31/7/12

Τουρκικά πλοιάρια στη θαλάσσια περιοχή Παχύαμου Για τις εκδηλώσεις στα Κόκκινα.

Την εμφάνισή τους στη θαλάσσια περιοχή Παχύαμου και Κοκκίνων έκαναν τη Δευτέρα το πρωί στρατιωτικά πλοιάρια των κατοχικών δυνάμεων, μεταφέροντας οπλισμό και στρατιωτικά οχήματα, σύμφωνα με ανώτατη στρατιωτική πηγή της Εθνικής Φρουράς.Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ η εμφάνιση των τουρκικών πλοιαρίων στη θαλάσσια περιοχή του Παχύαμου έχει σχέση με τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσουν οι Τουρκοκύπριοι στο θύλακα των Κοκκίνων για τους εορτασμούς των βομβαρδισμών της Τηλλυρίας το 1964.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα τουρκικά πλοιάρια τα οποία ήταν ευδιάκριτα από τη στεριά μετέφεραν στρατιωτικά οχήματα και οπλισμό. Οι κινήσεις των τουρκικών πλοιαρίων παρακολουθούνται από τις Αρχές ασφαλείας της Κυπριακής Δημοκρατίας, πρόσθεσε.
 

 Νεότερες πληροφορίες του ΚΥΠΕ, αναφορικά με την παρουσία στρατιωτικών πλοιαρίων των κατοχικών δυνάμεων στη θαλάσσια περιοχή Παχύαμου και Κοκκίνων, αναφέρουν ότι οι κινήσεις των πλοιαρίων εντάσσονται στη συνήθη δραστηριότητα του τουρκικού στρατού που σχετίζεται με τους εορτασμούς στο θύλακα των Κοκκίνων.
 

Τα πλοιάρια εμφανίστηκαν τη Δευτέρα το πρωί στη θαλάσσια περιοχή Παχύαμου.
Οι κινήσεις των τουρκικών πλοιαρίων παρακολουθούνται από τις Αρχές ασφαλείας της Κυπριακής Δημοκρατίας

http://kathimerini.com.cy/i

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.