα στο Μπαμιγιάν του Αφγανιστάν καταστράφηκε τον Μάρτιο του 2001 .Ήταν από τον 5ο αιώνα ,ύψους 53 μέτρων από τα ψηλότερα αγάλματα του κόσμου ,σμιλευμένο σε βράχο.Θεωρείτο παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά.
    Επίσης καταστράφηκαν και πολλά άλλα αγάλματα του Βούδα στην χώρα .
    Την ίδια περίοδο ,δύο υπουργοί της κυβέρνησης με την βοήθεια των Ταλιμπάν ,με ρόπαλα και τσεκούρια κατέστρεψαν 2.750 ανεκτίμητης αρχαιολογικής αξίας εκθέματα στο μουσείο της Καμπούλ.
    Ισλάμ και τέχνη δεν συμβαδίζουν.
    Γι' αυτό και η επικράτηση του Ισλάμ στην Δύση θα σημάνει αυτόματα και το τέλος του δυτικοευρωπαϊκου και ελληνικού πολιτισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Εξ επωνύμων
    Για ποια ελευθερία στην τέχνη μιλάς ;,το ιδεολογικό μόρφωμα που πρεσβευεις έχει αναγάγει σε επιστήμη την χειραγώγηση και την κατηχιση της μάζας μέσο της ¨στρατευμενης τεχνης¨.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ Νέμο ,

    Η Αριστερά υποστηρίζει την ανεξιθρησκεία και μετριασμό της επιρροής της θρησκείας σε κοσμικά θέματα. Δεν είναι απολογητής ούτε εγκλημάτων του Ισλάμ ,ούτε του Χρισταινισμού (μην μου πεις δεν ξέρεις για τα εγκλήματα της Χρισταινικής εκκλησίας στην Αμερική ?)
    Ούτε η Αριστερά θα διοργανώσει πορείες και θα εκφυλίσει τον αγώνα της για να επιστρέψουν στην οθόνη :
    ο καφές της Χαράς
    το αμαρτημα της μητρός μου
    Η γενιά των 592 ευρώ
    Η ζωή της άλλης
    Τα μυστικά της Εδέμ

    Έλεος ας είμαστε πιο σοβαροί!

    @ brera

    για την τέχνη που λεει ο Νέμο λες?

    @ πιγκουίνε

    Κάποιο ?
    η Αριστερά δεν εκπροσωπείτε από κάποιους ...
    οι Αγωνιστές της Αριστεράς έχουν ονόματα που ακόμη και τα μικρά τους (όπως ο ΆΡης) κάνουν τους φασίστες να τα κάνουν πάνω τους.

    Έκτωρ
    Είσαι φασίστας με περικεφαλαία

    @ ebola

    και τι θα θεωρούσεςβολικό ? να αφήσουμε τους φασιστες να προπαγανδίζουν για τον Χίτλερ ?

    @ Νατιβιστ,

    κάθε πολιτισμός έχει τις αξίες του ..
    και στην κίνα το πιο πολύτιμο δεν ήταν ο χρυσός αλλά το (αλάβαστρο?) ένα πέτρωμα

    γιατί όλοι πρέπει να γίνουν σαν τους ευρωπαίους που πληρώνουν εκατομύρια για την αφηρημένη τέχνη ας πουμε ? δεν είναι λογικό άλλοι λαοί να μην το εκτιμούν αυτό ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @εξ ευωνύμων

    άρα η ιδεολογία που ασπάζεσαι είναι απλός η άλλη πλευρά του καθρέπτη,το ανταγωνιστικό προϊόν .
    σε ότι αφορά τα εγκλήματα που διέπραξαν οι λευκοί προτεστάντες και η καθολική εκκλησια σε βάρος τwν ιθαγενών της αμερικανικης της αμερικανικης ηπείρου ,θα συμφωνήσω μαζί σου.
    ps συγγνώμη για την λάθος διατύπωση του ονόματος σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπορεί το σήριαλ αυτό να πάει στο σπίτι του ή όπου αλλού θέλει, αλλά όχι εδώ; Στο κάτω-κάτω, είμαστε οι μόνοι που έχουμε περάσει τα χειρότερα των χειροτέρων από την Τουρκιά και δεν έχουμε καμία όρεξη να μας διαφημίζει τους καιροσκόπους-κατακτητές της.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ Εξ ευωνύμων
    Φρούδες ελπίδες οι απόψεις σου για μετριασμό της επιρροής της θρησκείας σε κοσμικά θέματα ,ιδίως εάν μιλάς για Ισλάμ και μουσουλμάνους.
    Μπορεί να" μετριάσουν" τους αμφισβητίες αλλά όχι τον Αλλάχ.Η ζωή είναι σαν τις φωτοβολίδες δεν έχει διάρκεια ,λίγο αφού ανάψει ,σβήνει. Γιατί να κάνουν το δικό σου χατήρι οι μουσουλμάνοι και όχι του Αλλάχ ,που θα τους δίνει για μία αιωνιότητα, φαγητό ,γυναίκες και υλικά αγαθά.
    Γιατί να μην κάνουν με τα έντερά σου δαχτυλιδάκια εάν τους κακοκαρδίσεις ή προσβάλλεις τον Θεό τους και το θρησκευτικό τους συναίσθημα?Ανυπομονούν να φύγουν για ταξίδια και σεξ ίσως εσύ να είσαι το εισιτήριό τους.
    Εάν πάλι προσπαθήσεις να επιβάλλεις τις απόψεις σου στην χριστιανοσύνη που εξακολουθεί να παραμένει η μεγαλύτερη θρησκεία στον κόσμο ανεξάρτητα από τις μελοντικές προοπτικές που διαγράφονται ,τότε σαφώς προσπαθείς να καταπιέσεις όλο τον χριστιανικό κόσμο για να επιβάλλεις το Ισλάμ!Και αυτό φυσικά πέρα από επικίνδυνο είναι και άδικο και εκ του πονηρού . Θα έλεγα ότι καλό είναι να μην συγχέεται ο χριστιανισμός και το Ισλάμ αφού είναι τελείως διαφορετικές θρησκείες με διαφορετική κοσμοθεωρία και φυσικά υπηρετούν διαφορετικούς Θεούς!
    Εγκλήματα από χριστιανούς εναντίον αλλοθρήσκων .Σπάνιες περιπτώσεις κακών χριστιανών που μπέρδεψαν την κοσμική εξουσία με τα ράσα.
    Έχοντας την ψευδαίσθηση ότι υπηρετούν τον Ιησού Χριστό ,ξέφυγαν και στην πραγματικότητα υπηρέτησαν τον διάβολο.
    Ο παραλογισμός τους χρεώνεται στους ιδίους και όχι στην χριστιανοσύνη ή τον Ιησού Χριστό Το Ισλάμ μέχρι τις ημέρες μας εξακολουθεί να καταδιώκει τους εχθρούς του και να προβαίνει σε ακρότητες που έχουν γίνει για τους μουσουλμάνους τρόπος ζωής.Αν το αναλύσω θα προκύψει σεντόνι.
    Η αριστερά στην Ελλάδα ,εφ' ο ετάχθη.
    Να υπηρετήσει! στην προκειμένη περίπτωση τα συμφέροντα των Ελλήνων εργαζομένων,ηθοποιών , σκηνοθετών και άλλων καλλιτεχνών που χάνουν την δουλειά τους από τον αθέμιτο τούρκικο ανταγωνισμό.Δεν θέλω να πιστέψω ότι όλα αυτά που ευαγγελίζεται η Αριστερά στην Ελλάδα είναι μόνο παχειά λόγια! Οι χώρες που έχουν δημοσιονομικά προβλήματα από ότι γνωρίζω , προσπαθούν πάντα να κάνουν αν όχι, μόνο εξαγωγές ,τουλάχιστον να αυξήσουν τις εξαγωγές και να μειώσουν τις εισαγωγές, αγαθών και υπηρεσιών.
    Εμείς τι κάνουμε εισάγουμε υπηρεσίες που ήδη έχουμε από την Τουρκία? Γιατί?
    Η αριστερά στην Ελλάδα τι επιθυμεί? να φαλιρίσουμε τελείως επειδή δεν της γεμίζει το μάτι το "Καφέ της Χαράς"? Αγώνα λοιπόν Αριστερά για την περιφρούρηση των δικαιωμάτων των Ελλήνων εργαζομένων, ας είναι και στην ιδιωτική τηλεόραση. Είναι δυνατόν να δουλεύει ο ξένος και να μένει ο Έλληνας άνεργος? Παπούτσι από τον τόπο σου κι' ας είναι μπαλωμένο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα χειρότερα έπονται.

    Διαβάζω στο IMDb:

    Release dates: Cyprus 16 February 2012

    Επειδή δεν πιστεύω να έγινε στην Κύπρο καμιά "στραβή", ασφαλώς εννοούν τα Κατεχόμενα. Αυτά για το αμερικανικό IMDb είναι λεπτομέρειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γειά σου εξ ευωνύμων προβοκάτορα. Από πού μας προέκυψες;

    Πάντως τα συγχαρητήρια μου. Σαν προβοκάτορας παίρνεις άριστα με τόνο. Διαβάζει κανείς ένα σχόλιο σου και το παίρνει απόφαση μια και διαπαντός. Μακρυά από τέτοιους αριστερούς . Και επειδή αυτοί οι αριστεροί μας απόμειναν, δηλαδή αριστεροί σαν την Δούρου και την Ρεπούση, το παίρνεις απόφαση, ότι η αριστερά στην Ελλάδα μας τελείωσε.

    Εσύ όμως τις σκίζεις και τις δύο. Αυτές παίρνουν άριστα εσύ με τόνο.

    Και για να μην σε μπερδέψω, με τα πολλά που λέω, γιατί στο μυαλό των αριστερών του τύπου σου ανακαλύφθηκε η ευθεία γραμμή,
    εννοώ ότι δεν καταλαβαίνεις πού σου πάνε τα 4!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εγώ είμαι Αριστερός και παραμένω Αριστερός , εξ ευωνύμων ορμώμενος και όχι σαν κάτι γιαλαντζί μεταναστευτικούς Αριστερούς που σαν τα χελιδόνια ανάλογα με τις εποχές είναι και έτσι και γκιουβέτσι, και καλά με όλους και ναι μεν αλλά .
    Κριτική καλοπροαίρετη θα δεχθώ ευχαρίστως από Αριστερο και να κουβεντιάσω για τις θέσεις και την εξέλιξη της Αριστεράς .
    Με φασιστικά τιτιβίσματα δεν θα ασχοληθώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.