20/8/12

Με τη λογική που επέβαλαν για την Παπαχρήστου, ο ΣΥΡΙΖΑ, η Δούρου και ο Στρατούλης θα πρέπει να εξοβελιστούν από την πολιτική, γιατί σχετίζονται με την τρομοκρατία

"Ήντιαν θρίβ'ς στο πινάκι σ' έρ'ται σο χουλιάρι σ'" ή "Όταν σκάβεις το λάκκο του άλλου...."
Στα ποντιακά λέμε πως "Ότι τρίβεις στο πιάτο σου, έρχεται στο κουτάλι σου".
Επίσης ο λαός μας λέει "Όταν σκάβεις το λάκκο του άλλου, στο τέλος πέφτεις ο ίδιος μέσα".
Όταν ορισμένοι πολιτικοί μας, αρθρώνοντας έναν εξόχως ανώριμο, οπισθοδρομικό και ανθρωποφαγικό λόγο, έριχναν την Παπαχρήστου στην "πυρά", λόγω των διαδικτυακών της σχέσεων, θα έπρεπε να σκεφθούν ότι θα έλθει η σειρά τους, γιατί, εκτός των άλλων, όπως στη ζωή έτσι και στην πολιτική, ό,τι σπέρνεις, θερίζεις.
Τώρα έρχεται ο λογαριασμός σε κάποιους που έσπειραν ανέμους και τώρα θα θερίσουν θύελλες...
Το νόημα της ανάρτησης και το τελικό συμπέρασμα είναι το εξής: Θα πρέπει να κόμματα να βελτιώσουν τον πολιτικό τους λόγο, να γίνουν πιο ηθικά και υπεύθυνα και να μην θυματοποιούν τον οποιονδήποτε αβασάνιστα, γιατί έτσι απλά ανοίγουν το δρόμο για να έλθει η σειρά τους.
Διαβάζουμε από το ΟΛΥΜΠΙΑ:

Ο “Τρομοκράτης της Πάρου” οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Στρατούλης και η κ. Δούρου!

Αναρτήθηκε από τον/την sarafo στο Αυγούστου 20, 2012

Κοινός διαδικτυακός φίλος τους

Απ’ ότι φαίνεται ο δολοφόνος της Πάρου Αναστάσιος Θεοφίλου διέθετε και προφίλ σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Tassios Thita 
Είχε και δικό του ιστολόγιο (paranoiriko.blogspot.com) όπου δημοσίευε ιδεολογικά και λογοτεχνικά κείμενα. Μέχρι και φανταστική συμπλοκή με τα ΕΚΑΜ είχε συγγράψει, με τον κεντρικό ήρωα – που μάλλον ταυτίζεται με τον συγγραφέα – να… γαζώνει αστυνομικούς με ούζι, ενώ παράλληλα αναλύει τις φιλοσοφικές του ανησυχίες σε γκόμενα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Το πιο ενδιαφέρον σημείο της υπόθεσης αφορά δύο από τους διαδικτυακούς του φίλους, τα προβεβλημένα στελέχη και βουλευτές του Σύριζα Στρατούλη και Δούρου…
Πράγματι στα προσωπικά προφίλ και των δύο στο facebook φιγουράρει ως φίλος ο Tassios Thita. Δεν μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερη απόδειξη για την ταύτιση απόψεων μεταξύ ένοπλης και κοινοβουλευτικής αριστεράς.
Και τώρα το ποιο ωραίο:
Οπαδός του Σύριζα είναι τελικά ο εκτελεστής της Πάρου
και μάλιστα θεωρεί ανίκανο τον ελληνικό λαό επειδή δεν εξέλεξε τον Τσίπρα πρωθυπουργό. 
Σε περίπτωση πρωτιάς του Σύριζα μάλιστα, ο εν λόγω τρομοκράτης θα ζητούσε να μετατραπεί ο… φόνος ακροδεξιών σε πλημμέλημα!
Την επόμενη φορά που θα μιλήσουν οι Συριζαίοι για οτιδήποτε να θυμηθούν πρώτα τα παιδιά τους (Βούτσης) και τα διαδικτυακά φιλαράκια τους (Θεοφίλου). Όλα τα ρεμάλια της άκρας αριστεράς, που εδώ και δεκαετίες έχουν αιματοκυλίσει την ελληνική κοινωνία, διαπρέποντας σε ληστείες και δολοφονίες.

Από κόμμα των αφγανών και των πακιστανών, τώρα ο Σύριζα γίνεται και επισήμως κόμμα των τρομοκρατών. 

Και στις δύο περιπτώσεις μιλάμε για δολοφόνους Ελλήνων πολιτών, που δεν κρύβουν την αγάπη τους για τη  Κουμουνδούρου.
Ο πρόεδρος των πακιστανών ευχαρίστησε δημόσια προ ημερών τον Σύριζα λίγο πριν απειλήσει τους Έλληνες με τζιχάντ.
Ο εκτελεστής της Πάρου δεν έκρυψε ποτέ την  αγάπη του για τα δύο κολλητά στελέχη του Τσίπρα. Δεν είναι τυχαίο πως όλους αυτούς τους ενώνει ένας ακόμη κοινός τόπος, το απόλυτο μίσος για τους Έλληνες.
Μέρος των πληροφορίιών από την εξής πηγή

Ε Μ ΠΡΟ Σ

24 σχόλια:

  1. ''Από κόμμα των αφγανών και των πακιστανών, τώρα ο Σύριζα γίνεται και επισήμως κόμμα των τρομοκρατών''.

    Φίλε μου, χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει και το χωριό αυτό γέννησε όλους τους τρομοκράτες της μεταπολίτευσης ή μήπως κάποιοι να ανήκαν και στο συντηρητικό χώρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οποιαδήποτε σύγκριση του θεολόγου που συνελήφθη με την εν λόγω αθλήτρια που μας έκανε διεθνώς ρεζίλι με όλες αυτές τις ρατσιστικές και νεοναζιστικές αναφορές είναι άκυρη. Η αθλήτρια εκτος από τον αποκλεισμό θα έπρεπε άμεσα να δικαστεί για πρόκληση φυλετικού και κοινωνικού μίσους. Θα πρέπει και εδώ όπως στην Γερμανία να καθιερωθεί η συμμετοχή σε αγώνες να συνοδεύεται από ανάλογα ήθη .

    Όσον αφορά για τον θεολόγο που συνελήφθη ΑΝ αποδειχτεί η ενοχή του (γιατί αναιρούμε το τεκμήριο της αθωότητας?) δεν θα έπρεπε να ερευνηθεί τυχόν δράση του σαν προβοκάτορα ? Πόσες φορές έχει καταγγελθεί από την Αριστερά η είσοδος πρακτόρων από ξένες υπηρεσίες που με την προβοκατόρικη δράση του προσπαθούν να συγκρατήσουν την εκλογική άνοδο της Αριστεράς ? Πως συνελήφη τώρα εν όψη νέων μέτρων ?
    Η σύληψη του θεολόγου όμως δεν θα καταφέρει να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από τα πογκρόμ του Δένδια και της Χρυσής Αυγής.
    Η φασιστική προπαγάνδα πρέπει να σταματήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θυμάται κανείς κάτι παλαιοπασοκικές φιλίες: στελέχη που τώρα κρύβονται στο Σρζ, να κάνουν παρέα με τραπεζομαντηλοφόρους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εξ ευωνύμων,προφανώς μας κάνεις πλάκα,και μάλιστα κακόγουστη.Ο δολοφόνος καλύπτεται με το τεκμήριο της αθωότητας ενώ η αθλήτρια όχι;

    Είσαι προκλητικός.

    Ότι σαβούρα έχει η αριστερά είναι προβοκάτορες; Πολύ βολικό.

    Χρειάζεται θάρρος να πείς τα πράγματα με το όνομα τους,αντί να κρύβεσαι.

    ΥΓ
    Εκτός απο στείρα κριτική και αφορισμούς,μήπως,λέω μήπως,έχεις και καμία πρόταση;;; Στείρα κριτική μπορεί να κάνει και ένα δεκάχρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αρχίζω να αμφιβάλλω για τη δυνατότητα της έκφρασής μου.
    Η ανάρτηση αναφέρεται στην ελαφρά τη καρδία καταδίκη μιας νέας κοπέλας με αποκλειστικό "αποδεικτικό" υλικό διαδικτυακές φιλίες και αναρτήσεις, που υιοθέτησαν αφρόνως όσοι την καταδίκασαν χωρίς απολογία.
    Και τώρα τους έρχεται ο λογαριασμός.
    Κατά τα άλλα, δεν υιοθετούμε τίποτα και φυσικά περιμένουμε το αποτέλεσμα της δίκης για τον συλληφθέντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σάββα,

    Αντί να σχολιάσω, θα μείνω καρφωμένος στην μαγεία της γλώσσας:

    πινάκι (πινάκιον), χουλιάρι (κοχλιάριον), ποιος μπορεί να αμφισβητήσει την διαχρονικότητα της ελληνικής γλώσσας, αλλά και τους ακατάλυτους δεσμούς του ελληνισμού!!

    Προσπαθώ να καταλάβω από τι βγαίνει αυτό το Ήντιαν. Παραπέμπει άραγε η κατάληξη "αν" στο αρχαιοελληνικό δυνητικό "αν" (ό,τι και να/ κι αν τρίβεις); Μυστήριο.

    >Αρχίζω να αμφιβάλλω για τη δυνατότητα της έκφρασής μου<

    Σώπα, βρε αδελφέ, τι έχει η έκφρασή σου; Μια χαρά είναι γι αυτούς που θέλουν να καταλάβουν. Μην ασχολείσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εξ ευωνύμων προφανώς η δουλειά σου αυτη ειναι στο συγκεκριμένο ιστολόγιο , να σταματήσεις την "φασιστική" προπαγάνδα , γιαυτό σχολιάζεις συγκεκριμένες και μόνο αναρτήσεις με τον ίδιο τρόπο , και σίγουρα δεν μπορεί να συγκριθεί ο θεολόγος με την Παπαχρήστου , ο ένας είναι κατηγορούμενος για ληστείες και φόνους και η άλλη επειδή έβγαλε ένα ανέκδοτο και είναι φίλη του Κασιδιαρη , με αυτήν την λογική ναι η Δουρου είναι τρομοκράτισσα ... πάντως να χαίρεσαι την λογική σου , είμαι σίγουρος ότι θεωρείς τον φονιά αγωνιστή και επαναστάτη , αν θες να σταματήσεις την φασιστική προπαγάνδα σταμάτα να σχολιάζεις , δεν διαφέρεις σε τίποτε από αυτούς που κατηγορείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστώ, Σάββα. Ποιος μπορεί να αμφιβάλει για την καταγωγή μας και να ζητά DNA και πράσσειν άλογα. Αυτή είναι η ταυτότητά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τεκμήριο της αθωότητας!!!!!

    Μαγικό!!!!!

    Η Παπαχρήστου στην πυρά και άμεσα για ένα ανέκδοτο, ενώ ο κατά συρροή δολοφόνος αθώων έχει το τεκμήριο της αθωότητας.
    Φοβάμαι ότι κάτι ήξεραν τελικά εκείνοι που σας έστελναν κάποτε διακοπές σε γραφικά νησιά του αιγαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νέα κοπέλα ? ελαφρά την καρδία ? αφρόνως? χωρίς αιτιολογία ? φιλίες ? αναρτήσεις ?

    -άφρονες είναι η σύσσωμη πολιτική ηγεσία του τόπου ?
    -άφρονες και ευρωπαϊκοί παράγοντες?

    Με όλο το σεβασμό κ Καλεντερίδη αλλά μόνο η Χρυσή Αυγή τόλμησε να αρθρώσει κάποιες δικαιολογίες (των οποίων τα κυριότερα σημεία επαναλάβατε) .
    Είδατε σε ανακοίνωση κάποιου κόμματος να τιμωρείται για τις φιλίες της ? ΟΧΙ όλα τα κόμματα πήραν θέση για μία ρατσιστική συμπεριφορά που προκύπτει από ένα κατάπτυστο ρατσιστικό σχόλιο που προκαλεί κοινωνικά μίση για φυλετικές διακρίσεις. ΟΛΑ τα κόμματα το επισημαίνουν αυτό. Τώρα αν συνδυάσουμε και αναρτήσεις της με οπλισμούς με αρχαιοελληνικές αναφορές και αναχαιτίσεις και όλα αυτά εύκολα βγάζουμε το συμπέρασμα ότι δεν ήταν ένα μόνο ένα σχόλιο αλλλά μια συστηματική συμπεριφορά που δεν θα μπορούσε να περάσει ατιμώρητη από ένα δημοκρατικό κοινοβούλιο που σέβεται τους θεσμούς.
    Ελαφρά την καρδία όλο το κοινοβούλιο? Προσβάλετε όλο το κοινοβούλιο για ένα παράπτωμα το οποίο και η ίδια παραδέχτηκε.Είναι φασιστική και ακραία μια τέτοια τοποθέτηση.
    Τώρα όσον αφορά τον 29χρονο θεολόγο ποιός μπορεί να αποκλείσει ότι είναι πληρωμένος από ξένες υπηρεσίες προβοκάτορας ? Θα χρεωθεί η Αριστερά την δράση ξένων υπηρεσιών στη χώρα μας ? Πόσες φορές το έχει καταγγείλει

    Ανάμεσα στα δύο περιστατικά δεν υπάρχει καμία σύγκριση από την μία έχουμε ρατσιστική συμπεριφορά με ονοματεπώνυμο που μπορεί να προκαλέσει κοινωνική αναταραχή και από την άλλη πιθανή προβοκάτσια με κουκούλα .

    *Θα ήθελα και την αμερόληπτη τοποθέτηση του Ακρίτα σε ένα τόσο σοβαρό θέμα...
    **Με τόσα αρχαιοελληνικά και φασιστικά σχόλια δημιουργείται η εντύππωση ότι μπαίνεις σε μπλογκ ακροδεξιών τοποθετήσεων και καλό θα ήταν να μεριμνήσετε για την περικοπή τους προς αποφυγή ενός τέτοιου χαρακτηρισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλοι είμαστε λίγο έως πολύ φορείς ηλίθιοτητας αλλά κάποιοι νοσούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Τουρκία μόλις χθες δήλωσε επίσημα ότι ο μέγιστος αριθμός μεταναστών που μπορεί να φιλοξενήσει στο έδαφός της είναι 100.000 . Πέραν αυτού θα αντιδράσει δυναμικά. Η χώρα των 70 εκατομμυρίων κατοίκων μπορεί να φιλοξενήσει 100.000 μετανάστες όντας μάλιστα μία μουσουλμανική χώρα με δυνατότητα αφομοίωσης των μεταναστών μιας και όλοι είναι μουσουλμάνοι.
    Η Ελλάδα των 10 εκατομμυρίων σύμφωνα με ορισμένους (… χαρακτηρισμό δεν μπόρεσα να βρω για να γράψω…) μπορεί να φιλοξενήσει 4 εκατομμύρια. Με καμία δυνατότητα αφομοίωσης τους λόγω τραγικής διαφοράς κουλτούρας και τρόπου διαβίωσης.
    Και έρχεται ένας άνθρωπος να εκφράζει το λαϊκό αίσθημα (δηλ. ΟΛΩΝ των ελλήνων πολιτών) με ένα καυστικό σχόλιο και αμέσως τον ρίξανε στην πυρά.

    Εξ ευώνυμων ρωτάω :
    -Από πότε είναι ρατσιστικό να αναρτήσεις όπου γουστάρεις video με αερομαχίες ελλήνων υπερασπιζόμενων την Ελλάδα άρα και το δικό σου τομάρι? Μήπως είναι ρατσιστικό να διδάσκουμε και την ελληνική ιστορία?
    -Από πότε είναι ρατσιστικό να λες, όλοι οι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ μετανάστες να πάρουν παπούτσι από την ΕΛΛΑΔΑ γιατί απλά δεν χωράνε?
    -Άρα με τον δικό σου συλλογισμό, ότι το κοινοβούλιο χαρακτήρισε την αθλήτρια «ρατσίστρια» και έχει δίκιο, τα μέτρα που περνάνε κάθε μέρα ενάντια του λαού είναι και αυτά καλά και ωραία? Γιατί είμαι σίγουρος ότι θα σε έβλεπα σε διαδηλώσεις ενάντια της βουλής….

    Μπορεί να πληρώνεσαι να γράφεις αυτά που γράφεις και αυτή να είναι η δουλειά σου. Αλλά αυτό είναι δικό σου πρόβλημα. Το να προσπαθείς όμως να διχάσεις τον Ελληνικό λαό σπέρνοντας μίσος και επιδιώκοντας πολιτικές διώξεις είναι κατακριτέο και θα μας βρεις ΟΛΟΥΣ απέναντί σου. Ταμπελάκια τύπου φασίστας και ρατσιστής δεν μπορείς και δεν είσαι ικανός να κολλάς σε κανένα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @εξ ευωνύμων. Akoma myalo den evales kai ton Patriotismo ton onomazeis fasismo Ratsismo kai ktloipa. O Nasos Theodoridis kai O Nakrantzas einai oi megalyteroi Islamofasistes kai tholokoultouriarides RATSISTES tis epoxis mas. Oi foties stin Xio kai Zakyntho eginan apo SYMPATHONTES tou εξ ευωνύμων . To asteiotero omos einai oti o εξ ευωνύμων den kserei kan ti simainei fasistas kai apo ti rima vgainei. Mono na xrisimopoioi tin leksi einai katalilos. To ti einai o Syriza einai koinos gnoston se olous mas kai akoma kai o filos sou o Hakan ton xrisimipoio stin Ellada. Sygnomi gia sena isos kalitera armozei i leksi Yunanistan. Loipon xairetismata ston kidemona sou kai Ela me kaliteres dikaiologies tin epomeni fora. Inte Gule Gule Guzelim
    (x)
    Ps @ εξ ευωνύμων pes ston hakan na se ekpedeusei kalitera. Kolas tis idies lekseis kai themata..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ta syntrofiA tou @εξ ευωνύμων KAI TA ERGATOUS:


    Επιλεκτική απαγόρευση για Έλληνες από Τουρκία
    21-08-2012 14:08:31
    Όπως ήδη έχει αποκαλύψει πριν από είκοσι ημέρες το defencenet.gr, δημοσιεύθηκε στην Τουρκία ο νόμος που απαγορεύει σε Έλληνες πολίτες ή ελληνικές επιχειρήσεις να έχουν δικαίωμα στην αγορά τίτλων ιδιοκτησίας για οποιοδήποτε ακίνητο ή και εκτάσεις. Την ίδια στιγμή το επιτρέπουν για τα μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη, αλλά και για άλλες ακόμη 183 χώρες του κόσμου!
    Μαζί με τους Έλληνες η ίδια απαγόρευση ισχύει για Αρμένιους και Βούλγαρους.

    Φυσικά εξήγηση δεν δόθηκε για την απαγόρευση αυτή, αλλά σχόλια του τύπου αφήνουν να εννοηθεί ότι οι τουρκικές αρχές φοβήθηκαν μήπως σπεύσουν και αγοράσουν κτήματα και προβάλουν αξιώσεις οι κληρονόμοι ελληνικών οικογενειών και επιχειρήσεων εγκαταστημένων στον Πόντο, στην περιοχή της Σμύρνης, στην Ανατολική Θράκη, κλπ., οι οποίες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις περιουσίες τους στις αρχές της δεκαετίας του '20.

    Xairetismata sto Hakan syntrofe tou Lacost.
    (X)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ Ελληνας
    "Εξήγηση για την απαγόρευση αυτή των Τούρκων προς τους Ελληνες, δεν δόθηκε"..
    Σάμπως τους ενόχλησε και κανένας από δώ; Εννοια σου και η Τουρκία πάντα ξέρει την κατάλληλη στιγμή για να ρίχνει τα χτυπήματα.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ GeorgeTS Ptol
    To κοινοβούλιο σύσσωμο και η αθλητική κοινότητα Ελληνική και Διεθνής χαρακτήρισε ρατσιστικό το μήνυμα της αθλήτριας μόνο οι φίλοι της , οι νεοναζιστές χρυσαυγίτες και φασίστες την υποστηρίζουν.
    Πες μου για έναν που να μην είναι φασίστας και να την υποστήριξε...

    @ Ellinas
    Ξαναρίξε μια ματιά στα μηνύματα σου θα δεις εδώ και αλλού , θα δεις ότι μου φέρνεις συνέχεια παράδειγμα τι κάνουν στην Τουρκία.
    Η Αριστερά δεν έχει για πρότυπο το στρατοκρατικό καθεστώς της Τουρκίας όπως το έχουν κάποιοι φασίστες.
    Η Αριστερά εγωνίζεται για την επικράτηση των ιδεών της εδώ και στην Τουρκία. Τους είδες τους Αριστερούς βουλευτές με τους ανταρτες του PKK ?
    Σε απογοήτευσαν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εξ ευωνύμων οι μόνοι που καταδίκασαν την αθλήτρια είναι οι αριστερολαγνοι και οι αριστερόφοβοι. Κανένας Έλληνας δεν την καταδίκασε αλλά αντιθέτως την επιβράβευσε. Πλανάστε εσείς του γνωστού χώρου αν πιστεύετε ότι ο απλός Έλληνας δεν συμμερίζεται την άποψη της αθλήτριας (…και ο απλός Έλληνας είναι το 90% των νόμιμων Ελλήνων πολιτών). Αλλά το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι κανένας από τους πρόχειρους δικαστές που περιδιαβαίνουν τα κανάλια δεν κάθισε να αναλύσει την φράση της αθλήτριας.

    Εγώ θα σου κάνω την απλή και ευθεία ερώτηση : Τι είναι ρατσισμός?? Τι είναι πατριωτισμός?? Από εσάς που κολλάτε τα ταμπελάκια ξέρει κάνεις? Μπορείς να απαντήσεις? Μπορείς να ταυτίσεις την έννοια του ρατσισμού με τις δηλώσεις της αθλήτριας και να την διαχωρίσεις από τον πατριωτισμό? Η απλά σας χαλάει την δουλειά η δημοσιοποίηση από επίσημα χείλη του μεγαλύτερου προβλήματος της χώρας?

    Από την άλλη πλευρά όμως για να δούμε και τις δικές σου προθέσεις, Διαβάζεις ένα άρθρο για την ετοιμότητα των πολιτικών δυνάμεων να απαξιώσουν και να καταστρέψουν την καριέρα μίας αθλήτριας με ένα σχόλιο (για μένα δεν υπάρχει κάτι το ρατσιστικό, απλά μία διάθεση για καυστικό χιούμορ) και από την άλλη την «άκρα του τάφου σιωπή» του ίδιου του πολιτικού συστήματος για έναν δολοφόνο-τρομοκράτη, κολλητάρι με επιφανή στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων πολιτικών δυνάμεων της αριστεράς. Και το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι αν η αθλήτρια έχει αναρτήσει αερομαχίες ελλήνων πιλότων μαχητικών να κατατροπώνουν τους τούρκους πάνω από Ελληνική επικράτεια προστατεύοντας την Ελλάδα και την σκούπα που επιτέλους κάνει το Ελληνικό κράτος για να μαζέψει κάθε τι παράνομο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Το ότι ο δολοφόνος τρομοκράτης κάνει ανοιχτές δηλώσεις για μαζικές δολοφονίες ελλήνων πολιτών λόγω πολιτικών διαφορών δεν σου ιδρώνει το αυτί. Το ότι είναι κολλητάρι με στελέχη πολιτικών παρατάξεων… τίποτα.

    Οι προθέσεις σου είναι φανερές ακόμη και για μένα που δεν είμαι ούτε κινούμε κοντά στον πολιτικό και παραπολιτικό χώρο. Όπως σου είπα και σε προηγούμενο σχόλιο θα μας βρεις όλους (τους έλληνες) απέναντί σου και όχι μόνο σε σένα αλλά και σε αυτούς που σε υποστηρίζουν. Η Ελλάδα δεν θα επιστρέψει στο ‘46 όσο και αν προσπαθήσετε. Μπορεί να φτάσουμε στο ’60 και να τρώμε ότι βρούμε αλλά όχι στο ’46.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παιδιά
    σας παρακαλώ ηρεμία.
    Ίσως για ορισμένους είναι δύσκολο να ακούνε και να διαβάζουν όλες τις απόψεις, όμως αυτό πρέπει να γίνει και μάλιστα πολιτισμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κύριε Καλεντερίδη, δεν είναι δύσκολο ούτε αθέμιτο να ακούς και να διαβάζεις την άποψη του καθενός. Δημοκρατία έχουμε και οφείλουμε όχι μόνο να ακούμε και να σεβόμαστε τις απόψεις των συνομιλητών μας αλλά και να τους προστατεύουμε. Αλλά το μονοπάτι που έχουν διαλέξει κάποιοι είναι επικίνδυνο όχι για μένα ή για κάποιο φυσικό πρόσωπο αλλά για την ίδια την Ελλάδα. Προσωπικά τα τελευταία χρόνια παρατηρώ ότι γίνετε μία προσπάθεια διχασμού των Ελλήνων. Δεξιοί και αριστεροί, πασόκοι και νεοδημοκράτες, μνημονιακοί και αντιμνημονιακοι και δεν συμμαζεύεται. Όταν αποτυγχάνει το ένα έρχεται ένα άλλο να πάρει την θέση του. Υπάρχει μία προσπάθεια κατάλυσης του κράτους και αποδόμησης όλων των θεσμών που παραδοσιακά συνθέτουν και υφαίνουν τον κοινωνικό ιστό.

    Ως ενεργός πολίτης, που βλέπω την χώρα μου να είναι έρμαιο πάσης φύσεως στοιχείων εγκληματικών, διχαστικών κτλ. με ξενίζει και με εξοργίζει. Η αδιαφορία και ο «ωχαδερφισμος» μας έφτασε εδώ που είμαστε σήμερα. Αυτό πρέπει να σταματήσει και να λάβουν τα ανάλογα «κέντρα» το μήνυμα ότι οι Έλληνες έχουν πλέον ξυπνήσει (τουλάχιστον το ένα μάτι σιγά σιγά το ανοίγουμε). Πρέπει να λάβουν το μήνυμα ότι είμαστε υπερήφανοι για την καταγωγή μας, για τους προγόνους μας, για την σημαία μας για τον στρατό μας. Μπορεί αυτά που γράφω να φαίνονται γραφικά (…από πολλούς που δεν έχουν ιδέα από πατριωτισμό φασιστικά) αλλά η πραγματικότητα σήμερα είναι ότι δεν βλέπεις πουθενά την Ελληνική σημαία. Μόνο κάτι κουρελιασμένες στα σχολεία και σε μερικά δημόσια κτήρια. Την ίδια στιγμή μόλις περάσεις τα σύνορα με την Τουρκία για Κωνσταντινούπολη παθαίνεις σοκ από τον αριθμό των σημαιών που έχουν. Χιλιάδες σε κάθε σημείο, σπίτια βενζινάδικα παντού. Κανείς (…η αν όχι κανείς ελάχιστοι είναι αυτοί που το κάνουν) δεν μιλά για έθνος, για πατρίδα για θρησκεία. Και όλο αυτό επειδή υπάρχουν μερικά ατομάκια που μόλις σε ακούσουν σου κολλάνε ταμπελάκια, φασίστας σου λένε.

    Δημοκρατία σημαίνει ελευθερία, δικαιώματα αλλά έχει και υποχρεώσεις. Είναι όπως λένε ένα «πακέτο». Δεν μπορείς να πάρεις το ένα χωρίς το άλλο. Αυτό να το καταλάβουν ορισμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ Εξ ευωνύμων:Gia pia Aristewra milas stin Tourkia? Pote den ypirxe se vathmo opos stin Europi ektos ama theoris to SYRIZA kai to KKE Aristera. Makari oi Aristeroi Tourkoi na voithousane tous Kourdous alla Tourkos paramenoi Tourkos. Eimai sigouros to exeis mathi poly kala sto sxoleio sou. Episis pote den sou evala to Islamofasistiko kathestos tis TOURKIAS san paradeigma. I Elliniki ethnoprodotiki aristera exei alla paradeigmata san ton Paterouli Stalin kai tis ethnikes prodosies tis. Episis sou eipa na se ekpaideusoune kalitera oi Anatolites filoi mas. Dose xairetismata ston HAKAN Bay by the way
    inte Gule gule kai prospathise na eisai pio Original guzelim.
    Kolas sta idia themata.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. κ Καλεντερίδη ,

    με αφορμή το τελευταίο σχόλιο σας θα έλεγα ότι είναι ευκαιρία σε κάποιο σημείο της ιστοσελίδας να ορίσετε κάποιους βασικούς κανόνες για το τι πρέπει να σχολιάζεται, τι επιτρέπεται να λέγεται και ότι άλλο θεωρείται εσείς ότι πρέπει να διευκρινιστεί ώστε ένα σχόλιο να έχει την έγκριση σας για να δημοσιευτεί .
    Είναι δικό σας ιστολόγιο δεν σας το επιβάλλει κάποιος , ότι θέλετε μπορείτε να κάνετε αλλά επειδή πολλές φορές εσείς και σχολιαστές έχετε επικαλεστεί την Δημοκρατία, βάλτε τους όρους (όποιοι και να είναι αυτοί) για να μην μείνει η λέξη αυτή μια κενολογία.

    Dura lex , sed lex

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Eξ ευωνύμων
    η πολυφωνία και να μην υπήρχε, θα έπρεπε να την έχουμε εφεύρει.
    Άρα, επιβάλλεται.
    Απλά, πιστεύω ότι πρέπει να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και να αποφεύγονται ύβρεις και διχαστικές απόψεις.
    Απλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αν καμιά φορά ξεφύγω θα παρακαλούσα να το επισημάνετε (για να καταλάβω "διχαστικές")αλλά ακόμα και σε μία συγκυβέρνηση διαφωνίες μπορεί να υπάρχουν. Μπορούν να θεωρηθούν διχαστικές?
    Αν συμφωνούσαμε σε όλα απλά θα γνέφαμε καταφατικά δεν θα σχολιάζαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.