17/12/16

Προφητεία του Προφήτη Μωάμεθ: η Τουρκία θα διαλυθεί μετά τη συμμαχία των Μουσουλμάνων με τους Ρωμιούς, και θα δοθεί η Αγιά Σοφιά πίσω στους Χριστιανούς

Ανάρτηση της 6/7/12 ΣΥΡΙΑ - Επείγουσα έκκληση του Σέιχη Imran Ν. Hosein
Πρόλογος . Μετά τα πρόσφατα γεγονότα μεταξύ της Τουρκίας και της Συρίας, ο Σεΐχης Ν. Imran Hosein εξέδωσε μια επείγουσα έκκληση υπενθυμίζοντας τα ισλαμικά και πολιτικά «μέσα και έξω» της τρέχουσας κατάστασης στη Συρία με τη προοπτική της μελλοντικής επανα-κατάκτησης που προφήτευσε ο Προφήτης Μωάμεθ, Ειρήνη και Χαιρετισμοί σε Αυτόν.
Βρισκόμαστε στο σημείο που προαναγγείλαμε προ καιρού, ήτοι, μια επίθεση από τη Τουρκία κατά της Συρίας υπό την ηγεσία του ΝΑΤΟ για να διαλύσουν το σημερινό καθεστώς της Συρίας και να το αντικαταστήσουν κατά το μοντέλο της Λιβύης με ένα λεγόμενο ισλαμικό καθεστώς.
Πώς αλλιώς θα μπορούσε το Ισραήλ να προσποιηθεί ότι από δω και στο εξής απειλείται από τέτοια  «ανάδυση του Ισλάμ», ότι είναι περικλυσμένο από ένα δυσοίωνο Ισλάμ και συνεπώς ότι πρέπει να προβεί σε προληπτικό πόλεμο, προκειμένου να επιβιώσει;
Πως θα μπορούσε το Ισραήλ να αντικαταστήσει τις ΗΠΑ ως το μελλοντικό κράτος-ηγεμόνα έκτος αν ξεκινήσει μεγάλους πολέμους και ιδιαίτερα κατά των Αράβων γειτόνων του που περιβάλλουν το σιωνιστικό κράτος;

Η τουρκική κυβέρνηση υπέρ του ΝΑΤΟ και συνεπώς φιλο-σιωνιστική, φαίνεται έτοιμη να διαπράξει την υπέρτατη πράξη παραφροσύνης, διεκδικώντας ότι το τουρκικό μαχητικό που καταρρίφθηκε από τη Συρία, αποτελεί Casus Belli που θα δικαιολογούσε μια τουρκική στρατιωτική εισβολή της Συρίας. Η τουρκική στρατιωτική εισβολή δεν θα ήταν με κανένα λόγο εκδίκηση για την απώλεια του αεροσκάφους και των δύο πιλότων. Αντίθετα, ο κύριος στόχος δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο από την αλλαγή του συριακού καθεστώτος.

Αυτή η στρατιωτική περιπέτεια θα είναι μια πράξη ακραίας τρέλας για τους ακόλουθους λόγους :
·         Η υψηλή κατάσταση επιφυλακής που εφαρμόζεται στη Συρία εδώ και αρκετό καιρό, σε αναμονή εξωτερικής επέμβασης ( με τον τρόπο της λιβυκής Τζαμαχιρίας), για την υποστήριξη της ένοπλης εξέγερσης που ενορχηστρώθηκε και οπλίζεται από τους Σιωνιστές, έχει μέχρι στιγμής αποτύχει να πάρει τον έλεγχο της χώρας. Ωστόσο, ένα τουρκικό πολεμικό αεροπλάνο που παραβιάζει τον εναέριο χώρο της Συρίας δεν θα έπρεπε να αναμένεται σε τέτοια περίπτωση, να αντιμετωπιστεί ως ένας αθώος κατά λάθος περαστικός!
·         Αν η Ρωσία και η Κίνα απαντούν, σε υποστήριξη της Συρίας, στη τουρκική στρατιωτική εισβολή, αυτό θα προκαλέσει τελικά την Malhama Al-Kobra (τον μεγάλο Πόλεμο) που προφήτευσε ο Προφήτης (sallalahualaihi wa sallam). Η Malhama Al-Kobra θα είναι τόσο μεγάλη, ώστε οι δύο πρώτοι παγκόσμιοι πόλεμοι μαζί θα μοιάζουν με πόλεμο για φιστίκια!
·         Η τουρκική κυβέρνηση θα έπρεπε να θυμηθεί ότι ο Προφήτης ( sallalahualaihi wa sallam) προφήτευσε επίσης ότι η Malhama Al-Kobra  ή Μεγάλος Πόλεμος θα οδηγήσει στην κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης και δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός στους Μουσουλμάνους για να συνειδητοποιήσουν ότι η τουρκική «κατάκτηση»  της Κωνσταντινούπολης, που πραγματοποιήθηκε το 1453 από τον Σουλτάνο Μωάμεθ Αλ-Φατίχ, δεν είχε καμία σχέση με την προφητεία.
·         Έτσι, μετά την προδοσία της τερατώδους φιλο-σιωνιστικής κυβέρνησης τους, οι Τούρκοι Μουσουλμάνοι θα ξυπνήσουν και στη συνέχεια θα εισέλθουν σε ένα εμφύλιο πόλεμο που θα τελειώσει με τη πραγματοποίηση της προφητείας.
·         Επομένως, μία τουρκική στρατιωτική εισβολή στη Συρία θα οδηγήσει τελικά σε ένα τουρκικό εμφύλιο πόλεμο και την απελευθέρωση της πόλης της Κωνσταντινούπολης από τον δηλητηριώδη έλεγχο του ΝΑΤΟ!
·         Και δεδομένου ότι η Ρωσία αναπόφευκτα θα μπει στο πόλεμο για να υπερασπίσει τη Συρία, η τουρκική στρατιωτική εισβολή στη Συρία θα οδηγήσει επίσης στην εκπλήρωση μιας άλλης προφητείας του Προφήτη Μωάμεθ (sallalahualaihi wa sallam): "εσείς (οι μουσουλμάνοι) θα συμμαχήσετε με τους Ρουμ (Ρωμιούς)»
Η λέξη «Ρούμ» στο Κοράνι αναφέρεται στη Χριστιανική Βυζαντινή Αυτοκρατορία της Ανατολής, της οποίας η Μόσχα έγινε πρωτεύουσα, μετά την άλωση της Κωνσταντινούπολης το 1453.

Ο σκοπός αυτής της δήλωσης είναι να προειδοποιήσει τους μουσουλμάνους να μη κατηχηθούν από την Τζιχάντ του σιωνιστικού προτεσταντικού Ισλάμ, ούτε από την αναπόφευκτη προπαγανδιστική εκστρατεία του CNN και της Al-Jazeerah που δεν θα αργήσει να πλημμυρίσει την ανθρωπότητα.

Alliance With Rum & Conquest of Constantinople: Sheikh Imran Hosein's Interview By Morris 4 May 2012


Μετάφραση από γαλλικά: Κριστιάν Ακκυριά
Πηγή


18 σχόλια:

  1. Και μετά λένε για τους δικούς μας ότι είναι προφητολάγνοι. Αποκτά όμως ενδιαφέρον που βάζει υπόνοιες αληθοφάνειας αν το λέει κάποιος αλλόθρησκος.
    Κοράνι, σούρα 30 ελ-Ρουμ παράγραφοι 3,4. Μάλλον αυτό αναφέρει. Γιατί ανησυχεί όμως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμία φορά, οι προφητείες "φωτογραφίζουν" κάποιες δυνητικές, οι οποίες δεν φαίνονται καθαρά στις διπλωματικές αναλύσεις.
    Είχα διαβάσει κάποτε στο περιοδικό ΙΧΩΡ για ένα έγγραφο της διαθήκης του προφήτη Μωάμεθ, η οποία άφηνε παρακαταθήκη στους μουσουλμάνους, να μην πειράξουν ποτέ τους Ελληνα. Και αυτό, γιατί ο προφήτης χρωστούσε μεγάλη ευγνωμοσύνη στους Ελληνες, επειδή ένας Ελληνας πλούσιος, πλήρωσε για την ελευθερία του Μωάμεθ. Βέβαια, δεν έχω διερευνήσει το θέμα για να δώ σε ποιά ακριβή στοιχεία βασίζεται αυτή η αποκάλυψη...Αλλά όταν ψάχνει κανείς, όλο και κάτι βρίσκει.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Κοράνι αναφέρεται στους Ρωμιούς (Αλ-Ρουμ) όχι ως Έλληνες αλλά ως Χριστιανικό έθνος. Υπάρχει μεγάλος και έντονος διάλογος ανάμεσα σε ιστορικούς και μελετητές του Βυζαντίου για την ελληνικότητα της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας (Βυζάντιο). Για παράδειγμα διαβάζουμε:

    «η στενή έννοια της εθνικής προέλευσης δεν απέκτησε στο Βυζάντιο καθοριστική σπουδαιότητα… Η υπερεθνική αυτή συνείδηση της αποστολής της Αυτοκρατορίας, η καθαρά οικουμενική χριστιανική συνείδηση, δεν μπορούσε να αποδυναμωθεί ή απορροφηθεί…από την εθνική συνείδηση μιας μόνο εθνότητας. Ο Ρωμαίος ή Βυζαντινός…αγωνιζόταν να πραγματοποιήσει το όραμα της συνένωσης ολόκληρης της Οικουμένης στην ίδια Αυτοκρατορία…» (πηγή: Εγκυκλοπαίδεια Πάπυρος-Λαρούς-Μπριτάννικα, τόμ. 46 (Αθήνα: Δίας, 2004) στο λήμμα «Βυζάντιο»)

    Το σίγουρο είναι ότι η Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία ή το Βυζάντιο είχε ως κύριο ενοποιητικό στοιχείο την αφοσίωση στον Χριστιανισμό και όχι τόσο την ελληνική συνείδηση. Διαβάζουμε τα λόγια του Λέοντα ΣΤ’, που εμψυχώνει τους διοικητές του λέγοντας ότι:

    «οφείλουν να είναι έτοιμοι να θυσιάσουν τη ζωή τους για την πατρίδα και την ορθή χριστιανική πίστη, όπως και oι στρατιώτες τους, που με την κραυγή: «Ο Σταυρός θα νικήσει», πολεμούν, σαν στρατιώτες του Χριστού, του Κυρίου μας, για τους γονείς, για τους φίλους, για την πατρίδα, για ολόκληρο το χριστιανικό έθνος» (πηγή: Γλύκατζη-Αρβελέρ 1992, σελ. 40-41)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Βυζάντιο απέκτησε το ελληνικό στοιχειό προς το τέλος του και αυτό πιθανότητα από ανάγκη. Διαβάζουμε:

    «Είναι αληθές ότι κατά τους τρεις τελευταίους αιώνες το Βυζάντιο ησθάνθη εαυτόν περισσότερον ελληνικόν από οποτεδήποτε άλλοτε, αφού μάλιστα περιωρίσθη γεωγραφικώς εις τον Βαλκανικόν χώρον και τας νήσους»» (Ν. Τωμαδάκης, Οι Λόγιοι του Δεσποτάτου της Ηπείρου και του βασιλείου της Νικαίας (Θεσσαλονίκη: Πουρναράς, 1993, σελ. 8)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απαραιτητη η ικανοτητα κατανοησης ενος κειμενου,πραγμα το οποιο μαλλον δεν χρειαζεται οταν καποιος οπως εσυ απλα αντιγραφει οποια"προπαγανδα" του εχουν κατηχησει.Το Βυζαντιο ΔΕΝ απεκτησε Ελληνικο χαρακτηρα αλλα αρχισε να "ΑΙΣΑΘΑΝΕΤΑΙ" περισσοτερο Ελληνικο μιας που και γεωγραφικα αρχισε πλεον να αποτελειται στο μεγαλυτερο βαθμο απο εδαφη πατρογονικα του Ελληνισμου.Το Βυζαντιο εξ αρχης ειχε εντονο Ελληνικο χαρακτηρα.Την επομενη προσπαθησε αυτο που γραφεις να μη διαψευδει αμεσα την προπαγανδα σου...κακομοιρη

      Διαγραφή
    2. Όλα καλά άλλη άποψη το κακομοίρη στο τέλος τι το ήθελες και χωρίς ονοματεπώνυμο?

      Διαγραφή
  5. Ας δούμε πως η επίσημη Ελληνική μετάφραση του Κορανίου αποδίδει τα παραπάνω εδάφια:

    “ Έλιφ λαμ μιμμ.
    Νικήθηκαν οι Ρωμαίοι (Βυζαντινοί)
    σε μια γη πολύ κοντινή (ή “χαμηλότερη”) αλλά αυτοί μετά την ήττα τους σίγουρα θα νικήσουν.” (Κοράνι, 30:1-3)

    Οι στίχοι αυτοί αποκαλύφθηκαν γύρω στο 620 ΚΕ (Κοινής Εποχής), σχεδόν επτά χρόνια μετά τη σοβαρή ήττα του χριστιανικού Βυζαντίου στα χέρια των Περσών, όταν οι Βυζαντινοί έχασαν την Ιερουσαλήμ. Οι στίχοι όμως αναφέρουν ότι το Βυζάντιο σύντομα θα αναδεικνυόταν νικηφόρο. Στην πραγματικότητα, το Βυζάντιο είχε τότε περάσει τέτοιες απώλειες που φαινόταν αδύνατο ακόμα και να εξακολουθήσει να υφίσταται, πόσο μάλλον να αναδειχθεί νικηφόρο. Όχι μόνο οι Πέρσες, αλλά και οι Άβαροι, οι Σλάβοι και οι Λομβαρδοί αποτελούσαν σοβαρή απειλή για τη Βυζαντινή Αυτοκρατορία. Οι Άβαροι είχαν φτάσει μέχρι τα τείχη της Κωνσταντινούπολης.

    Τα εδάφια (αηάτ) αυτά λοιπόν και όχι «σούρες» (κεφάλαια) δεν προφητεύουν κανέναν μελλοντικό «θρίαμβο» των Ελλήνων. Οι Ρωμιοί που αναφέρει το Κοράνι είναι οι Βυζαντινοί και αυτό αποδεικνύεται από όλες τις γνωστές και θεολογικές επεξηγήσεις και ερμηνείες του Κορανίου (ταφσιρ). Στο γνωστό ταφσιρ των Jalal al-Din al-Mahalli και Jalal al-Din al-Suyuti (1459 και 1505) με τίτλο Tafsir al-Jalalayn διαβάζουμε ότι στο δεύτερο εδάφιο του κεφαλαίου «αλ Ρουμ» ονοματίζει τους Ρωμιούς (Βυζαντινοί). (Tafsir al-Jalalayn για το 30 κεφ. Εδάφιο 2)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι Βυζαντινοί όντος δεχτήκαν μια διαφαινόμενη ήττα από τους Πέρσες η οποία μετατράπηκε σε νίκη. Διαβάζουμε:

    «Το 614 η Παλαιστίνη πέφτει στα χέρια του Πέρση στρατηγού Σαρ-Μπαράζ του βασιλιά Χοσρόη Β’, ο οποίος σφαγιάζει 90.000 χριστιανούς, και παίρνει ως λάφυρο το θρησκευτικό κειμήλιο του Τίμιου Σταυρού από τον ναό του Παναγίου Τάφου στην Ιερουσαλήμ. Το 618, με την Κωνσταντινούπολη υπό διπλή πολιορκία από Πέρσες και Άβαρους, καταστρώνει σχέδιο μεταφορά της ρωμαϊκής πρωτεύουσας στην Καρχηδόνα και στο σταθερότερο εξαρχάτο της Αφρικής, σχέδιο το οποίο τελικά εγκαταλείπει μεταπειθόμενος από τον Οικουμενικό Πατριάρχη Σέργιο Α’. Ξεκινά τελικά την εκστρατεία του το 622, μετά από 12 χρόνια σκληρής προετοιμασίας. Αντιμετωπίζει τον Πέρση στρατηγό Σαρ-Μπαράζ στον Ισσό όπου σημειώνει λαμπρή στρατιωτική επιτυχία. Κατόπιν το 623 κατευθύνεται βόρεια προς την Τραπεζούντα. Αντιμετωπίζει ξανά νικηφόρα τον περσικό στρατό στην πόλη Νινευή. Από την Τραπεζούντα περνά προς την πρωτεύουσα των Περσών Κτησιφώντα. Το 624, σημειώνει νέα νίκη κατά των Περσών, ενώ το Μάρτιο του 625, χωρίς να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη, ξεκινά μεγάλη πορεία βόρεια ως τον Αμύντα. Εκεί συναντά ξανά τον Σαρ-Μπαράζ στο πεδίο της μάχης και με το προσωπικό του θάρρος μετατρέπει μια διαφαινόμενη ήττα σε νίκη» (Βυζαντινοί Αυτοκράτορες – Ηράκλειος)

    Με παρόμοιο τρόπο ο μεγάλος λόγιος και ιστορικός του Ισλάμ Ibn Kathir (1301–1373) εξηγεί την αναφορά του Κορανίου στους Βυζαντινούς (αλ Ρουμ) περιγράφοντας την σύντομη ήττα του Ηράκλειου από τον Πέρση Χοσρόη οπου έπειτα νίκησε τους Πέρσες όπως σωστά προφήτεψε το Κοράνι. (Tafsir Ibn Kathir, τόμος 7, σελ 522-526)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλες οι αυθεντικές, αποδεκτές, ορθόδοξες Ισλαμικά ερμηνείες και εξηγήσεις του Κορανίου αναφέρουν τα ίδια στοιχεία για τους Ρωμιούς, δεν πρόκειται για εσχατολογική προφητεία αλλά για μια μελλοντική προφητεία που πραγματοποιήθηκε στην εποχή του προφήτη Μουχάμμεντ (σαλλαλλάχου αλέιχι ουά σαλάμ). Αρκεί να ρίξουμε μια ματιά στο αραβικό πρωτότυπο που ξεκάθαρα και χωρίς αλληγορίες τονίζει ότι η νίκη των Ρωμιών κατά των Περσών θα γίνει μέσα σε διάστημα τριών με εννέα ετών! Το εδάφιο συγκεκριμένα λέει:

    «Αλλά αυτοί και μετά την ήττα τους (αυτή) σύντομα θα ξανανικήσουν, -Σε λίγα χρόνια όμως.» (Κοράνι, 30:3-4)

    Στο αραβικό πρωτότυπο διαβάζεται ως εξής:

    وَهُمْ مِنْ بَعْدِ غَلَبِهِمْ سَيَغْلِبُونَ فِي بِضْعِ سِنِينَ

    Προφέρεται ως εξής:

    Wa Hum Min Ba`di Ghalabihim Sayaghlibūna Fī Biđ`i Sinīna

    Η τελευταία πρόταση «Fī Biđ`i Sinīna» είναι και η πρόταση που απαντά και αναιρεί ολόκληρο το άρθρο. Διότι σημαίνει μέσα σε «λίγα χρόνια» (ένα χρονικό περιθώριο από 3 ως 9 χρόνια). Ξεκάθαρα λοιπόν το Κοράνι προφητεύει ότι η νίκη των Ρωμιών έναντι των Περσών θα πραγματοποιηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα κατά την εποχή του προφήτη Μουχάμμεντ (σαλλαλλάχου αλέιχι ουά σαλάμ) και ΌΧΙ ΟΤΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΆΝΤΑ ΘΑ ΝΙΚΟΎΝ. Ο ίδιος ο Αμπου Μπάκρ, ο καλύτερος φίλος του Προφήτη καθώς και άλλοι Μουσουλμάνοι της εποχής και οι ειδωλολάτρες Άραβες ανέφεραν ότι το «Biđ`I» σημαίνει μεταξύ τριών με εννέα ετών (Tuhfat al Ahwadhi, νούμερο 9, χαντιθ 52)

    Η πρώτη Μουσουλμανική κοινότητα των πιστών μαζί με τον Προφήτη Μουχάμμεντ κατανόησε τα αυτονόητα, ότι η ήττα των Βυζαντινών πραγματοποιήθηκε και ξεπεράστηκε και όχι ότι οι Έλληνες πάντα θα νικούν στο μέλλον. (Sahih al Bukhari, 6/4774)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Βυζαντινός αυτοκράτορας Ηράκλειος είχε δώσει την εντολή να λιώσουν το χρυσάφι και το ασήμι στις εκκλησίες και να το επιστρέψουν με τη μορφή χρημάτων προκειμένου να καλύψει τα έξοδα του στρατού. Πολλοί κυβερνήτες είχαν επαναστατήσει ενάντια στον Ηράκλειο και η αυτοκρατορία βρισκόταν στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Η Μεσοποταμία, Κιλικία, Συρία, Παλαιστίνη, Αίγυπτος και Αρμενία, οι οποίες παλιότερα ανήκαν στο Βυζάντιο, δέχθηκαν τις επιδρομές από τους ειδωλολάτρες Πέρσες. Εν ολίγοις, όλοι περίμεναν ότι η Βυζαντινή Αυτοκρατορία θα καταστρεφόταν. Ακριβώς όμως εκείνη την περίοδο, αποκαλύφθηκαν οι πρώτοι στίχοι της Σούρα ελ-Ρουμ (το τριακοστό κεφάλαιο του Ιερού Κορανίου) αναγγέλλοντας ότι το Βυζάντιο θα αναδεικνυόταν και πάλι νικηφόρο σε μερικά χρόνια.

    Σχεδόν επτά χρόνια μετά την αποκάλυψη των πρώτων στίχων της Σούρα ελ-Ρουμ, τον Δεκέμβριο του 627 ΚΕ, διαδραματίστηκε μια αποφασιστικής σημασίας μάχη μεταξύ του Βυζαντίου και της Περσικής Αυτοκρατορίας στη Νινευή. Κι αυτή τη φορά, ο Βυζαντινός στρατός προς μεγάλη έκπληξη όλων νίκησε τους Πέρσες. Μετά από μερικούς μήνες, οι Πέρσες αναγκάστηκαν να κάνουν συμφωνία με το Βυζάντιο, η οποία τους υποχρέωνε να επιστρέψουν τις περιοχές που είχαν πάρει από τους Βυζαντινούς. Στο τέλος, “ο θρίαμβος των Ρωμιών” που αναγγέλθηκε από το Θεό στο Κοράνι, πραγματοποιήθηκε με τρόπο θαυμαστό.

    Άλλο ένα θαύμα που αποκαλύφθηκε μέσα στους στίχους αυτούς είναι η αναγγελία μιας γεωγραφικής πραγματικότητας που δεν θα μπορούσε να έχει ανακαλυφθεί από κανέναν άνθρωπο εκείνη την περίοδο. Στον τρίτο στίχο της Σούρα αρ-Ρουμ, μαθαίνουμε ότι οι Ρωμιοί είχαν νικηθεί στην κατώτερη περιοχή της γης. Η έκφραση αυτή, “Αίτνα ελ Αρντ” στα αραβικά ερμηνεύεται ως “ένα κοντινό μέρος” σε πολλές μεταφράσεις. Ωστόσο αυτή δεν είναι η κυριολεκτική σημασία της αρχικής διατύπωσης αλλά μια μεταφορική απόδοσή της. Η λέξη “Αίτνα” στα αραβικά κατάγεται από τη λέξη “ντένι”, που σημαίνει “χαμηλός” και “αρντ” που σημαίνει “κόσμος”. Συνεπώς, η έκφραση “Αίτνα ελ Αρντ” σημαίνει το “κατώτερο μέρος πάνω στη γη”.

    Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι οι κρίσιμες φάσεις του πολέμου που εξελίχθηκε μεταξύ της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας και των Περσών, όταν οι Βυζαντινοί είχαν ηττηθεί κι έχασαν την Ιερουσαλήμ, είχαν πραγματικά διαδραματιστεί στο κατώτερο τμήμα της γης. Αυτή η περιοχή που προσδιορίζεται είναι η λεκάνη της Νεκράς Θάλασσας, η οποία βρίσκεται στο σημείο που διασταυρώνονται οι χώρες της Συρίας, Παλαιστίνης και Ιορδανίας. Η “Νεκρή Θάλασσα” που βρίσκεται στα 395 μέτρα κάτω από το επίπεδο της θάλασσας, είναι η χαμηλότερη περιοχή της γης. Αυτό σημαίνει ότι οι Βυζαντινοί ηττήθηκαν στο χαμηλότερο τμήμα του κόσμου, όπως ακριβώς είχε διατυπωθεί στο στίχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λίγο πριν τον θάνατο του, ο προφήτης Μουχάμμεντ (σαλλαλλάχου αλέιχι ουά σαλάμ) είχε πει στην κόρη του Φάτιμα (ραντιγιαλλάχου άνχα) ότι αυτός θα πέθαινε και αυτή θα ήταν η πρώτη που θα τον ακουλουθούσε σύντομα. (Ibn Majah, Janaiz, 65) and (Muslim, Fadail us–Sahaba, 15)

    Πράγματι η Φάτιμα (ραντιγιαλλάχου άνχα) πέθανε μετά από έξι μήνες..

    Επίσης ο Προφήτης είχε πει στον φίλο του Άμμαρ ιμπν Γιασσίρ (ραντιγιαλλάχου άνχου): “Ω Άμμαρ! Μια ομάδα αχρείων ανθρώπων θα σε σκοτώσουν.” (Sahih al-Buhari, salah, 63; & Sahih Muslim, fitan, 70-72-72;)

    Πράγματι 40 χρόνια αργότερα ο Άμμαρ σκοτώθηκε στη μάχη του Σιφφίν.

    Ο Προφήτης κατά τη διάρκεια της μάχης του Χάντακ (Φεβρουάριος του 627 μ.Χ) είπε στους μουσουλμάνους στρατιώτες:
    “Μου δώθηκαν τα κλειδιά του Βυζαντίου! Μου δώθηκαν τα κλειδιά της Περσίας! Μου δώθηκαν τα κλειδιά της Υεμένης!” (Musnad, Ahmad ibn Hanbal, 4:303)

    Πράγματι μέσα σε 20 χρόνια η Περσία και η Υεμένη κατακτήθηκαν από τους στρατηγούς Σαντ ιμπν Άμπι Ουακκάς και Χάλιντ ιμπν Ουαλίντ (ραχίμαχουμουλλάχ) και πολύ αργότερα κατακτήθηκε το Βυζάντιο.

    Εδώ θέλω να πω και κάτι άλλο. Ο Προφήτης είχε πει: “Τί μεγάλος αυτός ο στρατηγός που θα κυριεύσει την Κωνσταντινούπολη! Τί μεγάλος που θα είναι ο στρατός του!” (Hakim, al–Mustadrak, 4:422; & Musnad, Ahmad ibn Hanbal, 4:335;)

    Θέλω να πω κάτι σχετικά με την κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης. Στο Ιερό Κοράνι στη σούρα “34:15” λέγεται: “..Μια ευτυχισμένη και όμορφη χώρα και ένας Κύριος Πολυεύσπλαχνος” (Κοράνι, 34:15)

    Το εδάφιο αυτό αναφέρεται στην περιοχή “Σαβά” της Υεμένης και στο αρχαίο βασίλειο που υπήρχε εκεί αλλά μεταφορικά αναφέρεται και στην Κωνσταντινούπολη γιατί στο εδάφιο αυτό η φράση που μεταφράζεται ως “μια ευτυχισμένη και όμορφη χώρα” είναι η φράση “μπέλντετουν ταϊγίμπατουν”. Η αριθμητική λοιπόν αξία της φράσης αυτής στα αραβικα είναι 857 αλλά 857 είναι η χρονιά 1453 σύμφωνα με το ισλαμικό σεληνιακό ημερολόγιο’ δηλαδή η χρονιά που κατακτήθηκε η Κωνσταντινούπολη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τι ειδους site ειναι τελικα; βρισκουμε μια παπαρο-προφητεια και εμφανιζεται ο Αλη - Σουλιοτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πλακα με κανεις.
    Στην πλαση ολη παρα τις οποιες παρεμβασεις κυριαρχει η ταση για ισορροπια.Να επελθει η κανονικοτητα.
    Τι δουλεια εχουν οι τουρανομογγολοι στην Πολη?
    Διαταραξαν την κανονικοτητα και η περιοχη μας βιωνει μια ανωμαλια.
    Το σιγουρο ειναι οτι αυτο το τεχνιτο "εθνος" θα παψει να υπαρχει για τον απλο λογο οτι οι ιστορικοι , πολιτικοι και οικονομικοι λογοι που το αναθρεψαν θα παψουν να ικανοποιουνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Eκτός από την Κωσταντινούπολη θα μας δώσουν από 50.000 Ευρώ στον καθένα, για τα πρώτα έξοδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Μωάμεθ έζησε το 600 μΧ, όταν Τουρκία δεν υπήρχε, Δύο τινά συμβαίνουν ή ότι είναι πραγματικός προφήτης ή είναι αστεία η ανάλυση και η αναφορά σε προφητεία του Μωάμεθ για τους Τούρκους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και θα σου απαντησει καποιος ειδες τι φοβερος προφητης πρεβλεψε κατι που ακομα δεν υπηρχε. τελικα το μελαχροινο γενος μας υποστηριζει, αφου την φαγαμε απο το ξανθο. φτου

      Διαγραφή
  14. απο ποτε Ελληνες Χριστιανοι αρχισαμε να δινουμε σημασια στο τι λεει το κορανι και ο μωαμεθ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.