28/11/11

Μ. Όθωνας: Σε πέντε μήνες έτοιμος ο φράχτης στον Έβρο

Σε πέντε μήνες αναμένεται να ολοκληρωθεί η κατασκευή του φράχτη στον Εβρο, όπως εκτίμησε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Μανώλης Οθωνας κατά την περιοδεία του στην περιοχή.
Ο κ. Όθωνας επισκέφθηκε το χερσαίο κομμάτι των Ελληνοτουρκικών συνόρων όπου και θα κατασκευαστεί ο φράχτης, ο οποίος –όπως είπε- αποτελεί προτεραιότητα για το υπουργείο και τις επόμενες εβδομάδες θα εγκατασταθεί ο ανάδοχος εργολάβος.
«Σε λίγες εβδομάδες, μετά τον προσυμβατικό έλεγχο της σύμβασης από το Ελεγκτικό Συνέδριο θα εγκατασταθεί η ανάδοχος εταιρεία για να ξεκινήσει το έργο του τεχνητού εμποδίου, στη χερσαία ζώνη», ανέφερε ο υφυπουργός και συνέχισε:
«Με την ολοκλήρωση του θα υπάρξει μια καλύτερη επιχειρησιακή στόχευση, η οποία ενδεχομένως και θα ενισχυθεί με πλωτά μέσα επιτήρησης της παραποτάμιας περιοχής».
Επιπλέον, σημείωσε ότι προσδοκά «η επιτήρηση των συνόρων μας, μέσα στο 2012 να παρουσιάσει σημαντική και ουσιαστική βελτίωση».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Ναυτεμπορική

2 σχόλια:

  1. Όταν επιτρέπεις άλλοι να αποφασίζουν για σένα, αυτομάτως η πρώτη απώλεια είναι η μείωση της προσωπικότητάς σου στην εκτίμηση των γειτόνων σου, το μέλημα δε αυτού που επιτρέπεις να αποφασίζει για σένα είναι πως θα αποκόψει κάθε επικοινωνία σου με το γείτονά σου, μιας και ο ίδιος θα εκμεταλλευτή πλέον τη συνδιαλλαγή του με τον καθένα ξεχωριστά!

    Τώρα τι κι αν τα σύρματα του Άουσβιτς γίνανε τσιμεντότοιχοι του αίσχους στο Βερολίνο, κι από κει φτάσανε ως την Ιερουσαλήμ κι ο σπόρος τους έπιασε καρπό στον Έβρο, για τους ηθικούς αυτουργούς του ΝΑΖΙΣΜΟΥ δε μετράνε και πολύ οι ανθρώπινες αξίες!

    Όχι ότι θα πέσει και πολύ η υπόληψη των Ελλήνων πολιτικών για τη συρρίκνωση της εμβέλειας του λίκνου της δημοκρατίας απέναντι στον κηδεμόνα, αφού ούτως ή άλλως αποδέχτηκες την ανικανότητα της προσωπικότητας σου απέναντί του.

    Ε!!! να μη λέει με το δίκιο του ο γείτονας ότι ο Ηράκλειτος ήταν Τούρκος και η Έφεσος κι Αλικαρνασσός κ.κ.κ. αφού τώρα με περισκόπιο θα διηγείται κι ο δάσκαλος στους μαθητές της ιστορίας, προς τα που πέφτει ακόμα και η Τροία!

    Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι όταν χτίζεις ένα φράχτη και περιορίζεις την εμβέλεια των κινήσεών σου, ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι περιόρισες και την ελευθερία σου.
    Μα θα μου πεις τώρα ότι τα πάντα είναι σχετικά αφού από τα γεννοφάσκια της η ελευθερία σου είναι υποθηκευμένη από τον κηδεμόνα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να τον κάνεις τον φράχτη; Εδώ κτίζουν νέα κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών, που θα στοιχίζουν ετησίως 8.042.100 ευρώ, ενώ δεν είχαν $ 8.000.000 για την μεταφορά 760 τεθωρακισμένων οχημάτων, που μάς παραχωρούσαν οι ΗΠΑ δωρεάν.

    Λεφτά υπάρχουν, αλλά μόνο για τους λαθρομετανάστες!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.