12/6/12

Ο κύκλος της πολιτικής βίας: Όταν σπέρνεις ανέμους, θερίζεις θύελλες

Του Σάββα Καλεντερίδη
Στο άρθρο μας της 18ης Μαΐου με τίτλο «Από το Οίκαδε στο ‘Όχι στο Μνημόνιο’:Οδεύοντας προς μια νέα Μικρασιατική Καταστροφή», αναφερόμενοι στο αδιέξοδο που αντιμετωπίζει η χώρα λέγαμε:
«Σήμερα, ελέω Γιώργου Παπανδρέου και της κοινοβουλευτικής του ομάδας που τον καταχειροκροτούσε όρθια αλλεπάλληλες φορές για τα επιτεύγματά του (!), η χώρα βρίσκεται εγκλωβισμένη στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων και ο ελληνικός λαός υφίσταται τις καταστροφικές συνέπειες του μνημονίου. Την ίδια στιγμή, υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που εκμεταλλευόμενες την κόπωση και την έλλειψη ελπίδας του ελληνικού λαού, όπως τότε, στο αδιέξοδο της εμπλοκής μας στη Μικρά Ασία, βροντοφωνάζουν το «Οίκαδε» με σημερινούς όρους, κλίνοντας σε κάθε κλίση το «ΟΧΙ στο Μνημόνιο», υποσχόμενοι την επιστροφή της ελπίδας, που σε παραλληλισμό με την κατάρρευση του μικρασιατικού μετώπου, η ελπίδα μπορεί να πάρει και το σχήμα της δραχμής.
Υπάρχουν και άλλες θλιβερές ομοιότητες στη συμπεριφορά του πολιτικού κόσμου της χώρας σήμερα, που ανταγωνίζονται σε ανευθυνότητα, τυχοδιωκτισμό και λαϊκισμό τους πολιτικούς της Μικρασιατικής Καταστροφής. Το θέμα είναι αν θα υπάρχουν ομοιότητες στη συμπεριφορά του θύματος, του ελληνικού λαού, αφού είναι γνωστό ότι η ιστορία διδάσκει.»
Αισθανθήκαμε την ανάγκη να υπενθυμίσουμε τα παραπάνω στο σημερινό μας άρθρο, εξ αιτίας δυο γεγονότων που συνέβησαν το πρωί της 7ης Ιουνίου, δέκα ημέρες πριν τις εκλογές. Δυο γεγονότα που ασχέτως αν αυτό δεν είναι ορατό με την πρώτη ματιά, συνδέονται απολύτως μεταξύ τους.
Το πρώτο αφορά στο φόνο ενός 43χρονου Αλβανού, ο οποίος καταδιώχτηκε και χτυπήθηκε με κυνηγετικό όπλο από 24χρονο, του οποίου το σπίτι αποπειράθηκε να ληστέψει ο νεκρός μαζί με ομάδα συντρόφων του.
Το δεύτερο γεγονός είναι η χειροδικία του εκπροσώπου τύπου και υποψηφίου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, εναντίον της υποψήφιας βουλευτού του ΚΚΕ, κ. Λιάνας Κανέλλη και η εκτόξευση ποτηριού με νερό εναντίον της υποψήφιας βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Ρένας Δούρου, στην εκπομπή του κ. Γιώργου Παπαδάκη.
Στο πρώτο επεισόδιο, ένας Έλληνας που παρατηρεί χρόνια τώρα την παράδοση της χώρας στο χάος, την αναρχία και την εγκληματικότητα που οφείλεται κυρίως στην έλλειψη πολιτικής στο μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, ένας Έλληνας που είδε πριν από λίγες ημέρες έναν συμπολίτη του να πέφτει νεκρός και τον αδελφό του νεκρού να λαβώνεται σοβαρά από ληστές που πυροβόλησαν με καλασνίκωφ, ενώ επιχειρούσαν να κλέψουν το αυτοκίνητό τους, πήρε το νόμο στα χέρια του, με τη γνωστή τραγική κατάληξη. Να σημειωθεί ότι οι ληστές προηγουμένως είχαν μπει στο σπίτι του, απείλησαν με μαχαίρι τη μητέρα του, τους κυνήγησε με τον αδελφό του, ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία ήλθε και έφυγε για να πάει σε ένα άλλο επεισόδιο. Έτσι οι όταν ληστές επέστρεψαν μετά από δυο ώρες για να συνεχίσουν τη «δουλειά» τους κυριολεκτικά ανενόχλητοι σε άλλο σπίτι, έπεσαν πάνω στον νεαρό, ο οποίος κάτω από αδιευκρίνιστες αυτή τη στιγμή συνθήκες πυροβόλησε και σκότωσε τον έναν εκ των ληστών.
Στο δεύτερο επεισόδιο, ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής, ευρισκόμενος σε ένα στρογγυλό τραπέζι τηλεοπτικού σταθμού, στο οποίο παρακάθονταν πολιτικοί και δημοσιογράφοι που ο καθείς εξ αυτών αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα του ήθους, της παιδείας και της πολιτικής ποιότητας της χώρας, έκανε αυτό που περίμεναν οι περισσότεροι ψηφοφόροι του. Με βάση τη λογική των οπαδών και των ψηφοφόρων του, επιτέθηκε εναντίον ενός διεφθαρμένου συστήματος που εκπροσωπούσαν οι παριστάμενοι, ένα σύστημα που οδήγησε την κοινωνία και τη χώρα στην καταστροφή.
Να σημειωθεί ότι της επίθεσης του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής είχε προηγηθεί η απαξίωση του πολιτικού συστήματος στη συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, ενώ συγκεκριμένοι και γνωστοί στο πολιτικό σύστημα κύκλοι, με ή και χωρίς κουκούλα, έκαναν χρόνια τώρα τη βία εργαλείο πολιτικής επιβίωσής τους, ξεχνώντας προφανώς ότι η βία δεν έχει πρόσημο, δεξιό ή αριστερό.
Οι υπεύθυνοι της καταστροφής της χώρας, βαθύτατα διεφθαρμένοι και αποδεδειγμένα ανάξιοι πολιτικοί από τη μια πλευρά και οι υποστηρικτές της βίας από την άλλη, αυτής της βίας που έχει ως διαχρονικό στόχο τους απλούς εργαζομένους στην Ελληνική Αστυνομία, που έκαψε αλλεπάλληλες φορές την Αθήνα και προκάλεσε το θάνατο των εργαζομένων στη Μαρφίν, έσπειραν χρόνια τώρα ανέμους και θερίζουμε όλοι μαζί θύελλες.
Αυτοί καθιέρωσαν τη βία με αλλεπάλληλες επιθέσεις σε πολιτικούς τους αντιπάλους, με κάψιμο βιβλιοπωλείων, με ξυλοδαρμούς καθηγητών πανεπιστημίου, με στην ουσία φασιστικές πρακτικές στα πανεπιστήμια, αυτοί δημιούργησαν τις συνθήκες για να στραφούν κατά εκατοντάδες χιλιάδες οι απελπισμένοι Έλληνες στη Χρυσή Αυγή, Έλληνες που μέχρι χθες ψήφιζαν όλα τα κόμματα, όπως προκύπτει από τις σχετικές δημοσκοπήσεις και μετρήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Η Χρυσή Αυγή είναι αποτέλεσμα και όχι αυθύπαρκτο πολιτικό φαινόμενο, είναι αποτέλεσμα της απολύτως διεφθαρμένης, ανεύθυνης, βίαιης και αντεθνικής συμπεριφοράς των μεν και των δε, που ακόμα και μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου, που είδαν το αποτέλεσμα των πολιτικών τους, συνέχισαν να προκαλούν και να κάνουν ακριβώς αυτό που ίσως εκτοξεύσει ξανά τη Χρυσή Αυγή στα ύψη.
Τα ελληνικά κόμματα, δείχνοντας απίστευτη ανωριμότητα και ανευθυνότητα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας των διερευνητικών εντολών που ακολούθησαν τις εκλογές της 6ης Μαΐου, σέρνουν τη χώρα σε εκλογές, αναπτύσσοντας κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου έναν εντόνως παρακμιακό και ανεύθυνο πολιτικό λόγο, που αποτελεί κόλαφο για τη δημοκρατία μας και για το πολιτικό σύστημα.
Τη στιγμή που η Ελλάδα βαδίζει με γοργά βήματα στην καταστροφή, τη στιγμή που διαρρηγνύεται ταχύτατα ο κοινωνικός ιστός, με τους καρκινοπαθείς να μην μπορούν να προμηθευθούν τα φάρμακά τους και την ανεργία να εκτινάσσεται στα ύψη, τα κόμματα αδυνατούν να αναπτύξουν έναν απλό πολιτικό διάλογο για να διαφωτίσουν και να καθησυχάσουν το λαό και με τις τυχοδιωκτικές τους θέσεις προετοιμάζουν και πάλι το κλίμα της ακυβερνησίας, με ανυπολόγιστες συνέπειες για το μέλλον της χώρας.
Το τραγικό είναι ότι αυτός που κρατάει το «κλειδί» της λύσης στα χέρια του, ο Έλληνας ψηφοφόρος, είναι εγκλωβισμένος μεταξύ των κομμάτων εξουσίας που έχουν τεράστιες ευθύνες για την καταστροφή της χώρας και συνεχίζουν να φιλοξενούν στις τάξεις και τα ψηφοδέλτιά τους εξοφθάλμως διεφθαρμένους πολιτικούς και μεταξύ κομμάτων που ενώ χρόνια τώρα χειρίστηκαν με παροιμιώδη ανευθυνότητα το θέμα της πολιτικής βίας, με τεράστιες συνέπειες για τη χώρα, έρχονται σήμερα να επεκτείνουν και να εμπλουτίσουν την έννοια της ανευθυνότητας με ένα νέο «Οίκαδε», με ανεφάρμοστες προεκλογικές κορώνες, που σκάβουν και το δικό τους λάκκο, κάτι που ελπίζουμε να μην αποδειχτεί στην πράξη αμέσως μετά τις εκλογές.
Τέλος, ακριβώς επειδή διάγουμε μια από τις κρισιμότερες φάσεις της νεότερης ιστορίας της Ελλάδος, εκφράζουμε την ελπίδα η κοινωνία να επιδείξει με σωφροσύνη τα δημοκρατικά και τα πατριωτικά της αντανακλαστικά και την επόμενη Κυριακή να επιλέξει την πιο ανώδυνη λύση για να ξεπεράσουμε το αδιέξοδο που αντιμετωπίζουμε ως χώρα και ως έθνος.

46 σχόλια:

  1. Πολλές φορές έχει ακουστεί από εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ , του ΛΑΟΣ αλλά και άλλων κομμάτων ότι η λύση του λαθρομεταναστευτικού προβλήματος για την χώρα μας είναι η χορήγηση “χαρτιών” με τα οποία θα μπορέσουν να “μετακινηθούν” στους τόπους “προορισμούς” τους Ιταλία, Γαλλία , Γερμανία κλπ.
    Με τον όρο “χαρτιών” όπως θα εξηγήσουμε παρακάτω μεθοδεύεται η νομιμοποίηση και μελλοντική πολιτογράφηση ΌΛΩΝ των λαθρομεταναστών που εισέρχονται στην Πατρίδα μας και εξηγώ:



    Τι “χαρτιά” χρειάζεται κάποιος για να μπορεί να μετακινείται ελεύθερα εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ);

    Για να μπορεί κάποιος να μετακινείται ελεύθερα εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) θα πρέπει να είναι “πολίτης της Ένωσης” ή “μέλος της οικογένειας” όπως ορίζεται στο αρ 2 της υπ’αριθμ 2004/38/ΕΚ κοινοτικής οδηγίας
    όμως “πολίτης της Ένωσης” στο παραπάνω άρθρο ορίζεται το άτομο που έχει την ιθαγένεια του κράτους μέλους της ΕΕ

    άρα “χαρτιά”= χορήγηση Ελληνικής ιθαγένειας



    Ποιό είναι το πρόβλημα να “γεμίσει” η Ευρώπη “Έλληνες ιθαγενείς” πακιστανικής , αφγανικής , μπαγλατεσιανής κλπ καταγωγής ;

    Γιατί απλά όλοι αυτοί δεν θα γεμίσουν την Ευρώπη αλλά θα παραμείνουν στην Ελλάδα και μάλιστα αυτοί που θα παραμείνουν θα είναι όσοι ασχολούνται με την παραοικονομία , ναρκωτικά πορνεία δηλαδή ότι χειρότερο.
    Ο λόγος που θα συμβεί αυτό είναι ο εξής :

    Στο άρθρο 7 της παραπάνω αναφερθείσας κοινοτικής οδηγίας αναφέρει ως προυποθέσεις παραμονής άνω των 3 μηνών τους εξής όρους :
    α)να είναι μισθωτός στο κράτος υποδοχής ( δηλ Γερμανία , Γαλλία κλπ)
    β)να διαθέτουν επαρκεις πόρους ώστε να μην επιβαρύνουν κατά τη διάρκεια της περιόδου παραµονής τους το σύστηµα κοινωνικής πρόνοιας του κράτους µέλους υποδοχής, καθώς και πλήρη ασφαλιστική κάλυψη ασθενείας στο κράτος µέλος υποδοχής κτλ

    Άρα δίνοντας “χαρτιά” για την Ευρώπη θα μπορούν φύγουν όσοι είναι ειδικευμένοι εργάτες ή έχουν κάποια μόρφωση που θα τους έδινε την ευκαιρία να εργαστούν σε κράτη τις ΕΕ.
    Εδώ ποιοί θα μένουν ; όλοι οι υπόλοιποι δηλαδή τα παράσιτα και τα κακοποιά στοιχεία (παραοικονομία, ναρκωτικά, πορνεία, εγκληματίες)



    Ποιό είναι το πρόβλημα να παραμείνουν στην Ελλάδα μετά την χορήγηση της Ελληνικής ιθαγένειας ;

    Αποκτούν τα ίδια αστικά δικαιώματα με τους Έλληνες , επιβαρύνουν το σύστημα υγείας , θα μπορούν στο μέλλον ακόμη και να διεκδικούν θέσεις στο δημόσιο ή τις περιορισμένες θέσεις στην δημόσια εκπαίδευση (ήδη στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας προβλεπεται και ειδική ποσόστοση για παιδιά μεταναστών που έχουν διαφορετικά βάση εισαγωγής όπως οι πχ οι πολύτεκνοι)
    Επίσης θα μπορούν να φέρουν νόμιμα όπως περιγράφεται στο αρθρο 3 της υπ’αριθμ 2004/38/ΕΚ κοινοτικής οδηγίας και “μέλη της οικογένειας” τους όπως περιγράφεται στο άρθρο 2 τα οποία με την σειρά τους έχουν “δικαίωμα” απόκτησης της ιθαγένειας.

    και ΟΛΑ αυτά ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΔΙΩΧΘΟΥΝ από την ΕΛΛΑΔΑ αφού θα έχουν Ελληνική ιθαγένεια

    Ποιό είναι το πρόβλημα μακροχρόνιας παραμονής τους στην Ελλάδα με Ελληνική ιθαγένεια;

    Η απόκτηση “χαρτιού”=ιθαγένειας νομιμοποιεί την παρουσία των λαθρομεταναστών οι οποίοι
    αυτόματα εκτός από το δικαίωμα “ελεύθερης μετακίνησης” εντός της ΕΕ και σε χρονικό διάστημα 3 μηνών (για παραπάνω από 3 μήνες υπάρχουν οι περιορισμοί που προανέφερα), αποκτούν δικαίωμα “εκλέγειν “ και “εκλέγεσθαι” σε δημοτικές εκλογές ευρωπαϊκό κοινοβούλιο

    επίσης μετά την παρέλευση μερικών χρόνων αποκτούν και δικαίωμα πολιτογράφησης δηλαδή πληρη δικαιωμάτων

    Μπορείτε εύκολα να φανταστείτε την εξέλιξη μιας κοινωνίας που θα κυβερνάται από τους “δημοκρατικά εκλεγμένους” μια κοινωνίας που περιέχει τα “κοινωνικά αποβράσματα” της Αφρικής και της Ασίας με κύριες "οικονομικές" δραστηριότητες την παραοικονομία , την πορνεία και τα ναρκωτικά.

    ΈΛΛΗΝΑ ,
    για όσο χρονικό διάστημα η ψήφος σου έχει ακόμα αξία ΜΗΝ ΤΗΝ ΣΠΑΤΑΛΑΣ

    για αναλυτικότερη τεκμηρίωση των παραπάνω μπορείτε να ανατρέξετε στον παρκάτω σύνδεσμο της υπ’αριθμ 2004/38/ΕΚ κοινοτικής οδηγίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..και την επόμενη Κυριακή να επιλέξει την πιο ανώδυνη λύση...

    Χρόνια τώρα σημαία του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. ήταν η αναξιοκρατία, ο λαικισμός, το κομματικό κράτος, η ανομία, το παρακράτος και η διαφθορά.

    Αυτοί που παρήγαγαν στο μεγαλύτερο βαθμό τον σημερινό ξεπεσμό μας εμφανίζονται σήμερα ως και οι μεσσίες μας έχοντας στην πρώτη γραμμή πρωταγωνιστες σκανδάλων.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ συμμετέχοντας και αυτός στον ίδιο έργο αντιλαμβανόμενος ότι δεσμεύονται απο τις υπογραφές τους και αρα έχουν χάσει καθε ηθικό πλεονέκτημα αντιγράφει τις πρακτικές τους, πρακτικές που διδάχθηκε επι σειρά ετών η ελληνική κοινωνία απ οτον δικομματισμό.

    Είθε να επιλέγουν οι λιγότερο Εθνικά Επικίνδυνοι και σε αυτούς δεν ανήκει ο Κος Τσίπρας ο οποίος συμπεριφέρεται ως Μουτζαχεντίν και Φυσικά τα Φιλο-χιτλερικά Ναζιστικά κατάλοιπα που δεν ενοχλούν τον "Μακεδονομάχο".

    Είθε σε οποίο σχήμα προκύψει να μην μετέχουν άνθρωποι σπιλωμένοι

    Οχι οτι θα αλλάξει κάτι, απλά θα αργήσει λίγο να έρθει το τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνούμε όλοι λοιπόν ότι το παρόν πολιτικό σύστημα ΔΕΝ έχει την παραμικρή δυνατότητα,να διαχειριστεί την πολυεπίπεδη αυτή κρίση έστω και στο ελάχιστο.
    Αντιθέτως,το παρόν πολιτικό σύστημα αποτελεί ίσως ένα απο τα μεγαλύτερα βαρίδια για να αντιμετωπίσουμε έστω και αξιοπρεπώς την κρίση αυτή.

    Επιμένω λοιπόν,η επόμενη Βουλή που θα σχηματιστεί,ασχέτως των συσχετισμών των πολιτικών δυνάμεων,και εφόσον δεν θα καταφέρει για άλλη μια φορά να σχηματίσει κυβέρνηση,πόσο μάλλον αξιόλογη,να ψηφίσουν με αυξημένη πλειοψηφία την ΑΛΛΑΓΗ του πολιτικού μας μοντέλου,και να προχωρήσουμε σε Προεδρική Δημοκρατία.

    Οι κάλπες να μείνουν στις θέσεις τους,να υπάρξουν υποψηφιότητες για την Προεδρεία,και εντός δεκαπενθημέρου να πάει ο λαός να ψηφίσει ΈΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ που θέλει να τον κυβερνήσει.

    Αφού εκλεγεί ο Πρόεδρος,να σχηματίσει κυβέρνηση,και μετά ας τολμήσουν τα κόμματα να ρίξουν την κυβέρνηση.

    Αν ο άνθρωπος αυτός δεν ανήκει και σε κόμμα,πολύ καλύτερα.

    Διαφορετικά,τους βλέπω όλους αυτούς τους αλήτες με τις γραβάτες να κάθονται χλομοί σε στρατοδικεία και να δικάζονται Επαναστατικώ Δικαίω.

    ΥΓ
    Καλά θα κάνει η παρούσα κυβέρνηση να αρχίσει να παίρνει μέτρα για την προετοιμασία του πληθυσμού,για πολύ δύσκολες καταστάσεις,για ένα διάστημα.Τουλάχιστον τα μεγάλα αστικά κέντρα να αποσυμφορηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ὁ τρόπος ποὺ χειρίσθηκε τὸ περιστατικὸ τοῦ ξυλοδαρμοῦ ἡ δικαιοσύνη ἀποδεικνύει ὅτι οὔτε δικαιοσύνη ἔχουμε.
    Βεβαίως τὸ ξέρουμε ἀπὸ τὴν δίκη τῆς 17Ν, Χριστοφοράκου κ.λπ., ἀλλὰ δὲν χρειαζότανε ἐπαναβεβαίωσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρήστο αυτό μάλλον δεν μπορεί να γίνει τώρα.
    Ισως μέσα σ΄αυτό το χάος, αναδειχτεί κάποιο πρόσωπο ή πρόσωπα-δεν ξέρω. Δεν μπορεί να ακολουθήσει κανένας κανέναν στα τυφλά.
    Το παλιό είναι βέβαιο ότι πεθαίνει. Αλλά και τα φερόμενα ως νέα-όπως βλέπεις-ουσιαστικά αντιγράφουν τα παλιά.
    Δεν υπήρχε ελεύθερη πολιτική σκέψη τελικά σ΄αυτή τη χώρα, όλα τα χρόνια της Μεταπολίτευσης.
    Ούτε δημιουργήθηκε υπόβαθρο ανάπτυξής της.
    Οποιοι ανακατεβόντουσαν με την πολιτική, έπρεπε να μπούνε απαραίτητα σε ένα κουτάκι από δώ ή από κεί. Αλλιώς καιγόντουσαν.
    Ωσπου μας έκαψε όλους η ξύλινη γλώσσα και το μπλαζέ ύφος των πολιτικάντηδων. Ξέρω τι σου λέω και ξέρεις και σύ...
    Μόνο από τα καθαρά μυαλά να περιμένουμε λύσεις.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απο καθαρα μυαλα και καθαρα χερια,αλλα πρωτα δικαιοσυνη και τιμωρια...τι λεω τωρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απο καθαρα μυαλα και καθαρα χερια,αλλα πρωτα δικαιοσυνη και τιμωρια...τι λεω τωρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "ΤΣΥΡΙΖΑ ή κοινωνική καταστροφή", οπως λεμε "Σοσιαλισμος η Βαρβαροτητα"!

    Καταλαβαινεις πως η πλυση εγκεφαλου εχει διαχρονικο κοστος, οταν η κοινωνια Οθωμανο-Σοβιετ ψηφιζει τους αριστερο Ταλιμπαν, ετσι οπως ψηφιζε και τον αποβλακωμενο ΓΑΠ του "λεφτα υπαρχουν".

    Απλα αδιορθωτοι ζητιανοτζαμπατζηδες!

    - Τ. Μιχας, "Η Βενελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ"
    http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=15902

    - Peter Economides, Rebranding Greece (με ελληνικους υποτιτλους)
    http://www.youtube.com/watch?v=Wvyq5AHVrhM&feature=related

    - "ΑΟΖ εδώ και τώρα!"
    http://www.lygeros.org/articles?n=9518&l=gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν θα καταστραφει μονο η Ελλαδα αλλα ολο το δυτικο πολιτικο-οικονομικο συστημα θα υποστει τετοια καταρρευση που θα κανει αυτη της Σοβιετικης Ενωσης παιχνιδακι. Ενα φυσημα ειναι το μονο που χρειαζεται. Η Αγωνια του Ομαπαμα τα λεει ολα. Ευχομαι να γινουμε εμεις η αφορμη της παγκοσμιας καταρρευσης. Γιατι να την πληρωνουμε μονο εμεις και να μην κανουμε ολους να υποφερουν παιρνοντας εκδικηση για τους εξευτελισμους, τις αμετρητες προσβολες και τις δολοφονιες των συμπρατιωτων μας. Αυτοι δεν βγαινουν σε καθε ευκαιρια και απειλουν, φοβεριζουν και κατηγορουν τη Ελλαδα λιγο-πολυ για οτι κακο συνεβη στον κοσμο? Το μονο για το οποιο δεν μας εχουν κατηγορησει ακομα ειναι η...Φουκουσιμα. Ας τους δικαιωσουμε λοιπον. Αν ειναι να πας φυλακη κανε και το εγκλημα.

    Το να περιμενουν καποιοι οτι διαιωνιζοντας αυτην την κατασταση σκυβοντας το κεφαλι και πηγαινοντας με τα νερα αυτων που σε εξευτελισαν, σε ταπεινωσαν και συνεχιζουν να σε δολοφονουν και να σε προσβαλλουν δειχνοντας σε με το δακτυλο ως τη μονη διεφθαρμενη χωρα στην υφηλιο ενω ολοι οι αλλοι ειναι αγγελουδια, με την ελπιδα να βγεις "οσο πιο ανωδυνα γινεται" απο την κριση δειχνει τα ιδια φοβικα συνδρομα στα οποια οι δυναστες μας και οι εγχωριοι δωσιλογοι στηριχθηκαν για να φερουν σε περας την προδοσια. Δεν εχει τιποτα πλεον να περιμενει ο Ελληνικος λαος με το να ειναι σκυμμενος και να κανει το σταυρο του. Εκδικηση τωρα εναντια σε αυτους που σκυλεψαν την Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δημοκριτε, μου αρεσει που μιλας για "Οθωμανο-Σοβιετ" και "αριστερο-ταλεμπαν" και εχεις λινκ στο site του Θεοδωρακη και σε αρθρο του Μιχα, δηλαδη τους κατεξοχην εκφραστες της αριστεροθολουρας, του πολυπολιτισμου, εθνομηδενισμου, Αμερικανο-γκλομπαλισμου και ολης αυτης της ιδεολογιας που - με μηνιατικο απο την Πρεσβεια - κατεστρεψε την Ελλαδα επι δεκατιες οπως οι τερμιτες τρωνε επι χρονια ενα δεντρο και αυτο πεφτει στο τελος μονο του.

    Καιεβαλες επισης εναν παγκοσμιως αγνωστο και τυχαρπαστο καραγκιοζη που μιλαει για "branding", λες και απευθυνεται σε πρωτοετεις που σπουδαζουν μαρκετιννγκ.

    Ο φιλος σου ο Daniel Pipeς καλα ειναι? Τι εγινε, δεν εγραψε τελευταια κανενα αρθρο για το πως πρεπει να βοηθησουμε ολοι τους σαλαφιστες μουσουλμανους τρομοκρατες και μισθοφορους να ανατιναζουν γυναικοπαιδα στη Συρια για να φυγει το "βαναυσο καθεστως του Ασαντ"?

    Νομιζεις οτι θα "διορθωσετε" με την ψηφο σας τα οσα γινανε. Ο Μιχας και ο Θεδωρακης και η λοιπη αριστερο-Αμερικανο-θολουρα της πρεσβειας τρεμουν μην διαταραχθει το service του καπουτσινο στα κουλτουριαρικα στεκια πυ συχναζουνε. Αυτα τελειωσαν πλεον.You're not going to vote your way out of this.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βεβαια Brodie2319, "μας φταινε οι Αι-Βασιληδες και τα UFO για τα χαλια μας" ,
    αλλα και η προοδευτικη μας νιρβανα !

    >...Το να περιμενουν καποιοι οτι διαιωνιζοντας αυτην την κατασταση σκυβοντας το κεφαλι και πηγαινοντας με τα νερα αυτων που σε εξευτελισαν, σε ταπεινωσαν και συνεχιζουν να σε δολοφονουν και να σε προσβαλλουν δειχνοντας σε με το δακτυλο ως τη μονη διεφθαρμενη χωρα στην υφηλιο ενω ολοι οι αλλοι ειναι αγγελουδια, με την ελπιδα να βγεις "οσο πιο ανωδυνα γινεται" απο την κριση δειχνει τα ιδια φοβικα συνδρομα στα οποια οι δυναστες μας και οι εγχωριοι δωσιλογοι στηριχθηκαν για να φερουν σε περας την προδοσια. Δεν εχει τιποτα πλεον να περιμενει ο Ελληνικος λαος με το να ειναι σκυμμενος και να κανει το σταυρο του. Εκδικηση τωρα εναντια σε αυτους που σκυλεψαν την Ελλαδα.
    10 Ιουνίου 2012 10:02 μ.μ.<

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. >Brodie2319 είπε...
    Δημοκριτε, μου αρεσει που μιλας για "Οθωμανο-Σοβιετ" και "αριστερο-ταλεμπαν" και εχεις λινκ στο site του Θεοδωρακη<

    Εδω τα μπερδεψες,

    >και σε αρθρο του Μιχα, δηλαδη τους κατεξοχην εκφραστες της αριστεροθολουρας, του πολυπολιτισμου, εθνομηδενισμου, Αμερικανο-γκλομπαλισμου και ολης αυτης της ιδεολογιας που - με μηνιατικο απο την Πρεσβεια - κατεστρεψε την Ελλαδα επι δεκατιες οπως οι τερμιτες τρωνε επι χρονια ενα δεντρο και αυτο πεφτει στο τελος μονο του.<

    και οταν συνηθιζει κανεις τα ΟΥΦΟ,

    >Καιεβαλες επισης εναν παγκοσμιως αγνωστο και τυχαρπαστο καραγκιοζη που μιλαει για "branding", λες και απευθυνεται σε πρωτοετεις που σπουδαζουν μαρκετιννγκ.<

    μονο "αγνωστα καραγκιοζιλικια" καταλαβαινει.

    >Ο φιλος σου ο Daniel Pipeς καλα ειναι? Τι εγινε, δεν εγραψε τελευταια κανενα αρθρο για το πως πρεπει να βοηθησουμε ολοι τους σαλαφιστες μουσουλμανους τρομοκρατες και μισθοφορους να ανατιναζουν γυναικοπαιδα στη Συρια για να φυγει το "βαναυσο καθεστως του Ασαντ"?<

    Για να μην παραπονιεσαι, δες για αρχη αυτον τον διαλογο:

    "The islamic historical tradition and what really happened v. salvation history"
    Reader comment on item: Uncovering Early Islam
in response to reader comment: Too many negative things are contained in the traditional early history of Islam to reject it all as a fiction.
    Submitted by dhimmi no more (United States), Jun 8, 2012
    http://www.danielpipes.org/comments/196140

    >Νομιζεις οτι θα "διορθωσετε" με την ψηφο σας τα οσα γινανε. Ο Μιχας και ο Θεδωρακης και η λοιπη αριστερο-Αμερικανο-θολουρα της πρεσβειας τρεμουν μην διαταραχθει το service του καπουτσινο στα κουλτουριαρικα στεκια πυ συχναζουνε. Αυτα τελειωσαν πλεον.You're not going to vote your way out of this.
    10 Ιουνίου 2012 10:52 μ.μ.<

    Αρλουμπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δημ-ΟΥΓΚ-κριτε Βλεπω το μαθηματακι που πηρες εχει χαραχτει καλα στη μνημη σου και δεν το ξεχνας ευκολα, υπενθυμιζοντας το παντα με την πρωτη ευκαιρια.

    Διακρινω μια αδυναμια σε οσους σε διαπομπευουν και σε εξευτελιζουν δημοσια επι μακρα διαρκεια, πραγμα που εξηγει και την προσκολληση σου σε καθε ειδους εκμαυλιστη σου,παντα ετοιμος να σκυψεις το κεφαλι και να ζητησεις συγχωρεση που υπηρξες τοσο "διεφθαρμενος", "τεμπελης" και "αχρηστος", προθυμος να γινεις εξιλαστηριο θυμα οποτε σου ζητηθει, αναγοντας τις πρακτικες οσων σε καταληστευσαν και μετα σε δαιμονοποιησαν ως "UFO". Αν ησουν καμαριερα ο Στρος-Καν θα ηταν τωρα προεδρος της Γαλλιας.

    Παιρνεις μια καλη ιδεα απο το πως βλεπουν την Ελλαδα και τους Ελληνες οι Αμερικανοι και οι Ευρωπαιοι και για ποιο λογο την κρατανε στο ΝΑΤΟ απο το οτι την μετετρεψαν μεσα σε δυο χρονια σε μια χαβουζα που μυριζει ασχημα ετσι ωστε να μπορουν να ξεφορτωνουν ολα τα σκουπιδια-μεταναστες που δημιουργουνται απο τις επεμβασεις και τους πολεμους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. >Ο/Η Brodie2319 είπε...
    Δημ-ΟΥΓΚ-κριτε Βλεπω το μαθηματακι που πηρες εχει χαραχτει καλα στη μνημη σου και δεν το ξεχνας ευκολα, υπενθυμιζοντας το παντα με την πρωτη ευκαιρια.
    Διακρινω μια αδυναμια σε οσους σε διαπομπευουν και σε εξευτελιζουν δημοσια επι μακρα διαρκεια,<

    Για γινε ποιο συγκεκριμενος, γιατι σιγουρα δεν εννοεις τον αυτοδιορισμενο "κωψοκολο ανοιχτοματη" και αυτα, τα προοδευτικα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "Εδω τα μπερδεψες"

    Τοτε προφανως το παρακατω ειναι απλη ομοιοτητα


    http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.authors&id=6


    "και οταν συνηθιζει κανεις τα ΟΥΦΟ"

    Εμφανιζονται απο το πουθενα, κανεις ακριβως δεν ξερει τι νοημα εχουν, και ισως προπαθουν να επικοινωνησουν αλλα δεν ξερουν τον τροπο, ακριβως δηλαδη σαν τη δικη σου παρουσια και τα ποστ σε αυτο το φορουμ.


    "Για να μην παραπονιεσαι, δες για αρχη αυτον τον διαλογο"

    Eιμαι σιγουρος οτι προσπαθεις να πεις κατι, αν και δεν ξερεις τι ακριβως ειναι και δεν σου βγαινει (οπως παντα). Οποτε οτι ειπα ακομα μενει αναπαντητο. Οτι φιλος σου Ο Pipeς υποστηριζει εξτρεμιστες μουσουλμανους που ανατιναζουν νηπιαγωγεια και δολοφονουν Χριστιανους γιατι πιστευει οτι συμβαλλουν στον εκδημοκρατισμο και στον πλουραλισμο της Συριας.

    "Για γινε ποιο συγκεκριμενος, γιατι σιγουρα δεν εννοεις τον αυτοδιορισμενο "κωψοκολο ανοιχτοματη" και αυτα, τα προοδευτικα ..."

    Αυτο ακριβως εννοω, και βλεποντας την αδυναμια σου να αρθρωσεις οποιαδηποτε απαντηση περα απο τα επναλαμβανομενα ασχετα λινκς με κανουν να νιωθω οτι το να σου απανταω ισοδυναμει με φιλανθρωπια, σα να αφιερωνω λιγο απο το χρονο μου για να ακουω διανοητικα καθυστερημενα παιδια στην προσπαθεια τους να αρθρωσουν λογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - S.O.S

    Παιδιά, δυστυχώς τα πράγματα έχουν πάρει πολύ άσχημη τροπή με αποκλειστική ευθύνη τού μνημονιακού καθεστώτος. Επιζητούσε πολιτική νομιμοποίηση και γι αυτό πήγε σε εκλογές με την ψευδαίσθηση ότι μέσω τών εντολοδόχων του (ΠΑΣΟΚ - ΝΔ) θα κέρδιζε (έστω και οριακά) και τελικά έφαγε κατακέφαλα ένα 62% - 38%. Και γι αυτό οι εντολοδόχοι δεν διστάσανε, παρόλο που είχαν 168 κουκιά, να ξαναπάνε σε εκλογές εξαπολύοντας ταυτόχρονα ένα καθημερινό βομβαρδισμό τρομολαγνείας (μέχρι και ο Παπαδήμος παρακάλαγε τον Μπαρόζο να μάς τρομοκρατήσει!). Στόχος είναι να μαζευτεί πάση θυσία αυτό το 62 - 38. Όλοι το περιμέναμε άλλωστε ότι αυτές οι εκλογές θα ήσαν εκλογές τρόμου και ψυχολογικού πολέμου. Φυσικό είναι λοιπόν το καθεστώς να παίζει συνέχεια (μέσω τών διαπλεκόμενων ΜΜΕ) τρόμο, βία και αίμα (βάλτε και λίγο σπέρμα ρε παιδιά, έτσι για να ξελαμπικάρετε και λίγο).

    Ελλείψει άλλων επιχειρημάτων, ανέδειξαν σε τρισμέγιστο θέμα κάποιον Ιφικράτη - επαναστάτη τού φραπόγαλου. Έψαξα στο διαδίκτυο μπας και βρω κάτι με τον Ιφικράτη για να γελάσω, αλλά πάγωσα μ' αυτό που βρήκα!

    Ο κ. Πλειώνης το γράφει ευθέως:
    "...τώρα που έχει γίνει θέμα από την ΚΥΠ, συγνώμη εννοώ την ΝΔ..."
    Κι αμέσως θυμήθηκα τις ανάλογες επιθέσεις στον Καμμένο (περί επιταγής ΚΥΠ στον Χήττο), αλλά και στον Βαξεβάνη όταν αναφέρθηκε στις τράπεζες και στον Προβόπουλο (πάλι περί επιταγής ΚΥΠ, αλλά στον Βαξεβάνη αυτή τη φορά).

    Δηλαδή, τι άλλο θα πρέπει να περιμένουμε τελικά από ένα καθεστώς που ψυχορραγεί, ιδίως τώρα που νοιώθει ότι χάνει την εξουσία επειδή η δυναμική τού κόσμου δεν αναχαιτίζεται; Κι άλλο παρακράτος; Περισσότερη βία;

    Διάβασα: "...οι υποστηρικτές της βίας από την άλλη, αυτής της βίας που έχει ως διαχρονικό στόχο τους απλούς εργαζομένους στην Ελληνική Αστυνομία, που έκαψε αλλεπάλληλες φορές την Αθήνα και προκάλεσε το θάνατο των εργαζομένων στη Μαρφίν, έσπειραν χρόνια τώρα ανέμους και θερίζουμε όλοι μαζί θύελλες".

    Και αυθόρμητα θυμήθηκα τον Σκαμπαρδώνη:

    "...η συνεργασία του επισήμου κράτους δια της αστυνομίας της με μικροκλέφτες, βιαστές, λωποδύτες, κι ότι πιο βρώμικο υπάρχει, που πίσω απ τον χαρακτηρισμό ΕθΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ, κάνουν τις βρωμοδουλειές που τα λευκά κόλλαρα απαξιούν. Ο Στρατηγός Μήτσου αυτούς ανέθεσε την ασφάλεια της πόλης κατά τον ερχομό του Ντε Γκωλλ, οι οποίοι στην συνέχεια προσέλαβαν όλο τo φασιστικό λεφούσι της πόλης. Για να γνωρίζονται μεταξύ τους αλλά κι από την επίσημη αστυνομία φορουσαν μια καρφιτσα στο πετο. Έτσι έλαβαν την ονομασία ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΡΦΙΤΣΑ".

    Ξεχάστε λοιπόν το "Ευρώ ή Δραχμή" και το "Μνημόνιο ή Αντιμνημόνιο". Τελικά το πραγματικό δίλημμα είναι:

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ή

    ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑ - ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ - ΕΚΤΡΟΠΗ

    Το έχουν ξανακάνει άλλωστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πιγκουίνε, άκου το κεφάλι σου, το μυαλό και το ένστικτό σου πρώτα απ΄όλα.
    Ουδείς άλλωστε, έχει το αλάθητο του Πάπα...ώστε να μας κάνει να παγώσουμε κιόλας!
    Ασε να παγώσουμε με τίποτα άλλα.
    Το δίλημμα είναι βέβαια, αυτό που λές στο τέλος, εκεί με καλύπτεις απόλυτα.
    Από ποιούς θα τεθεί όμως και τι θα επικρατήσει, δεν ξέρουμε.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. >Brodie2319 είπε...
    "Εδω τα μπερδεψες"
    Τοτε προφανως το παρακατω ειναι απλη ομοιοτητα
    http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.authors&id=6<

    Και λοιπον; Ποιος εβαλε αυτο το λινκ εκτος απο εσενα; Συγνωμη, αλλα συνεχιζεις να τα μπερδευεις,

    >"και οταν συνηθιζει κανεις τα ΟΥΦΟ"
    Εμφανιζονται απο το πουθενα, κανεις ακριβως δεν ξερει τι νοημα εχουν, και ισως προπαθουν να επικοινωνησουν αλλα δεν ξερουν τον τροπο, ακριβως δηλαδη σαν τη δικη σου παρουσια και τα ποστ σε αυτο το φορουμ.<

    και να ζεις την παρανοια.

    >"Για να μην παραπονιεσαι, δες για αρχη αυτον τον διαλογο"
    Eιμαι σιγουρος οτι προσπαθεις να πεις κατι, αν και δεν ξερεις τι ακριβως ειναι και δεν σου βγαινει (οπως παντα). Οποτε οτι ειπα ακομα μενει αναπαντητο. Οτι φιλος σου Ο Pipeς υποστηριζει εξτρεμιστες μουσουλμανους που ανατιναζουν νηπιαγωγεια και δολοφονουν Χριστιανους γιατι πιστευει οτι συμβαλλουν στον εκδημοκρατισμο και στον πλουραλισμο της Συριας.<

    Οτι να 'ναι ...

    >"Για γινε ποιο συγκεκριμενος, γιατι σιγουρα δεν εννοεις τον αυτοδιορισμενο "κωψοκολο ανοιχτοματη" και αυτα, τα προοδευτικα ..."
    Αυτο ακριβως εννοω, και βλεποντας την αδυναμια σου να αρθρωσεις οποιαδηποτε απαντηση περα απο τα επναλαμβανομενα ασχετα λινκς με κανουν να νιωθω οτι το να σου απανταω ισοδυναμει με φιλανθρωπια, σα να αφιερωνω λιγο απο το χρονο μου για να ακουω διανοητικα καθυστερημενα παιδια στην προσπαθεια τους να αρθρωσουν λογο.
    11 Ιουνίου 2012 1:00 μ.μ.<

    Συγχαρητηρια, συνεχιζε να "νιωθεις"!

    Και για να μην ξεχνιεσαι - "τυχαρπαστος καραγκιοζης που μιλαει για "branding" (Brodie 10.6., 10:52 μ.μ.), δες και αυτα :

    - "Γινεται", Ο Πίτερ Οικονομίδης στους Πρωταγωνιστες 11-3-2012
    http://www.youtube.com/watch?v=n_zMU1EUT7g&feature=endscreen

    - Π. Οικονομίδης, The Γινεται Project (short version)
    http://www.youtube.com/watch?v=ST6PzI9H2Xo&feature=plcp

    - "Θ. Τζήμερος: "Με τον Τσίπρα η οικονομία θα καταστραφεί"
    https://www.youtube.com/watch?v=hJ75ayMG2gQ&feature=youtube_gdata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πιγκουίνε,

    Δηλαδή πιστεύεις ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ θα έχεις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; Μ' έναν ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είναι η βιτρίνα και από πίσω το παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ; Δεν σου έφτασε ο α' γύρος της δεκαετίας του '80, που σε έφερε στα σημερινά χάλια, παρά θέλεις και β'; Ποιος ήτανε μωρέ τις προάλλες που έλεγε ότι θα κάνουν εργοστάσιο παπουτσιών που θα το λειτουργεί ο στρατός; (!). Ανάθεμα κι αν ξέρουν τι τους γίνεται. Όχι, ρε φίλε, δεν έχω όρεξη για πειράματα. Η Ισπανία το πάλεψε, μέχρι στιγμής και δεν μπήκε σε μνημονιακές περιπέτειες (δεν ξέρω τι θα γίνει μέχρι τέλους).

    Όπως έχω κι άλλη φορά πει, το οικονομικό είναι μέγα θέμα, αλλά όχι το μοναδικό. Να παραδώσουμε εν ψυχρώ την χώρα στον εθνομηδενισμό; Μήπως πρέπει να το παλέψουμε με το μνημόνιο, πριν αποφασίσουμε την κηδεία της χώρας; Διότι αν βγούμε από το €, υπό την επιρροή κυρίως του βαθέως (τριτοκοσμικού) ΠΑΣΟΚ, το οποίο είναι πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να αναλογιστούμε και την επόμενη μέρα. Μία μέρα με δραχμές χωρίς αντίκρυσμα, ικανές να πληρώνουν μισθούς και συντάξεις, με τους/τις οποίους/ες δεν θα έχεις τι να αγοράσεις. Η Ελλάδα εισάγει τα πάντα πια. Είναι σε τελείως διαφορετική κατάσταση απ' αυτήν που την παρέλαβε ο αλήστου μνήμης Παπανδρέου το '81. Αυτός μπορούσε να δανείζεται. Σήμερα όχι πια. Λοιπόν; Πώς θα κάνεις εισαγωγές; Με το τουριστικό συνάλλαγμα, που κι αυτό παραπαίει. Μα και τους τουρίστες με εισαγόμενα τους ταΐζουν και (κυρίως) τους ποτίζουν. Πού θα βρεις πετρέλαιο, φάρμακα και ό,τι τέλος πάντων αυτή την στιγμή εισάγεις;

    Διακινδυνεύεις την πρώτη μέρα που θα παρουσιαστούν σοβαρές ελλείψεις στην αγορά; Διακινδυνεύεις με την διασάλευση της δημόσιας τάξης (βλέπε Αργεντινή 2001 και όχι μόνο), όταν έχεις και 4.000.000 λαθρομετανάστες;

    Ασκώ κι εγώ τρομοκρατία; Αν ναι, δεν έχεις παρά να μου πεις πώς θα το παλέψουν αυτοί που υπόσχονται να καταργήσουν μονομερώς το μνημόνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ dim

    Μα δεν νομίζω ότι μιλούν για "χαρτιά", τα οποία θα τους επιτρέψουν να μετακινηθούν προς χώρες της ΕΕ, ή τις ΗΠΑ. Η Ισπανία το είχε κάνει αυτό, είχε εκδώσει ισπανικά-ευρωπαϊκά διαβατήρια και δέχτηκε δριμύα παρατήρηση από τις Βρυξέλλες, οι οποίες την ανάγκασαν να πάρει πίσω το μεγαλύτερο μέρος των εξαχθέντων μεταναστών, αν όχι όλους. Δεν είναι τόσο απλό, αφού ήδη ετοιμάζονται να μάς διώξουν ("ειδικά μέτρα" το λένε) από το Schengen, διότι φοβούνται ότι, αν καταρρεύσουμε εντελώς, θα τους πνίξουν οι μετανάστες. Οι ΗΠΑ, ακριβώς λόγω λαθρομεταναστών, εξακολουθούν να απαιτούν βίζα από τη χώρα μας, πράγμα που δεν κάνουν για κανένα άλλο κράτος της ΕΕ.

    Δεν ξέρω τι εννοούν ακριβώς με τα "χαρτιά", το έχω κι εγώ μία φορά ακούσει, αλλά μάλλον εννοούν να καταγραφούν οι χώρες προέλευσης των λαθρομεταναστών που δεν έχουν χαρτιά, να γίνουν συνεννοήσεις με τις χώρες αυτές και να πάρουν ταξιδιωτικά έγγραφα για τις πατρίδες τους. Αλλιώς δεν έχει νόημα.

    Με διαβατήρια ελληνικά-ευρωπαϊκά, θα φύγει ένα μεγάλο μέρος μεταναστών, είτε λαθραίων, είτε εκ των υστέρων νομιμοποιημένων, που το μεγαλύτερό του μέρος θα αποτελείται από άτομα που θέλουν να δουλέψουν. Θα φύγει ασφαλώς και ένα μέρος σαπίλας, διότι σε άλλες χώρες μπορεί εξ ίσου να παρανομεί (μέχρι να συλληφθεί). Ασφαλώς πολλοί που έχουν ήδη δικτυωθεί εδώ, θα παραμείνουν, επωφελούμενοι από την ανυπαρξία κράτους. Αλλά, όπως είπα, αυτά τα ξέρουν στην Εσπερία και φυλάγονται. Δεν είναι τόσο απλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αξιότιμε κ. SKAL,

    Η νηφάλια έκθεση των σημερινών γεγονότων, όπως εσείς εύστοχα παρατηρείτε, όντως παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με την κατάσταση στην Ελλάδα του 1920.

    Τότε, όπως και τώρα, οι Έλληνες αποφάσισαν για το μέλλον τους και το μέλλον των επόμενων γενεών συναισθηματικά και δυστυχώς παράλογα.

    Οι μεν «κομματικοί στρατοί» σπεύδουν να ενταχθούν, που αλλού, στο κόμμα που υπόσχεται την συνέχεια της κραιπάλης στον δημόσιο τομέα, οι δε ατυχήσαντες (όπως ο υπογράφων αλλ’ όχι και συμμετέχων!) μαζί με όσους τα έχασαν όλα, είναι έτοιμοι να τα κάνουν όλα «λίμπα» αφού αυτοί έχασαν τα πάντα!

    Όλοι δε, «όταν λέω όλοι εννοώ όλοι», αδιαφορούν για την καταστροφή του ιδιωτικού τομέα με τους υπέρ το εκατομμύριο ανέργους και τα λουκέτα, της κότας που γεννά τα χρυσά αυγά και τρέφει το δυσανάλογα μεγάλο και διεφθαρμένο κομματικό κράτος.

    Ας ελπίσουμε ότι η κατάσταση είναι ακόμη αναστρέψιμη και πως με την βοήθεια του Καλού Θεού της Ελλάδος θα τα καταφέρουμε να ξεμπλέξουμε!

    Ευμένης Καρδιανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πιγκουίνε,πολλά θα πρέπει να περιμένουμε,κατσικώθηκαν στην εξουσία γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι μόλις χάσουν την εξουσία,θα τους έρθει η Δικαιοσύνη κατακέφαλα,για όλα τα εγκλήματα και τις ληστείες που διέπραξαν μέχρι σήμερα.

    Με φόβο,πόλωση και ελέω παλαιότερων ρουσφετιών διατηρούν ακόμη ένα σημαντικό ποσοστό.

    Να μην έχουμε αυταπάτες,το πολιτικό μας σύστημα δεν έχει την παραμικρή δυνατότητα να δώσει λύση,και μάλιστα βιώσιμη.

    Είναι θέμα χρόνου,και αυτό πιστεύω ότι όλοι πλέον το αισθανόμαστε,να χαθεί πλήρως ο έλεγχος της κατάστασης.

    Τουλάχιστον,μετά τις εκλογές,εφόσον δεν θα καταλήξουν σε συμφωνία για άλλη μια φορά,ας δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην παρούσα υπηρεσιακή κυβέρνηση,και ο Θεός βοηθός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. >θα τους έρθει η Δικαιοσύνη κατακέφαλα<

    Ναι, μ' αυτό το πλευρό να κοιμάσαι, Χρήστο. Άλλο δεν θα έχει στο νου του ο ΣΥΡΙΖΑ, από την απονομή δικαιοσύνης!

    Ασφαλώς το πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να δώσει λύσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ τι είναι; Δεν είναι πολιτικό σύστημα και μάλιστα αυτό που ξεπετάχτηκε κυρίως από την γενιά του Πολ/χνείου; Θέλεις να μάθουν πολιτική στου κασίδη το κεφάλι;

    Αν η Ελλάδα μπορούσε να αλλάξει πολιτικό σύστημα, πράγμα δύσκολο έως αδύνατο, αυτό θα απαιτήσει κάποιο χρόνο. Με το βαθύ ΠΑΣΟΚ (διότι αυτό είναι τελικά πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ), τι θα αλλάξει προς το καλύτερο. Αν βγούμε από το € ΤΩΡΑ, ποιο πολιτικό σύστημα θα αλλάξεις; Πού θα βρεις χρόνο για τέτοια πράγματα και τέτοιες πολυτέλειες; Με το παλιό διεφθαρμλένο σύστημα και εφ' όσον βρεθεί η αλλαγή, επειδή δεν θα μπορούν να συνεχίσουν έτσι, ίσως συναινέσει σε μία αλλαγή, έστω και δια της απειλής βίας. Δεν βλέπω άλλη λύση, προς το παρόν, παρά οικουμενική κυβέρνηση, χωρίς κοινοβούλιο, από εξωκομματικούς, οι οποίοι δεν θα έχουν πελατειακές σχέσεις και θα γνωρίζουν καλά την οικονομία. Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, αλλά δεν δέχονται να στρατευθούν κάτω από κομματικές φατρίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΔημΟΥΓΚριτε ετσι μπραβο, βημα-βημα και μονολεκτικες απαντησεις, κανα δυο "μαθηματακια" να σου δωσω ακομα και ισως καταφερεις να γραψεις και προταση.


    "Και λοιπον; Ποιος εβαλε αυτο το λινκ εκτος απο εσενα;"

    Uh, εσυ μηπως? Αν εχεις τοσο συντομο attention span που ξεχνας τι ποσταρες γυρνα λιγο πισω, μονο προσεχε μη χαθεις στο δρομο. Θα περιμενω λιγακι, αλλωστε το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξερει κανεις οταν ασχολειται με αργοστροφους ειναι οτι κρατανε τις συζητησεις πισω και θα πρεπει να εχει κανεις υπομονη μαζι τους.

    "και να ζεις την παρανοια."

    Κι εσυ να ζεις στον κοσμο σου. Ζοφερος και μπερδεμενος και ο μονος που γνωρισες ποτε.

    "Οτι να 'ναι ..."

    Δε νομιζω τακη

    http://www.danielpipes.org/blog/2012/02/syria-arguing-for-us-inaction


    "Better "the devil we don't know" than more of a totalitarian regime that oppresses its people, threatens its neighbors, and provides crucial assistance to the mullahs in Tehran."

    Επειδη εισαι λιγο αργοστροφος και μπορει να παρεις το "the devil we don't know" στην κυριολεξια και να αρχισεις να ψαχνεσαι αν εννοει σατανιστες, σου εξηγω προκαταβολικα οτι εννοει τους ισλαμιστες σαλαφιστες τρομοκρατες που δολοφονουν γυναικοπαιδα και υποσχονται να σφαξουν τους Χριστιανους της Συριας.

    "Συγχαρητηρια, συνεχιζε να "νιωθεις"!"

    Κι εσυ συνεχισε την προσπαθεια. Δεν φανταστηκα ποτε οτι η φιλανθρωπια μπορει να γινει τοσο διασκεδαστικη υποθεση, εστω και με "ενοχο" τροπο.


    Τα λινκ σου φυσικα απορριπτονται με συνοπτικες διαδικασιες. Το πρωτο βιντεο του ανυπαρκτου καραγκιοζη ηταν αρκετο για να διαπωστωσω την ασχετοσυνη του για οτιδηποτε μιλαει. Αντιθετα εσυ οντας αργοστροφος, και παρα τις συνεχεις επαναληψεις για να πιασεις το ελαχιστο των οσων λεει, το οτι ειναι ενας τιποτας που δεν λεει απολυτως τιποτα ειναι το μονο σιγουρο οτι δεν θα το καταλαβεις ποτε.

    Αλλα αυτο με το Τζημερο ηταν το καλυτερο. Πραγματικα δεν θα μπορουσες να διαλεξεις τιποτα καλυτερο για να χαρακτηριστεις αμεσως σαν... she-he, τυπικο δειγμα δηλαδη καποιου που ακουει τον Τζημερο, που απεθυνεται σε σους τους ενδιαφερει η light εκδοχη των γεγονοτων, συνοδευομενη απο ανθελληνικη ποζα, λιγο μυαλο, καμια θεση σε οτιδηποτε και lifestyle περιτυλιγμα, ακριβως οπως γουσταρεις δηλαδη. Ο μοναδικος "πολιτικος" που δεν προκειται ποτε να κανει κωλοτουμπα γιατι περα απο ανθλληνισμο δεν εχει καμια θεση για οτιτιδηποτε, πιθονοτατα γιατι κανεις δεν νοιαζεται τον ακουσει, περα απο σενα φυσικα. Οποτε φοβαμαι οτι θα πρεπει να ψαχνεις αλλου για να βρεις δευτερο που να ενδιαφερεται να τον ακουσει, πραγμα που σιγουρα απαιτει πολυ προσπαθεια.

    Υπαρχει βεβαια και η Μερκελ, στην οποια πηγε σκυμμενος με το μαστιγιο στο χερι απαιτωντας να τον τιμωρησει επειδη υπεπεσε στο θανασιμο αμαρτημα να γεννηθει Ελληνας, πραγμα που σιγουρα τον κανει αξιοζηλευτο στα ματια ενος self-hating θυματος με ψυχολογια νεο-ραγια οπως εσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ελίνα, προσωπικά δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα (παιδί τών πάγων είμαι άλλωστε:>). Πλην όμως μού αρέσει να παρατηρώ τα σημεία τών καιρών. Και τα σημεία τών καιρών είναι ότι ύστερα από το σχεδόν μπασκετικό 62 - 38 μάς έχουν φλομώσει στην τρομοκρατία και το θανατικό που θα πέσει επάνω μας έτσι και διανοηθούμε να ξαναμαυρίσουμε την κλεπτοκρατία και τη διαπλοκή και στις επόμενες εκλογές. Κοίταξε ποιοί είναι αυτοί που σε τρομοκρατούν από το πρωΐ μέχρι το βράδυ (ΜΜΕ, τραπεζίτες, παπαγαλάκια κλπ). Τούς εμπιστεύεσαι; Τα ίδια και χειρότερα σού λέγανε και το 2004 με το Ανάν. Ακριβώς οι ίδιοι. Τούς εμπιστεύεσαι; Προτιμάς να τρομάζεις από αυτούς; Αν μη τι άλλο, αυτά που ανέφερα προηγουμένως είναι διαχρονικά.

    Πάντα σε περιόδους που το καθεστώς κλονιζόταν, άνοιγε ο βόθρος και αναλάμβανε δράση το παρακράτος, οι άνθρωποι τού υποκόσμου, οι χαφιέδες, οι Κυπατζήδες (και όχι ΕΥΠατζήδες γιατί το "Ε" σημαίνει Εθνική Υ.Π., ενώ τα τωρινά παραπέμπουν σε ΚΥΠατζήδες και Κρυστάλληδες). Οπότε, ναι, πιστεύω ότι πάνω στην απελπισία τους (επειδή το σκορ δεν μαζεύεται μέχρι τις 17/6) είναι ικανοί για το χειρότερο. Γι αυτό απαιτείται από μέρους μας ψυχραιμία και να μη τσιμπάμε. Να μην αφήσουμε να περάσει αυτό το κλίμα και τα υπόλοιπα θα τα βρούμε μετά τις 17/6.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Nativist, δεν πιστεύω τίποτα, απλά πιθανολογώ για τον ΣΥΡΙΖΑ. Το μόνο που ξέρω (και το ζω στο πετσί μου) είναι τι έκανε και πού μάς οδήγησε η δικομματική κλεπτοκρατία 40 χρόνια τώρα. Αυτή που μάς ενοχοποίησε με το "αδιάσειστο" επιχείρημα: "μα εσείς μάς ψηφίζατε, με την ψήφο σας κυβερνούσαμε, άρα φταίτε κι εσείς"! Και τι βγαίνουν θρασύτατα και μάς λένε πάλι (επιστρατεύοντας κράτος, παρακράτος, χαφιέδες και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις); "Ξαναψηφίστε μας για να ολοκληρώσουμε το συμβόλαιο εκτέλεσης τής πατρίδας. Με την ψήφο σας" (και με τη Siemens πάνω - πάνω στο επικρατείας)! Εσύ το ανέχεσαι αυτό; Τι παραπάνω χρειάζεται να δείς και τι άλλο να περιμένεις από αυτούς που τόσο ξετσίπωτα παραιτήθηκαν από κάθε εθνική κυριαρχία και υποθήκευσαν την ίδια την πατρίδα τους "αμετάκλητα κι ανεπιφύλακτα";

    Αυτή είναι η ουσία φίλε και το μέγιστο θέμα που πρέπει να μάς απασχολεί όλους. Τα υπόλοιπα που αναφέρεις, ειλικρινά μικρή διαφορά μού κάνουν, απλά και μόνο γιατί άλλος έχει τ' όνομα κι άλλος τη χάρη. Π.χ. αποδεδειγμένοι εθνομηδενιστές (έμπρακτα, βιβλίο Ιστορίας ΣΤ' Δημοτικού και όχι μόνο) ήσαν οι δεξιοί Καραμανλήδες και οι δεξιές Μαριέτες και οι δεξιοί Βερέμηδες και το δεξιό ΣΚΑΪ και το δεξιό ΠΑΣΟΚ. Η αθάνατη και κυβερνώσα Πασοκάρα δεν έχει πάει στον Τσίπρα, αλλά παραμένει εκεί, πιστή στον κυβερνητισμό και περιμένει να κάνει κυβέρνηση με τον Σαμαρά (και με τις ευλογίες τής τρόικας)...

    Από εκεί κι έπειτα, το μόνο σίγουρο είναι ότι και ο Τσίπρας θα πάρει κάποιας μορφής μέτρα. Αλλά τουλάχιστον αυτός κάτι θα παζαρέψει, γιατί οι άλλοι δεν παζάρεψαν ποτέ και τίποτα. Κι αν θέλει να σταθεί για κάποιο διάστημα, επειδή δεν υπάρχει πλέον ανοχή, θα πρέπει να καταργήσει άμεσα το νόμο περί ευθύνης υπουργών και να αρχίσει να χώνει διάφορους στη φυλακή και να αρχίσει να δημεύει πλιατσικοπεριουσίες. Θα το κάνει; Πιθανόν, δεν το ξέρουμε, αλλά μόνο έτσι θα μπορέσει να περάσει μέτρα. Αυτό που ξέρουμε όμως σίγουρα είναι ότι οι άλλοι δεν θα το κάνουν, όπως και δεν το έκαναν ποτέ μέχρι τώρα, γιατί φοβούνται τις λίστες τού Χριστοφοράκου, τούς κρατάνε από παντού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χρήστος Χατζησαββίδης (6:47μμ): "…γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι μόλις χάσουν την εξουσία…"

    Χρήστο, μέσα σε μισή πρόταση τα είπες ΟΛΑ. Όλα όσα τριγυρίζουν στο κεφάλι μου αυτές τις μέρες:

    ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ;

    Τι έχουν να χάσουν με την ανατροπή του μνημονίου και των υποστηρικτών του; Ποιοί; Μερικές χιλιάδες τύποι. Ποιοι είναι αυτοί οι τύποι; Ανήκουν (κυρίως) σε 5 κατηγορίες:

    1)Τραπεζίτες και παρατρεχάμενοι. Έχουν να χάσουν τεράστια ποσά, πολλά δις. Τζάμπα χρήμα που δανείζεται το κράτος και τους διασώζει, αλλά που τα ξεπληρώνει ο λαός με τοκογλυφικά επιτόκια και πολύ αίμα. Και μάλιστα χωρίς κανένα κρατικό έλεγχο (κρατικές μετοχές χωρίς δικαίωμα ψήφου). Μιλάμε για κρατικοποίηση των χρεών τους αλλά όχι και των κερδών τους, κανονική ληστεία του κόσμου δηλαδή!

    2)ΜΜΕ. Έχουν να χάσουν τη συνέχιση της ισχύος και τής ασυδοσίας τους και την εκμετάλλευση δημοσίων συχνοτήτων στο τζαμπέ. Κι ακόμα, έχουν να χάσουν και την ασυλία τους. Χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια σε ΦΠΑ και ασφαλιστικές εισφορές, αλλά πληρώνουν μόνο ψίχουλα "έναντι", με συνεχείς σκανδαλώδεις ρυθμίσεις επί ρυθμίσεων των χρεών τους. Ενώ εσένα, έτσι και χρωστάς 2-3 χιλιάδες στην εφορία και δεν έχεις να πληρώσεις θα σού κατάσχουν περιουσιακά στοιχεία!

    3)Μεγαλοεργολάβοι και λοιποί "κρατικοί προμηθευτές". Έχουν να χάσουν τις γνωστές εργολαβίες και τα εναπομείναντα κοινοτικά κονδύλια (ΕΣΠΑ κλπ) κατ’ ανάθεση ή με… "διαγωνισμό". Και βέβαια, τη δυνατότητα επηρεασμού καταστάσεων και κυβερνήσεων μέσω των ΜΜΕ τους.

    (συνέχεια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. (συνέχεια)

    4) "Πνευματική" ελίτ, καθεστωτικοί "διανοούμενοι", "ιδρύματα", ΜΚΟ, κλπ. Έχουν να χάσουν τη συνέχιση και διαιώνιση της παρασιτικής ύπαρξής τους μέσω του διορισμού (κατ’ ευφημισμό το λένε και "εκλογή"…) ανθρώπων τους, συγγενών τους, ακόμα και των παιδιών τους σε θέσεις, πανεπιστήμια κλπ. Και φυσικά τη συνεπαγόμενη νομή ελληνικού και αλλοδαπού δημόσιου χρήματος από επιχορηγήσεις, προγράμματα, χορηγίες ΥΠΕΞ μεγάλων χωρών και πάει λέγοντας.

    5) Κομματικοί μηχανισμοί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ (αλλά και το παρακράτος τους). Έχουν να χάσουν τη συνέχιση της μεταπολιτευτικής κυριαρχίας τους και τη νομή και αρπαγή του δημόσιου χρήματος (είτε ρευστού είτε δανεικού), όπως ακριβώς κάνουν 38 χρόνια τώρα. Επί πλέον, την εξασφάλιση της ατιμωρησίας τους για τις οικονομικές ατασθαλίες τους που μας οδήγησαν εδώ και κυρίως για το μεγαλύτερο έγκλημά τους εναντίον της πατρίδας, του λαού και της κοινωνίας: Την υπαγωγή μας στο ΔΝΤ και την τρόικα και την αμετάκλητη και ανεπιφύλακτη υποθήκευση όλης της χώρας μέσω του βρετανικού δικαίου.

    (συνέχεια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. (συνέχεια)

    Αυτές οι μερικές χιλιάδες τύποι στηρίζονται από εξωχώρια κέντρα και συμφέροντα, όπως για παράδειγμα το ΔΝΤ, η Goldman Sachs και λοιπές (παγκόσμιες) "δημοκρατικές" δυνάμεις. Γιατί; Μα γιατί θέλουν να συνεχίσουν να έχουν τον ασφυκτικό έλεγχο (με το πολλαπλά αζημίωτο εννοείται) της Ελλάδας, είτε απευθείας είτε μέσω των δικών τους ανθρώπων (συνήθως πρώην στελεχών τους) στα πολιτικά και οικονομικά κέντρα αποφάσεων της πατρίδας μας (π.χ. επικεφαλής του οργανισμού διαχείρισης δημόσιου χρέους, συντάκτης της "τρομοκρατικής προκήρυξης" της Εθνικής Τράπεζας, πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, πρώην πρωθυπουργός, κλπ). Κι από κοντά κι η γερμανική κυβέρνηση που θέλει να εξασφαλίσει τη συνέχιση της εξάπλωσής της στη νοτιοανατολική Ευρώπη μέσω της προτεκτορατοποίησης της Ελλάδας, της δημιουργίας Ειδικών Οικονομικών Ζωνών, της παρακυβέρνησης Ράιχενμπαχ, καθώς και της απόκτησης και του ελέγχου των νευραλγικών υποδομών της πατρίδας μας (επικοινωνίες, ενέργεια, δίκτυα, αεροδρόμια, κλπ).

    Όλοι αυτοί αλληλοδιαπλέκονται και αλληλοϋποστηρίζονται για να συνεχίσουν να απομυζούν τον ιδρώτα και το αίμα (κυριολεκτικά πλέον…) της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων. Είναι όλοι αυτοί (ακριβώς οι ίδιοι) που κάνουν πάσες ο ένας στον άλλο και επιδίδονται στο όργιο πολιτικής τρομοκρατίας, ψυχολογικών επιχειρήσεων και εκλογικού εκβιασμού σε βάρος του θύματός τους, του ελληνικού λαού. Με κάθε τρόπο και κάθε μέσο, ακόμα και με την ενεργοποίηση του παρακράτους και των χαφιέδων. Το γιατί το ανάλυσα παραπάνω. Είναι υπερβολικά πολλά τα λεφτά Χρήστο, εκατοντάδες δισεκατομμύρια. Η διαίρεση (δεξιά – αριστερά) και η βία που πάνε να επιβάλουν είναι τεχνητή. Ειδικά στην παρούσα φάση δεν υπάρχουν δεξιοί κι αριστεροί, δεν υπάρχει Τσίπρας και Καμμένος και Μιχαλολιάκος. Η πραγματική σημερινή διαίρεση είναι ληστές και ληστευόμενοι: Από τη μιά είναι αυτές οι μερικές χιλιάδες κι από την άλλη όλοι οι Έλληνες. Τίποτα άλλο.

    Μη τσιμπάτε, μη μασάτε και πάμε να τους τελειώσουμε. Στις 6/5 κάναμε το μισό βήμα. Στις 17/6 το ολοκληρώνουμε και τους τελειώνουμε για να περισώσουμε ότι μπορεί να περισωθεί από αυτήν εδώ την πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. >Ο/Η Brodie2319 είπε...
    ΔημΟΥΓΚριτε ετσι μπραβο, βημα-βημα και μονολεκτικες απαντησεις, κανα δυο "μαθηματακια" να σου δωσω ακομα και ισως καταφερεις να γραψεις και προταση.
    "Και λοιπον; Ποιος εβαλε αυτο το λινκ εκτος απο εσενα;"
    Uh, εσυ μηπως? Αν εχεις τοσο συντομο attention span που ξεχνας τι ποσταρες γυρνα λιγο πισω, μονο προσεχε μη χαθεις στο δρομο. Θα περιμενω λιγακι, αλλωστε το πρωτο πραγμα που πρεπει να ξερει κανεις οταν ασχολειται με αργοστροφους ειναι οτι κρατανε τις συζητησεις πισω και θα πρεπει να εχει κανεις υπομονη μαζι τους.<

    Ψευδεσαι - τον συνδεσμο

    http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.authors&id=6

    μονο εσυ προβαλλεις (Brodie 11.6., 1:00 μ.μ.).

    >"και να ζεις την παρανοια."
    Κι εσυ να ζεις στον κοσμο σου. Ζοφερος και μπερδεμενος και ο μονος που γνωρισες ποτε.
    "Οτι να 'ναι ..."
    Δε νομιζω τακη<

    "Τακη"...; Ποιος ειπαμε ζει την κοσμαρα του;

    >http://www.danielpipes.org/blog/2012/02/syria-arguing-for-us-inaction
    "Better "the devil we don't know" than more of a totalitarian regime that oppresses its people, threatens its neighbors, and provides crucial assistance to the mullahs in Tehran."
    Επειδη εισαι λιγο αργοστροφος και μπορει να παρεις το "the devil we don't know" στην κυριολεξια και να αρχισεις να ψαχνεσαι αν εννοει σατανιστες, σου εξηγω προκαταβολικα οτι εννοει τους ισλαμιστες σαλαφιστες τρομοκρατες που δολοφονουν γυναικοπαιδα και υποσχονται να σφαξουν τους Χριστιανους της Συριας.<

    Και ποιος αρεσει να μιλα με το εαυτο του, μπλεκοντας τον "D. Pipes" στον μονολογο του (Brodie 10.6., 10:52 μ.μ.);

    >"Συγχαρητηρια, συνεχιζε να "νιωθεις"!"
    Κι εσυ συνεχισε την προσπαθεια. Δεν φανταστηκα ποτε οτι η φιλανθρωπια μπορει να γινει τοσο διασκεδαστικη υποθεση, εστω και με "ενοχο" τροπο.
    Τα λινκ σου φυσικα απορριπτονται με συνοπτικες διαδικασιες. Το πρωτο βιντεο του ανυπαρκτου καραγκιοζη<

    "Ανυπαρκτος", "παγκοσμιως αγνωστος και τυχαρπαστος καραγκιοζης που μιλαει για branding" (Brodie 10.6., 10:52 μ.μ.), ο Πιτερ Οικονομιδης;

    >ηταν αρκετο για να διαπωστωσω την ασχετοσυνη του για οτιδηποτε μιλαει.<

    Σοβαρα; Εσυ "διαπιστωνεις την ασχετοσυνη"; Παρε φαρμακα!

    >Αντιθετα εσυ οντας αργοστροφος, και παρα τις συνεχεις επαναληψεις για να πιασεις το ελαχιστο των οσων λεει, το οτι ειναι ενας τιποτας που δεν λεει απολυτως τιποτα ειναι το μονο σιγουρο οτι δεν θα το καταλαβεις ποτε.<

    Συνεχιζεις να ξεφευγεις,

    >Αλλα αυτο με το Τζημερο ηταν το καλυτερο. Πραγματικα δεν θα μπορουσες να διαλεξεις τιποτα καλυτερο για να χαρακτηριστεις αμεσως σαν... she-he, τυπικο δειγμα δηλαδη καποιου που ακουει τον Τζημερο, που απεθυνεται σε σους τους ενδιαφερει η light εκδοχη των γεγονοτων, συνοδευομενη απο ανθελληνικη ποζα, λιγο μυαλο, καμια θεση σε οτιδηποτε και lifestyle περιτυλιγμα, ακριβως οπως γουσταρεις δηλαδη. Ο μοναδικος "πολιτικος" που δεν προκειται ποτε να κανει κωλοτουμπα γιατι περα απο ανθλληνισμο δεν εχει καμια θεση για οτιτιδηποτε, πιθονοτατα γιατι κανεις δεν νοιαζεται τον ακουσει, περα απο σενα φυσικα. Οποτε φοβαμαι οτι θα πρεπει να ψαχνεις αλλου για να βρεις δευτερο που να ενδιαφερεται να τον ακουσει, πραγμα που σιγουρα απαιτει πολυ προσπαθεια.
    Υπαρχει βεβαια και η Μερκελ, στην οποια πηγε σκυμμενος με το μαστιγιο στο χερι απαιτωντας να τον τιμωρησει επειδη υπεπεσε στο θανασιμο αμαρτημα να γεννηθει Ελληνας, πραγμα που σιγουρα τον κανει αξιοζηλευτο στα ματια ενος self-hating θυματος με ψυχολογια νεο-ραγια οπως εσυ.
    11 Ιουνίου 2012 7:26 μ.μ.<

    με αρλουμπες, αναρχο-προοδευτικες!

    - Άδωνις vs Ουρφ 1.6.12
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7d0DymLZMmE#!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πιγκουΐνε,

    Σε βλέπω τόσο χειμαρρώδη και ενθουσιώδη ("πάμε να τους τελειώσουμε"), που καθιστάς τον διάλογο αδύνατο.

    Τι να πρωτοσχολιάσω, αφού βάζεις ότι και οι... ΜΚΟ θα χάσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τα μέλη των περισσοτέρων απ' αυτές, στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ, είναι άτομα της "προοδευτικής" αριστεράς, της ροζ ή light, όπως την λένε. Αν μέλη από την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ υποτήριξαν εθνομηδενιστικές θέσεις, δεν σημαίνει ότι πρέπει να στηρίξουμε αυτούς που έχουν τον εθνομηδενισμό σαν κυρίαρχη ιδεολογία τους στο σύνολό τους και τον αφελληνισμό παντιέρα τους. Αυτά λέει η δική μου λογική.

    Ψήφισε αυτό που νομίζεις, αλλά χθες που άκουσα από την τηλεόραση τον Τσίπρα να μιλά στο Ηράκλειο, διαπίστωσα για άλλη μία φορά, ότι ο άνθρωπος είναι λαοπλάνος, όπως και οι άλλοι και ακόμη χειρότερος και επιπλέον ότι δεν ξέρει τι θέλει. Τάχθηκε κατά του μνημονίου, χωρίς ωστόσο να λαμβάνει ξεκάθαρη θέση για την στάση που θα κρατήσει το κόμμα του την επομένη των εκλογών. Τα αφήνει όλα φλου, δίνοντας την αίσθηση ότι προχωρά με το "βλέποντας και κάνοντας".

    Στην αρχή της ομιλίας του έκανε λόγο για κατάργηση του μνημονίου, στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αντικατάστασή του από "Ένα Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης" (;;), ενώ λίγο αργότερα έκανε λόγο για μία ... διαπραγμάτευση με τους δανειστές! Άρες μάρες δηλαδή κι εσύ θέλεις να αφήσεις την χώρα στα χέρια αυτού του εφήβου. Τι να σου πω; Το συναίσθημα και ο παρορμιτισμός στις εκλογές μάς έχουν πολλάκις καταστρέψει.

    Διάβασε και τούτο εδώ: "Αν κυβερνήσουμε θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι" λέει ΣΥΡΙΖαίος! Oι πιο ψύχραιμοι και υποέυθυνοι άρχισαν να παίρνουν αποστάσεις από τον λάβρο έφηβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. "μονο εσυ προβαλλεις"

    Ηταν για να δειξω οτι ειναι το site του Θεοδωρακη που ως ασχετος το αρνηθηκες/δεν ηξερες. Ακομα και τα πιο απλα πραγματα πρεπει να σου τα εξηγουμε αλλα απο'οτι φαινεται ματαια. Duh

    "Ποιος ειπαμε ζει την κοσμαρα του;"

    Εσυ φυσικα

    "Και ποιος αρεσει να μιλα με το εαυτο του, μπλεκοντας τον "D. Pipes" στον μονολογο του"

    Τι λες?

    "Σοβαρα; Εσυ "διαπιστωνεις την ασχετοσυνη"; Παρε φαρμακα!"

    Uh huh

    "Συνεχιζεις να ξεφευγεις,"

    Κι εσυ να μενεις πισω

    "με αρλουμπες, αναρχο-προοδευτικες!"

    Ε αφου θεωρεις του Τζημερου "εθνικοπατριωτικες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. "μονο εσυ προβαλλεις"

    Ηταν για να δειξω οτι ειναι το site του Θεοδωρακη που ως ασχετος το αρνηθηκες/δεν ηξερες. Ακομα και τα πιο απλα πραγματα πρεπει να σου τα εξηγουμε αλλα απο'οτι φαινεται ματαια. Duh

    "Ποιος ειπαμε ζει την κοσμαρα του;"

    Εσυ φυσικα

    "Και ποιος αρεσει να μιλα με το εαυτο του, μπλεκοντας τον "D. Pipes" στον μονολογο του"

    Τι λες?

    "Σοβαρα; Εσυ "διαπιστωνεις την ασχετοσυνη"; Παρε φαρμακα!"

    Uh huh

    "Συνεχιζεις να ξεφευγεις,"

    Κι εσυ να μενεις πισω

    "με αρλουμπες, αναρχο-προοδευτικες!"

    Ε αφου θεωρεις του Τζημερου "εθνικοπατριωτικες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. >Brodie2319 είπε...
    "μονο εσυ προβαλλεις"
    Ηταν για να δειξω οτι ειναι το site του Θεοδωρακη που ως ασχετος το αρνηθηκες/δεν ηξερες. Ακομα και τα πιο απλα πραγματα πρεπει να σου τα εξηγουμε αλλα απο'οτι φαινεται ματαια. Duh<

    Δικαιλογεις δηλαδη πως οχι μονο
    ψευδεσαι,

    >"Ποιος ειπαμε ζει την κοσμαρα του;"
    Εσυ φυσικα
    "Και ποιος αρεσει να μιλα με το εαυτο του, μπλεκοντας τον "D. Pipes" στον μονολογο του"
    Τι λες?
    "Σοβαρα; Εσυ "διαπιστωνεις την ασχετοσυνη"; Παρε φαρμακα!"
    Uh huh
    "Συνεχιζεις να ξεφευγεις,"
    Κι εσυ να μενεις πισω
    "με αρλουμπες, αναρχο-προοδευτικες!"
    Ε αφου θεωρεις του Τζημερου "εθνικοπατριωτικες"
    12 Ιουνίου 2012 1:27 μ.μ.<

    αλλα πως εισαι και ενα ανταξιο
    "Ουρφ"-Τρολλ!

    - Άδωνις vs Ουρφ 1.6.12
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7d0DymLZMmE#!

    Καλη συνεχεια!

    Και για να μην ξεχνιεσαι δες αυτο:

    - Peter Economides @ BCA College
    http://www.youtube.com/watch?v=AQFI2-9EMoU&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ρε συ Nativist,έλεος δηλαδή,απο που και ως που μας έβγαλες εμένα και τον Πιγκουίνο υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ;

    Δηλαδή όποιος κατακρίνει τους σάπιους και διεφθαρμένους σημαίνει ότι είναι ή υποστηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ;

    Συγγνώμη κιόλας αλλά μου σηκώθηκε η τρίχα όταν το διάβασα αυτό.

    Δεν έχω καμία αυταπάτη ότι θα καταφέρουν να σχηματίσουν κυβέρνηση,πόσο πάλλον ο Σύριζα,επομένως,λογικό και επόμενο είναι να καταλήξουμε σε κάτι που ούτε ''δημοκρατία'' θα είναι,αλλά ούτε και Δημοκρατία.

    Η οικουμενική είναι απλά μια λέξη,την οποία ορισμένοι πολιτικοί την προφέρουν εύκολα,αλλά για να δημιουργήσουν μια πραγματική οικουμενική δεν τους έχω ικανούς αλλά ούτε και διατεθειμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πιγκουίνε,βάλτο καλά στο μυαλό σου,έτσι και δεν πάρουμε την επόμενη δόση,δεν θα έχουμε να πληρώσουμε τις 7 συντάξεις που παίρνει ο Μητσοτάκης.

    Πολύ μου άρεσε που επέκτεινες αυτό που έγραψα,χαρά στην υπομονή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Χαχα νατος παλι!!!

    Στον αγωνα. Οταν δεν ποσταρεις ΤΙΠΟΤΑ μπορεις να γεμιζεις με σπαμ το φορουμ επ'απειρον

    "Δικαιλογεις δηλαδη πως οχι μονο
    ψευδεσαι"

    Eγκλειστο παιδι ησουν και δεν καταλαβαινεις η απλα γενετικο ελαττωμα?

    Κι αυτο εδω τι ειναι?

    - Τ. Μιχας, "Η Βενελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ"
    http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=15902

    "αλλα πως εισαι και ενα ανταξιο
    "Ουρφ"-Τρολλ!"

    Η μονη περιπτωση να ξερεις εσυ τι σημαινει τρολλ ειναι να σου ειπε η μαμα σου κανα παραμυθι να κοιμηθεις χθες βραδι.

    "Και για να μην ξεχνιεσαι δες αυτο"

    Παρε ολα λινκς που ποσταρες και βαλτα σε καδο απορριματων και πεσε και εσυ μεσα, εκει δηλαδη που σε βρηκαν λιγο μετα αφ'οτου γεννηθηκες και παντα ανηκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. @ Χρήστο Χατζισαββίδη

    >Ρε συ Nativist,έλεος δηλαδή,απο που και ως που μας έβγαλες εμένα και τον Πιγκουίνο υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ;<

    Από τα λεγόμενά σας. Αν δεν συμφωνείς με τον Πιγκουίνο, ο οποίος σαφώς τάσσεται με τον ΣΥΡΙΖΑ, τότε πες το. Εγώ κατάλαβα ότι συμφωνείς.

    Δυστυχώς, τούτο το νήμα παρατράβηξε και επιδεινώνεται με την ανούσια αντιπαράθεση των δύο άλλων, που διακόπτει τον διάλογο. Είναι δύσκολο να βρει κανείς το σχόλιο που ζητά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Άλλο να συμφωνείς με τα αυτονόητα και άλλο να πιστεύεις και να στηρίζεις ένα κόμμα που απλά λέει ότι τα πιστεύει.

    Και η ΝΔ λέει ότι θα πατάξει τη διαφθορά,αλλά μόνο γέλιο προκαλεί.

    Οπότε μπορώ κάλλιστα να συμφωνώ με τον Πιγκουίνο δίχως να πιστεύω το Σύριζα.

    Πολιτικά πιστεύω στην απλή κοινή λογική,με την οποία τα περισσότερα-αν όχι όλα-κόμματα,έχουν πάρει διαζύγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. >Brodie2319 είπε...
    Χαχα νατος παλι!!!
    Στον αγωνα. Οταν δεν ποσταρεις ΤΙΠΟΤΑ μπορεις να γεμιζεις με σπαμ το φορουμ επ'απειρον
    "Δικαιλογεις δηλαδη πως οχι μονο
    ψευδεσαι"
    Eγκλειστο παιδι ησουν και δεν καταλαβαινεις η απλα γενετικο ελαττωμα?
    Κι αυτο εδω τι ειναι?
    - Τ. Μιχας, "Η Βενελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ"
    http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=15902<

    Τι δουλεια εχει το λινκ του Τ. Μιχα, με την ψευδη σου αναφορα πως σε σχολιο μου "εχω λινκ στο site του Θεοδωρακη";

    "Δημοκριτε, μου αρεσει που μιλας για "Οθωμανο-Σοβιετ" και "αριστερο-ταλεμπαν" και εχεις λινκ στο site του Θεοδωρακη..."
    (Brodie 10.6. 10:52 μ.μ.)

    Δεν ψευδεσαι μονο, αλλα ξεχνας και ευκολα!

    >"αλλα πως εισαι και ενα ανταξιο
    "Ουρφ"-Τρολλ!"
    Η μονη περιπτωση να ξερεις εσυ τι σημαινει τρολλ ειναι να σου ειπε η μαμα σου κανα παραμυθι να κοιμηθεις χθες βραδι.
    "Και για να μην ξεχνιεσαι δες αυτο"
    Παρε ολα λινκς που ποσταρες και βαλτα σε καδο απορριματων και πεσε και εσυ μεσα, εκει δηλαδη που σε βρηκαν λιγο μετα αφ'οτου γεννηθηκες και παντα ανηκες.
    12 Ιουνίου 2012 4:19 μ.μ.<

    Ετσι μπραβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. "Τι δουλεια εχει το λινκ του Τ. Μιχα, με την ψευδη σου αναφορα πως σε σχολιο μου "εχω λινκ στο site του Θεοδωρακη";

    Eισαι καθυστερημενος, η σου αρεσει να το παιζεις?

    "Δεν ψευδεσαι μονο, αλλα ξεχνας και ευκολα!"

    Μαλλον εισαι


    "Ετσι μπραβο!"

    Μπραβο καλο παιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. >Ο/Η Brodie2319 είπε...
    "Τι δουλεια εχει το λινκ του Τ. Μιχα, με την ψευδη σου αναφορα πως σε σχολιο μου "εχω λινκ στο site του Θεοδωρακη";
    Eισαι καθυστερημενος, η σου αρεσει να το παιζεις?
    "Δεν ψευδεσαι μονο, αλλα ξεχνας και ευκολα!"
    Μαλλον εισαι
    "Ετσι μπραβο!"
    Μπραβο καλο παιδι.
    13 Ιουνίου 2012 4:22 μ.μ.<

    Αποδεδειγμενα, εισαι ανικανος να απαντησεις την ερωτηση.

    Και σοβαρολογεις βεβαια, οταν αναφερεσαι στο "καθηστερημα", οπως και στην "ασχετοσυνη" ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. "Αποδεδειγμενα, εισαι ανικανος να απαντησεις την ερωτηση"

    Αποδεδειγμενα ειναι ανικανος να καταλαβεις τι γινεται καθως τιποτα δεν μπορει να διαπερασει το χοντροκομμενο σου κρανιο.

    "Και σοβαρολογεις βεβαια, οταν αναφερεσαι στο "καθηστερημα", οπως και στην "ασχετοσυνη" ..."

    Φυσικα και σοβαρολογω και φυσικα το επιβεβαιωνεις σε καθε σου ποστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. >Brodie2319 είπε...
    "Αποδεδειγμενα, εισαι ανικανος να απαντησεις την ερωτηση"
    Αποδεδειγμενα ειναι ανικανος να καταλαβεις τι γινεται καθως τιποτα δεν μπορει να διαπερασει το χοντροκομμενο σου κρανιο.<

    Μετα χαρας περιμενω να με αποδειξεις λανθασμενο,

    >"Και σοβαρολογεις βεβαια, οταν αναφερεσαι στο "καθηστερημα", οπως και στην "ασχετοσυνη" ..."
    Φυσικα και σοβαρολογω και φυσικα το επιβεβαιωνεις σε καθε σου ποστ.
    14 Ιουνίου 2012 1:07 μ.μ.<

    και πως δεν τρολλαρεις.

    Εδω και η ευκαιρια σου να λαμψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. "Μετα χαρας περιμενω να με αποδειξεις λανθασμενο,"

    Eχει αποδειχθει οτι εσαι κατι παραπανω απο λανθασμενος. Ενα λαθος της φυσης.

    "και πως δεν τρολλαρεις."

    Οπως και το οτι χρησιμοποιεις λεξεις χωρις να γνωριζεις τη σημασια τους επειδη ειναι προφανες οτι παρατησες το σχολειο νωρις.

    "Εδω και η ευκαιρια σου να λαμψεις."

    Mε IQ θερμοκρασιας δωματιου σαν το δικο σου παντα θα βρισκεσαι στο σκοταδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.