17/8/12

Πάτωσαν τα ελληνικά Πανεπιστήμια στην παγκόσμια κατάταξη


Πρόκειται ασφαλώς για συνωμοσία των ξένων, που δεν εκτιμούν τις επιδόσεις των ελληνικών Α.Ε.Ι. στην πληρωμή δώρων και ταξιδιών αναψυχής από τα "κονδύλια έρευνας" και στην κατασκευή μολότωφ.
Μακριά από την πρώτη εκατοντάδα με τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου, όπως αξιολογούνται στη λεγόμενη λίστα της Σαγκάης, παραμένουν τα ελληνικά ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.
Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης για ακόμη μία χρονιά συμπεριλαμβάνονται στη λίστα της Σαγκάης που δημοσιεύτηκε χθες, ωστόσο κατατάσσονται στις θέσεις 301- 400. Μάλιστα, το Καποδιστριακό φέτος τα πήγε χειρότερα: στη λίστα του 2011 ήταν στις θέσεις 201-300.
Δείτε την κατάταξη: http://www.shanghairanking.com/
Δείτε την αξιολόγηση του Α.Π.Θ. εδώ
Το ερώτημα είναι για πόσο καιρό ακόμη θα πληρώνει ο ελληνικός λαός, τη διασκέδαση μια κάστας ανθρώπων που έχουν βολευτεί στο σύστημα των Α.Ε.Ι., κατασπαταλούν τα κονδύλια έρευνας κλέβοντάς τα και συντηρούν για άμυνα, ένα στρατό κάφρων με κουκούλες και μολότωφ. Όλα αυτά, με τα λεφτά που κόβουν από μιθωτούς και συνταξιούχους. Για να διαιωνίζεται το αντιπαραγωγικό βόλεμα, μιας στρατιάς κηφήνων, που ασχολείται μόνο με "αντίσταση", "απαλλοτριώσεις" και φασιστική βία, που κατέκλυσε τα ελληνικά Α.Ε.Ι. Εμείς τι χρωστάμε να πληρώνουμε αυτά τα λαμόγια, αφού έτσι κι αλλιώς, όλοι όσοι κατέχουν μια θέση σήμερα στο δημόσιο βίο, είναι απόφοιτοι ξένων πανεπιστημίων, αφού στα ελληνικά δεν γίνεται ποτέ μάθημα; Πού να προλάβουν από τις ακροαριστερές ιδεοληψίες που έχουν καταλάβει με φασιστική βία, τα Α.Ε.Ι.; Μάθημα γίνεται όποτε γουστάρει ο επιδοτούμενος ακροαριστερός φασισμός. Γιατί λοιπόν να επιδοτεί η κοινωνία τους ακροαριστερούς φασίστες; Σε ποιά χώρα επιδοτείται ο φασισμός και η βία;

3 σχόλια:

  1. Μπορουσαν να επιβαλλουν διδακτρα και να εδιναν υποτροφιες σε οσους τελειωναν με καλο βαθμο (από Ιουνιο, αντε και Σεπτεμβριο ενα πσοσοστο-χωρις μεταφορες). Ετσι θα επαυαν να υπαρχουν επαγγελματιες φοιτητες (θα κοστιζε) και θα εχαναν και το ακροατηριο. Βεβαια ολα αυτα εγιναν προγραμματισμενα. Πουθενα αλλωστε δεν θπηρχε αξιοκρατια από παλια στην κοινωνια μας. Λιγη η πιττα, χρειαζοσουνα φιλους για να επιβιωσεις. Ολα αυτα οδηγησαν εδω που οδηγησαν.

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά είναι ανοησίες!!! σιγά να μην είναι τα ελληνικά πανεπιστήμια μέσα στα 300 καλύτερα. Είδα την λίστα. Είναι το Καποδιστριακό καλύτερο από το Ecole Polytechnique της Γαλλίας?
    Έτσι λέει. Μην τρελαθούμε κιόλας!!
    Δραμινός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λέγανε ότι όταν κλείνει ένα σχολείο, ανοίγει μια φυλακή.
    Οταν όμως ένα Πανεπιστήμιο, μετατρέπεται σε άνδρο αναρχικών δυνάμεων, τι γίνεται;
    Απλά, μπαίνει η πρώτη βόμβα στα θεμέλια μιας χώρας!
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.