27/6/12

Πώς να αλλάξει η Ελλάδα πρός το καλύτερο αν δεν αλλάξουμε Εμείς;

Παραιτήθηκε ο Δ.Χατζησωκράτης από υπεύθυνος οικονομίας της ΔΗΜΑΡ

Παραιτήθηκε ο Δ.Χατζησωκράτης από υπεύθυνος οικονομίας της ΔΗΜΑΡ
Την παραίτησή του από τη θέση του υπεύθυνου οικονομικής πολιτικής της Δημοκρατικής Αριστεράς υπέβαλε ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, κατά τη συνεδρίαση απόψε της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος. Δήλωσε, ωστόσο, ότι θα παραμείνει ως μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και θα συνεχίσει να παρεμβαίνει στα πολιτικά τεκταινόμενα.

Το κορυφαίο στέλεχος της ΔΗΜΑΡ που εκπροσωπούσε το κόμμα στην τριμερή επιτροπή που επεξεργάστηκε την προγραμματική συμφωνία της κυβέρνησης, εξέφρασε δυσαρέσκεια για την απόφαση του προέδρου του κόμματος, Φώτη Κουβέλη να κρατήσει την έδρα της Β' Αθηνών, αντί εκείνης της Αιτωλοακαρνανίας, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός Βουλής ο κ. Χατζησωκράτης και στη θέση του να εκλεγεί η Νίκη Φουντά.

Υποβάλλοντας την παραίτησή του, προέβαλλε ως λόγο ότι δεν μπορεί να είναι αποτελεσματικός στη θέση του επικεφαλής της οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής της ΔΗΜΑΡ, σε μια κοινοβουλευτική ομάδα η οποία εκ των πραγμάτων -με βάση τη στελέχωσή της - δεν μπορεί, κατά την άποψή του, να λειτουργήσει προωθητικά όσον αφορά στα οικονομικά ζητήματα.
http://www.ethnos.gr/

1 σχόλιο:

  1. Ακρίτα,είναι γνωστό πόσο διαφωνώ με την πολιτική της κυβέρνησης και των κομμάτων,ΑΛΛΑ,ο άνθρωπος αυτός στην ουσία έχει χάσει την ασυλία του και όχι απλά τη βουλευτική καρέκλα.

    Είμαι κάτι παραπάνω απο βέβαιος,ότι όλοι όσοι συμμετέχουν στην κυβέρνηση αυτή,έχουν στο μυαλό τους την επομένη της πιθανής καταστροφής,και νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουμε ότι η επόμενη μέρα είναι πολύ πιθανό να περιλαμβάνει έρευνες και Δίκες των προσώπων που διαχειρίστηκαν την κατάσταση.

    Οι ευθύνες είναι τεράστιες,και είμαι απο εκείνους που απο καιρό ζητούν μια ανεξάρτητη αρχή να διεξάγει έρευνα με πλήρεις ανακριτικές αρμοδιότητες.

    Όμως,αν ολοκληρωθεί η καταστροφή,τότε πολλοί ένοχοι θα πληρώσουν,αλλά πολύ φοβάμαι ότι μέσα στο γενικό χαμό θα την πληρώσουν και αθώοι.

    Ας μην περιμένουμε και πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.