31/7/12

Οι Αμερικανοί θα βοηθήσουν να βρεθεί η σορός του Τούρκου πιλότου που έπεσε στο Αιγαίο το 1996!

Οι Αμερικανοί θα βοηθήσουν να βρεθεί η σορός του Τούρκου πιλότου που έπεσε στο Αιγαίο το 1996!
Την πρόθεσή του να βοηθήσει στην ανεύρεση της σορού του πιλότου του F-16 που έπεσε το 1996 στο Αιγαίο φέρεται να διατύπωσε  ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Τουρκία.Η  εφημερίδα Χουριέτ  γράφει συγκεκρμένα ότι ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα, κ. Φρ. Ριτσιαρντόνε, υποστηρίζει τις προσπάθειες της Εβρίν Ερντογάν που συγκεντρώνει υπογραφές για  την εξεύρεση και ανάσυρση της σορού  του πατέρα της , ο οποίος  σκοτώθηκε το 1995 στο Αιγαίο. Κατά την εφημερίδα  το αεροσκάφος του καταρρίφθηκε από ελληνικό  πολεμικό αεροσκάφος.- έναν ισχυρισμό που τον επαναφέρει αρκετα συχνά τελευταία ο τουρκικος τύπος.
Η Εβρίμ είπε ότι δόθηκε εντολή από τον Πρόεδρο της     Τουρκίας κ.  Γκιουλ και το Γενικό Επιτελείο, αλλά  μέχρι στιγμής δεν έχει φτάσει κάποιο επίσημο έγγραφο στην οικογένεια της. Η εφημερίδα προσθέτει ότι ο  Αμερικανός πρέσβης είπε ότι είναι έτοιμοι να κάνουν ότι μπορούν για την υπόθεση.  http://www.onalert.gr/

Η λογοκρισία "ζει και βασιλεύει" στη Τουρκία

Σύμφωνα με τον Αμερικανό πρέσβη στην Άγκυρα, Ριτσιαρντόνε η τουρκική Δημοκρατία φαίνεται ότι έχει βελτιωθεί σημαντικά, αλλά το ίδιο δεν ισχύει για τα ΜΜΕ.

Η λογοκρισία `ζει και βασιλεύει` στη Τουρκία
Σύμφωνα με τον Αμερικανό πρέσβη στην Άγκυρα, Ριτσιαρντόνε  η τουρκική Δημοκρατία φαίνεται ότι έχει βελτιωθεί σημαντικά, αλλά το ίδιο δεν ισχύει για τα ΜΜΕ. Όπως γράφει η εφημερίδα  TARAF, ο  Αμερικανός πρέσβης φέρεται να δήλωσε ότι η Τουρκία δεν έχει φτάσει στο επίπεδο να δίνονται καθαρές απαντήσεις στα ερωτήματα των πολιτών,  και πρόσθεσε ότι αυτό μπορεί να επιτευχθεί όταν οι δημοσιογράφοι δεν επιτρέπουν να εκφοβίζονται.

Ο Φίλιπ Γκόρντον στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

gordonΕπίσκεψη στην μονή Αγίας Τριάδος Χάλκης, όπου βρίσκονται και οι εγκαταστάσεις της Θεολογικής Σχολής πραγματοποίησε ο βοηθός υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Φίλιπ Γκόρντον, ο οποίος αυτές τις ημέρες βρίσκεται υπηρεσιακώς στην Τουρκία.
Τον υψηλόβαθμο παράγοντα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ υποδέχθηκε ο Μητροπολίτης Προύσης Ελπιδοφόρος, ηγουμενεύων της Ιεράς Μονής, ο οποίος τον ενημέρωσε για την κατάσταση της Σχολής και τον ξενάγησε στις έρημες τάξεις της - που «αναμένουν» την επιστροφή των σπουδαστών - καθώς και στην βιβλιοθήκη με την σπουδαία συλλογή βιβλίων.
Ο βοηθός υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ εξέφρασε το έντονο και αμείωτο ενδιαφέρον της χώρας του για την επαναλειτουργία της Σχολής και γενικότερα για τα ζητήματα του Οικουμενικού Πατριαρχείου ενώ ζήτησε από τον Μητροπολίτη Προύσης να διαβιβάσει στον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο τους θερμούς χαιρετισμούς της υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον.

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΝΕΣΥΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΠΟΡΩΝ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΠΟΥ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ. ΕΞ'ΟΥ ΚΑΙ Η ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΗ ΚΟΡΑΣΙΔΑ (ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ) Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΩΣ ΕΝΗΜΕΡΗ ή ΚΑΙ ΟΧΙ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ "ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ" ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΕΞΆΛΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΝΕΟΜΕΝΟΙ "ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ", ΟΙ ΗΠΑ. ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ. ΑΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΘΕΙ ΟΜΩΣ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΝΕΕΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΜΙΛΑΜΕ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ, ΣΟΥ ΛΕΝΕ.

    ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΨΥΧΙΚΩΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΣ ΓΙΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΟΣΟΙ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΝΗΣΟΥΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ;;; ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΚΟ ΝΟΥ ... ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.