30/6/12

Αναζητούν λύσεις για ναρκωτικά στην ΕΦ

«ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑτων ναρκωτικών είναι πλέον υπαρκτό και σοβαρό στην κυπριακή κοινωνία και ιδιαίτερα ανάμεσα στη νεολαία. Ο κίνδυνος ευρίσκεται και εντός των πυλών των στρατοπέδων. Το υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΕΦ συμμετέχουν δυναμικά σ' αυτή τη μεγάλη κοινωνική συμμαχία με τη Διεύθυνση Υγειονομικού να έχει τη βασική ευθύνη και καθοδήγηση στον αγώνα προστασίας των εθνοφρουρών μας ενάντια στην εξάρτηση, τη φθορά, το θάνατο», ανέφερε ο υπουργός Άμυνας Δημήτρης Ηλιάδης στο χαιρετισμό του στο τουρνουά ποδοσφαίρου κατά των ναρκωτικών.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Υγειονομικού ΓΕΕΦ σε συνεργασία με το Αντιναρκωτικό Συμβούλιο Κύπρου στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ενάντια στα Ναρκωτικά. Ο κ. Ηλιάδης τόνισε επίσης στην ομιλία του ότι η άθληση, η υγιής και δημιουργική απασχόληση των νέων μας είναι υψηλή προτεραιότητα της Ε.Φ. και μέσα σ' αυτά τα πλαίσια διοργανώνεται και ο αγώνας ποδοσφαίρου. «Η Πολιτεία και η κοινωνία μας οργανώνονται και αντιδρούν με προγράμματα συμβουλευτικά, απεξάρτησης, με κέντρα άμεσης πρόσβασης, με προγράμματα για οικογένειες, θεραπευτικά κέντρα και πολλούς άλλους τρόπους.

 Κυβερνητικές υπηρεσίες και μη κυβερνητικές οργανώσεις υπό την στρατηγική καθοδήγηση και το συντονισμό του Αντιναρκωτικού Συμβουλίου Κύπρου οργανώνουν τις αντιστάσεις, την άμυνα και την αντεπίθεση ενάντια στην ολέθρια χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών» επεσήμανε ο υπουργός.
http://www.philenews.com/digital/ 

1 σχόλιο:

  1. Λύσεις υπάρχουν για τα ναρκωτικά,πολλές και απλές,αλλά χρειάζονται βούληση και εφαρμογή.

    Συνήθως, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι απο τα ναρκωτικά ''ζούνε'' πολιτικοί και ένστολοι....

    Όλα τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.