30/7/12

Oι βάρβαροι τουρκοφασίστες τιμούν τον νεκρό προβοκάτορα της Θράκης


Τιμήθηκε πριν από λίγες μέρες στην Κομοτηνή από τον τουρκόψυχο συρφετό των εν Θράκη πρακτόρων της Άγκυρας η 17η επέτειος του θανάτου του Αχμέτ Σαδήκ. Πολλές οι επίσημες παρουσίες, ενώ διαβάστηκαν και μηνύματα του Ερντογάν, του Γκιουλ, του Νταβούτογλου του Τούρκου Α/ΓΕΕΘΑ Οζέλ και πολλών άλλων!
Σε πανηγυρικό λοιπόν τόνο η προχτεσινή 17η επέτειος του θανάτου του φασιστοειδούς που έδρασε στη Θράκη πριν από μία συναπτή εικοσαετία ως πράκτορας της Τουρκίας, ως όργανο της Εργκενεκόν, ως ιδρυτής του κόμματος DEB, ως ανεξάρτητος (λέμε τώρα) βουλευτής, ως «ηγέτης των Τούρκων της Δυτικής Θράκης», όπως τον αποκαλούν οι τουρκόψυχοι νοσταλγοί του.
Η φετινή τελετή (απ’ όπου και το πανό της παρακείμενης φωτογραφίας με τα μούτρα του εν λόγω τουρκοπράκτορα) οργανώθηκε από το DEB στις 24 Ιουλίου γύρω από τον τάφο του Σαδήκ (στο μουσουλμανικό νεκροταφείο Καφετζί) και σε αυτήν το «παρών» έδωσε φυσικά άπας ο συρφετός: και εκ Τουρκίας (εννοούμε τον πρόξενο στην Κομοτηνή Ιλχάν Σενέρ, τους υποπρόξενους Αντνάν Οζτούρκ, Μπερίν Οκούρ, Γκιουρλέρ Γκιουρσόι, και Ουφούκ Γκιοζαϊντίν, τους βουλευτές του ΑΚΠ Χακάν Τσαβούσογλου και Κιοκσάλ Τοπτάν, τον βουλευτή Ανδριανούπολης του CHP Κεμάλ Ντεγιρμέντερελί, τον πρόεδρο του κόμματος ΒΒΡ Μουσταφά Ντεστιτζί, τον πρόεδρο του αλυτρωτικού «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» (BTTDD) Μπουρχανετίν Χακγκιουντέρ, τον δήμαρχο Ιψάλων Μεχμέτ Καραγκιόζ), αλλά εκ των εντοπίων πρακτόρων (ο λόγος για τον πρόεδρο του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, τον υπεύθυνο του DEB-Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου, τους ψευτομουφτήδες Ιμπραήμ Σερίφ (Κομοτηνής) και Αχμέτ Μετέ (Ξάνθης), τον δήμαρχο Αρριανών Ιμπραήμ Σερήφ, τον δήμαρχο Μύκης Μουσταφά Τσουκάλ, τον πρόεδρο της λεγόμενης «Συμβουλευτικής Επιτροπής Τούρκων Δυτικής Θράκης» και δήμαρχο Ιάσμου Ισμέτ Καδή, την πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μειονότητας Σαππών και ταυτόχρονα επικεφαλής του τομέα γυναικών του DEB Νετσλά Τσαβούς, τον διευθυντή της τράπεζας Ζιραάτ-Κομοτηνής Τσαγρί Ιζμιρλίογλου, τον διευθυντή της Ζιραάτ Ξάνθης Ομέρ Τσαγί, τον πρόεδρο της ΠΕΚΕΜ Τζεμίλ Καμπζά, τον πρόεδρο της λεγόμενης «Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής» Κοράι Χασάν, τον πρόεδρο της φερόμενης ως «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» Αχμέτ Καρά, τον πρόεδρο του παράνομου «Συλλόγου Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης» Σαμή Τοραμάν και πολλούς άλλους).
Πολλά όμως ήταν και τα μηνύματα που εστάλησαν προς τιμήν του Σαδήκ. Ανάμεσά τους σταχυολογούμε αυτά που έστειλαν ο Τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν, ο πρόεδρος της Τουρκίας Αμπντουλλάχ Γκιούλ, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Νετζντέτ Οζέλ, ο Υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, οι αντιπρόεδροι της τουρκικής κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς και Μπεκίρ Μποζντάγ, ο πρόεδρος της τουρκικής βουλής Τζεμίλ Τσιτσέκ, ο Γενικός Διευθυντής του IRCICA (και – θυμίζουμε – βασικός υπεύθυνος πολλών από τα νήματα που κινούνται στη Θράκη) Χαλήτ Ερέν, ο αντιπρόεδρος του κόμματος ΜΗΡ Φαρούκ Μπαλ, ο Τούρκος πρόξενος Θεσσαλονίκης Τουγρούλ Μπιλτεκίν, ο δήμαρχος του Οσμάνγκαζί-Προύσσας Μουσταφά Ντουντάρ, ο δήμαρχος του Τεκίρνταγ Αντέμ Νταλγκίτς, ο Υπουργός Θρησκευτικών Υποθέσεων Μεχμέτ Γκιορμέζ, ο Υπουργός Παιδείας Ομέρ Ντιντζέρ, ο Υπουργός Ανάπτυξης Τζεβντέτ Γιλμάζ, ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Ερτουγρούλ Γκιουνάι, ο πρόεδρος της φασιστικής-αλυτρωτικής «Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης» Χαλήτ Χαμπίμπογλου, ο βουλευτής Ανδριανούπολης του ΑΚΠ Μεχμέτ Μουεζίνογλου, ο πρόεδρος του κόμματος CHP Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αϊχάν Καραγιουσούφ.
Όπως μας ενημερώνει μάλιστα η τουρκοφυλλάδα «Μπιρλίκ» (μετάφραση tourkikanea.gr), «μετά από τα αναγνωσθέντα μηνύματα η κόρη του Αχμέτ Σαδήκ προκάλεσε συγκίνηση με το ποίημα που διάβασε και που ήταν αφιερωμένο στον πατέρα της» (σ.σ. γουάου)!
Ε, κι αφού τέλειωσε η…συγκίνηση από την κόρη του φασιστόμουτρου, δεν έλειψαν φυσικά και οι άκρως προκλητικές ομιλίες των διαφόρων ρουφιάνων του προξενείου, όπως π.χ. αυτή του προέδρου του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, που «ανέφερε πως ο Αχμέτ Σαδήκ υπήρξε ηγέτης των Τούρκων της Δυτικής Θράκης, πως θυσίασε την ζωή του για να ζει ανθρώπινα αυτή η κοινότητα και ότι είναι πολύ σημαντικό να τον τιμούμε και να τον αντιλαμβανόμαστε». Είπε ακόμη πως ο τιμημένος αγώνας του ακόμη συνεχίζεται και ολοκλήρωσε λέγοντας πως «ζητάμε να ζούμε σε αυτή την χώρα ανθρώπινα με φιλία και ειρήνη». Σε παρόμοιο κλίμα και ο ψευδομουφτής Ιμπραήμ Σερήφ, που είπε τα εξής: «Σας ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας για το ότι σε αυτή την ζεστή μέρα, κατά την 17η επέτειο θανάτου του συντρόφου μου στην φυλακή και συναγωνιστή Αχμέτ Σαδίκ, ήρθατε στον τάφο του. Σήμερα με συγκίνησε ιδιαίτερα το να βλέπω πόσο πιστός και ειλικρινής είναι ο Τούρκος της Δυτικής Θράκης. Εχθροί και φίλοι είδαν πως παρά το ότι πέρασαν 17 χρόνια, η αγάπη αυτή δεν σβήνει, Σας ευχαριστώ και πάλι όλους». Ίδια γεύση και από τον δήμαρχο Ιάσμου Ισμέτ Καδή, που τόνισε πως «βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να τιμήσουμε τον υπερασπιστή του δίκαιου αγώνα της τουρκομουσουλμανικής κοινότητας Δυτικής Θράκης».
Έτσι ήταν λοιπόν που οι πράκτορες τίμησαν τον αρχιπράκτορα ιστορικό ηγέτη τους και τους αγώνες του υπέρ του τουρκισμού και του κεμαλισμού στην ελληνική Θράκη. Και οι δικοί του αγώνες βέβαια συνεχίζονται (με το παραπάνω) και κλιμακώνονται από τους επιγόνους του. Στον αντίποδα εμείς τι κάνουμε; Ε τι, έχετε και παράπονο; Και εμείς συνεχίζουμε με θαυμαστή συνέπεια και επίσης κλιμακώνουμε την παραδοσιακή μας στάση. Τον μακάριο ύπνο του δωσίλογου – ή, στην καλύτερη των περιπτώσεων, εκείνον του λοβεκτομημένου κρετίνου. Ελάχιστη είναι άλλωστε η διαφορά. Και όσο για τα επίχειρα, αυτά είναι ακριβώς τα ίδια…
ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Προξενείο Στοπ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.