23/8/12

Σε «εμπόλεμη κατάσταση» η Κόρινθος λόγω του κέντρο κράτησης μεταναστών

Οι `κρανοφόροι` με την παραλλαγή της Χρυσής Αυγής,μήπως βολεύουν τη κυβέρνηση;
“Λάδι στη φωτιά” ρίχνει σε κάθε ευκαιρία η Χρυσή Αυγή και όπως αποδεικνύει η όλη παρουσία της αυτός είναι και ο μοναδικός της στόχος.Να “μαζέψουμε τους λαθρομετανάστες από τους δρόμους” αλλά “όχι και στη γειτονιά μας”! Η οργάνωση της Κορίνθου καλεί σε συγκέντρωση έξω από το στρατόπεδο Κορίνθου ,γιατί οι πληοροφορίες της λένε ότι εκεί μετέφεραν λαθρομετανάστες.Η ανακοίνωση για τη “δυναμική συγκέντρωση” προειδοποιεί ότι όσοι πάνε στην συγκέντρωση πρέπει να φέρουν την “προβλεπόμενη ενδυμασία”! (onalert.gr)
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε, με δηλώσεις του, ο δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός, με αφορμή την κράτηση παράνομων μεταναστών στο 6ο Σύνταγμα Πεζικού, που εδρεύει στην πόλη.
Ο δήμαρχος υποστήριξε πως «η Κόρινθος είναι σε εμπόλεμη κατάσταση, σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης», ανέφερε ότι «με δική μου εντολή, ήδη, δεν γίνεται και δεν θα γίνει στο μέλλον καμία αποκομιδή σκουπιδιών», ενώ ανακοίνωσε την πρόθεσή του να διακόψει άμεσα την υδροδότηση του 6ου Συντάγματος Πεζικού.

http://kathimerini.com.cy

ΣΧΤΕΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

11 σχόλια:

  1. Ποιά η διαφορά Ακροαριστεράς και Ακροδεξιάς; Οποιος το βρεί λαμβάνει δώρο την κατάλληλη ενδυμασία απ οτο γνωστό κατάστημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ στην μετατροπή των ανενεργών στρατοπέδων σε ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ.

    ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

    ΑΜΜΕΣΗ ΧΟΡΉΓΗΣΗ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΏΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

    ΑΜΜΕΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

    εμείς οι Έλληνες ξέρουμε από ξενιτιά και φιλοξενία.

    Ακρίτα θα συμφωνήσω μαζί σου οι ακρότητες δεν ταιριάζουν στον πολιτισμό και στην παιδεία μας .Κάποιος που σέβεται την ιστορία της Αριστεράς και θέλει την φυσική συνέχεια των αγώνων του '40 , την αντίσταση στη χούντα και τόσων άλλων ,δεν πρέπει να καταφεύγει σε ακρότητες. Σαν γνήσιος Αριστερός όμως δεν πρέπει να πέφτεις στην παγίδα των κεντρώων που έχουν στήσει και συγκρίνουν τους ακροαριστερούς με τους φασίστες , νεοναζιστές της ακροδεξιάς.
    Πιστεύω ότι η σημερινή Αριστερά χωρίς ακρότητες μπορεί να φέρει την νεολαία κοντα της .Ο χρόνος κυλάει υπέρ της Αριστεράς , θα δεις .

    Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΘΟΛΟΥΡΑ...ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΓΧΥΣΗ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ...ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.youtube.com/watch?v=6Wr8y0wbCDg ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ...ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ...ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε ¨εξ ευωνύμων¨ ο χρόνος κυλά υπερ των άκρων και κυρίως τις ακροδεξιάς.
    Η σημερινή δεξιά προσπαθεί να διώξει απο πάνω της ότι πατριωτικό μη τυχόν χαρακτηριστεί φασιστική , η δε αριστερά προσπαθεί να δείξει το ανθελληνικό της μένος σε κάθε ευκαιρία και παρουσιάζει συμπτώματα απολυταρχισμού προσπαθώντας να στιγματίσει όποιον πάει ενάντια στα λεγόμενα της (εδω έχουμε ένα μοναδικό φαινόμενο όπου στη πλειοψηφία σε μια δημοκρατία επιβάλεται η γνώμη των λίγων) και ο λαός πλέον προσπαθεί να βρεί ένα διέξοδο στο πρόσωπο ενός ηγέτη για να τον βγάλει απο το τέλμα (αλλά δυστυχώς η ακροδεξιά λέει αυτά που θέλει να ακούσει ο Έλληνας).
    Όσο για τη μετανάστευση η αριστερά τελεί σε πλήρη άγνοια ή καλύτερα είναι εις γνώση της γιατί έτσι υπηρετεί καλύτερα τα συμφέροντα αυτών που δήθεν πολεμάει, και έχει και το θράσος να απειλεί τους Έλληνες που αντιδρούν χαρακτηρίζοντας τους φασίστες παραγνωρίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή ανέβασε τα ποσοστά της όχι γιατί αυξήθηκαν οι φασίστες στη χώρα αλλά η πολιτική της μετανάστευση που ακολουθούν οι κυβερνήσεις και οι φωνασκίες της αριστεράς έθρεψε τη κατάσταση αυτή.
    Τελειώνοντς αυτό που λέω είναι ότι οι ιδεολογίες περι αριστεράς και δεξιάς είναι ηλιθιότητες γιατί καμιά ιδεολογία δεν υπηρετεί τα συμφέροντα των Ελλήνων και μόνο των Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εξ ευωνυμων θα σε παρακαλουσα καλυτερα να γραφεις στο indymedia.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 'Η κατάσταση δεν πάει άλλο. Πόσοι αθώοι μετανάστες να την πληρώσουν; Προτίθεμαι να φιλοξενήσω 10 απ΄ αυτούς και προτείνω οι συντρόφοι να πράξουν το ίδιο. Λεφτά να τους ταϊσουμε δεν έχουμε, ούτε δουλειά να τους δώσουμε. Αλλά μπορούμε τουλάχιστον να τους παρέχουμε μια στέγη. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τους ταξικούς αδελφούς μας.'

    Είδατε πουθένα ένα τέτοιο σχόλιο;
    Όταν δείτε κανέναν αριστερό να υιοθετεί συμπεριφορές παρόμοιες του σχολίου τότε θα δεχθώ κι εγώ να φιλοξενήσω έναν Πακιστανό.
    Ερώτηση προς απανταχού αυτοαποκαλουμένους ανθρωπιστές:

    Γιατί δεν ενθαρρύνεται αυτούς τους ανθρώπους να παραμένουν στις χώρες τους και να παλεύουν για ένα καλύτερο αύριο; Δεν είπε ο Μαρξ οτι η μετανάστευση είναι η διαιώνιση της σκλαβιάς του εργάτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ kostasnorth

    για να μην έχεις τέτοια αξεπέραστα διλήμματα αν θα επιλέξεις αριστερά ή δεξιά συνέχισε να ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ πότε το ένα και πότε το άλλο .
    Μην ντρέπεσαι γι'αυτό δεν είσαι ο μοναδικοσ!

    @ πόντιος

    αυτοί τα ξέρουν ,πόντιος είσαι ?

    @ Χαρίλαος ,

    η διαιώνιση στην οποία αναφέρονταν ο Μαρξ τερματίζεται με την απόκτηση των δικαιωμάτων . Έπρεπε να διαβάσεις και παρακάτω από εκεί που σταμάτησες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δέχομαι την παρατήρηση σου. Εγώ θα παραδεχθώ τον ανθρωπισμό οποιουδήποτε δεχθεί να στηρίξει ουσιαστικά έναν μετανάστη βάζοντας τον στο σπίτι του για να τον προστατεύση από τους 'φασίστες'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. φίλε εξ ευωνύμων δεν έχω διλήμματα και δεν πιστεύω σε αριστερά και δεξιά , είναι αντιλήψεις ξεπερασμένες ούτε ποτέ έχω ψηφίσει τα κόμματα της βουλής, ακόμα και το ΚΚΕ εξυπηρετεί κάποια συμφέροντα , εμένα με νοιάζει το καλό της πατρίδας μου και της οικογένειας μου και μόνο και κανείς απο τους 300 δεν δουλεύει προς αυτη τη κατεύθυνση, δεν θα φύγω από τον τόπο μου επειδή μερικοί έτσι θέλουν και δεν ανέχομαι να ρίξω το επίπεδο ζωής μου για κανέναν που ήρθε ακάλεστος.Το λέω και πάλι η πολιτεία πρέπει να κοιτάει το συμφέρον και μόνο το συμφέρον της χώρας και όχι των απανταχού κατατρεγμένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ kostasnorth

    Να σου πω την αλήθεια και εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχει δεξιά. Παράδειγμα :ξέρεις δυό δεξιούς να πιστευουν τα ίδια πράγματα? ΟΧΙ
    Το ότι χρησιμοποιώ τον όρο της Αριστερά δεν σημαίνει ότι περιορίζω το πολιτικό φάσμα σε μία διάσταση . Δεν έχω εγκλωβισμένη μονοδιάστατη αντίληψη της πολιτικής .Το αναφέρω μόνο για ιστορικούς λόγους . Θα μπορούσαν να αναφέρομαι σε αυτή μιλώντας για την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. τελος πάντων .
    Εγώ να δεχθώ ότι δεν πήγες να ψηφίσεις ή ψήφισεςς εξωκοινοβουλευτικούς.Σεβαστό.
    Σεβάσου όμως και εσύ ότι οι απόψεις σου τελικά δεν αγγίζουν ούτε το 3% των ψηφοφόρων δηλ ούτε το 1,5% των ενεργών πολιτών. Εδώ μιλάμε για πολιτική , για ενεργούς πολίτες ενώ το δικό σου ενδιαφέρον περιορίζεται στην αόριστη έννοια της πατρίδας και στο πραγματικό όριο της οικογένειας σου .Όπως βλέπεις αυτά δεν ενδιαφέρουν εμάς . Συνέχισε να προσπαθείς και αν δεις ότι έχεις απήχηση φτιάξε το δικό σου κόμμα και εγώ θα σε ψηφίσω , αλήθεια στο λεώ θα σε υποστηρίξω , δεν θα χαθεί η προοδευτική παράταξη από ένα ψήφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.