29/3/12

Σύμφωνα με την «Zaman» Διαψεύδει το δημοσίευμα της «Milliyet» το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών

Λευκωσία: Το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών διέψευσε το δημοσίευμα της εφημερίδας «Milliyet» για άνοιγμα της κλειστής πόλης της Αμμοχώστου την 1η Ιουλίου όταν η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η εφημερίδα «Zaman» σε δημοσίευμα την Τρίτη, επικαλείται πηγές του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών οι οποίες σχολίασαν ότι το εν λόγω ρεπορτάζ της «Milliyet» είναι «αναληθές».

Αξιωματούχοι του Υπουργείου Εξωτερικών δήλωσαν στη «Zaman» ότι στο τραπέζι του διαλόγου μπορεί να τίθεται οποιοδήποτε ζήτημα αφορά την επίλυση του Κυπριακού, περιλαμβανομένου και του θέματος των Βαρωσίων, ωστόσο, όπως σημείωσαν δεν υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο από την τουρκοκυπριακή πλευρά το οποίο και θα τεθεί σε εφαρμογή κατά τη διάρκεια της κυπριακής προεδρίας.

1 σχόλιο:

  1. Και που κολάει για τη κυπριακή ηγεσία, το αν οι Τούρκοι ανοίξουν τη κλειστή πόλη της Αμμοχώστου, ή τα στρατηγικά συνεταιράκια, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ και στρατηγικά συνεταιράκια των κατοχικών της κλειστής πόλης της Απμμοχώστου, ανοίξουν τα κατοχικά εδάφη των Παλαιστινίων!

    Σημασία για τη ντιζέζ έχει αν ο νταβατζής της προσφέρει πρώτο τραπέζι τσιτσιποπάτω πίστα για να του κάνει τα κέφια του στον αεροθυλασμό της ΑΟΖ της Μεσογείου!

    Θα πάρουν καλή προίκα οι θυγατέρες της πεθεράς, στο κάτω κάτω τα μπατζανάκια φέραν σε πέρας την προμελετημένη εργασία των νταβατζήδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.