14/6/12

Αυτό κι αν είναι ξεβράκωμα: Στον αέρα όλα τα ονόματα της 2ας Ταξιαρχίας Καταδρομών της Τουρκίας

Θα διαβάσατε ενδεχομένως σε προηγούμενη μας ανάρτηση για την επίθεση που έκανε η τουρκική ομάδα χάκερς των Redhack σε μονάδα των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Συγκεκριμένα δημοσίευσε λίστα με τα ονόματα και τα στοιχεία των στελεχών που απαρτίζουν την 2η Ταξιαρχία Ειδικών Δυνάμεων του Σ.Ξ. Αφού ψάξαμε αρκετά στο δίκτυο,  σας παρουσιάζουμε κάποια στοιχεία από αυτήν την λίστα.  Όπως βλέπετε στην πρώτη στήλη είναι το ονοματεπώνυμο και ο βαθμός του στελέχους και ακολουθούν  η ημερομηνία προαγωγής, ημερομηνία ανάληψης καθηκόντων,ημερομηνία ένταξης στην συγκεκριμένη φρουρά, ημερομηνία γέννησης, πόλη και νομός καταγωγής κ.α. στοιχεία. Δημοσιεύουμε λοιπόν το σύνολο των ονομάτων, ενώ το σύνολο του εγγράφου -με την ειδικότητα που έχει το κάθε στέλεχος στην μονάδα- θα σταλεί στα μέιλ των συνδρομητών μας


Πηγή: Τουρκικά Νέα

1 σχόλιο:

  1. Υποκλοπή απορρήτων εγγράφων στην Τουρκία
    Η ΟΜΑΔΑRedΗackυπέκλεψε και αποκάλυψε λίστα με το στρατιωτικό προσωπικό που σταθμεύει στη 2η Ταξιαρχία Καταδρομών του τουρκικού στρατού προκαλώντας πανικό στο Γενικό Επιτελείο. Ο κατάλογος του προσωπικού είναι αναλυτικός για τον καθένα και έχει πληροφορίες για τους τόπους γέννησης, ημερομηνίες που εντάχθηκαν στον στρατό, τον βαθμό και τον τομέα εξειδίκευσης, όπως «ελεύθερος σκοπευτής», «γιατρός» κ.λπ.
    Η RedΗackανακοίνωσε τη διαρροή με μήνυμα στο οποίο ασκεί σκληρή κριτική στις τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις, υποστηρίζοντας ότι είναι στην υπηρεσία των ΗΠΑ. Λέει επίσης ότι δεν δημοσιοποιεί πληροφορίες που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή του προσωπικού. Όπως και να ’χει η υποκλοπή και η δημοσιοποίηση τέτοιων εγγράφων είναι λογικό να έχει κάνει άνω κάτω τους Τούρκους στρατηγούς.
    ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ 14/06/2013

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.