30/4/12

Πως καταντά ο λαός μιας ιστορικής χώρας, όταν πέφτει θύμα ενός κόμματος-διαφθορείου! (2) Κρίμα στην Αλεξανδρούπολη!!!

5 σχόλια:

  1. Εναν κερεντίν(κόσα) να πέρτς και κοφτς κηφάλια το χαϊβανια κι τελείνταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα τόσο μαζικό έγγλημα κατά της χώρας του, ούτε ΕΝΑΣ Νορβηγός θα μπορούσε ΠΟΛΙΤΙΚΑ να το φανταστεί, κι άλλο τόσο να το φέρει σε πέρας!

    Εκείνος έχει και το ελαφρυντικό της στέρησης της οικογενειακής αγάπης και θαλπωρής,(από χωρισμένους γονείς που δεν είχαν ενδιαφέρον επαφής ΟΥΤΕ και για την υγειή ψυχική ανάπλαση του γιου τους), στην ουσία εκει βρίσκεται το πρωταίτιο της πράξης του.

    Το ΠΑΣΟΚ όμως κι Ν.Δ. ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ είχαν την αγάπη και τη θαπλωρή των ψηφοφόρων τους! ΑΛΛΑ και πέρα από αυτό και την αγάπη και θαλπωρή των ελεγχόμενων ΜΜΕ, όπως και των αλλότριων συμφερόντων, ιδιωτών ιδιοκτητών, της ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ κεντρικής ΤΡΑΠΕΖΑΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ!, για αυτό και Πάγκαλος Καρατζαφέρης Παπαγεωργίου (και τώρα πάει για ανανέωση της ασυλίας του) Μαυρίκος Βενιζέλος κ.α., καθώς είναι και κομπλεξικοί ΒΟΣΚΟΤΟΠΑΚΙΔΕΣ ελείψει ερίφίων, σαλαγάνε τους πολίτες, στα βοσκοτόπια της τσόχας των τραπεζιτών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι φταίει η καημένη η Αλεξανδρούπολη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλέ πώς κάνετε έτσι; Τι ΠΑΣΟΚ τι ΝΔ, κατά το τι Πλαστήρας τι Παπάγος. Δύο όψεις του αυτού νομίσματος. Έξω τα κόμματα, οι ελεεινές αυτές συμμορίες, που κατασπάραξαν την Ελλάδα. Να έλθουμε στον σωστό δρόμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι είναι nativist, θλίβομαι για τους ανθρώπους στο βίντεο όσο και για τους "υποψιασμένους" και καλά, που τους σχολιάζουν-βρίζουν στο youtube.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.