30/6/11

Χ. Παπουτσής: Ουδεμία σχέση των κουκουλοφόρων με την ΕΛ.ΑΣ.

Την κατηγορηματική διαβεβαίωση ότι οι κουκουλοφόροι που εμφανίζονται στο επίμαχο βίντεο να συνομιλούν με άνδρες των ΜΑΤ, δεν έχουν ουδεμία σχέση με την Ελληνική Αστυνομία έδωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Προστασίας Πολίτη Χρήστος Παπουτσής.

Η ομιλία του Χρ. Παπουτσή
Αναφερόμενος στο θέμα, ο υπουργός αναγνώρισε και αυτός ότι προκύπτουν ερωτηματικά από το βίντεο.
Αφού επισήμανε ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η σχετική έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., ο κ. Παπουτσής ανακοίνωσε πως οι 3-4 που εμφανίζονται στο βίντεο, προέρχονταν από επιχείρηση απεγκλωβισμού ατόμων σε καφετέρια στην οδό Οθωνος, τα οποία -όπως είπε- δέχθηκαν επίθεση αγανακτισμένων πολιτών. Η Αστυνομία επεχείρησε διά τη διάσωσή τους, υποστήριξε και ενημέρωσε πως ζήτησε εις βάθος έρευνα για την εξέταση κάθε ενδεχομένου.
Στη συνέχεια ο υπουργός γνωστοποίησε ότι προσήλθαν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές του βίντεο και ζήτησαν να καταθέσουν για την υπόθεση, πράγμα που έγινε χθες το βράδυ και όπως είπε, τα άτομα αυτά επιβεβαίωσαν ότι ήταν εργαζόμενοι της ΕΘΕΛ Στο σημείο αυτό συμπλήρωσε ότι παράλληλα εξετάζονται και πληροφορίες ότι τα ίδια άτομα συμμετείχαν πρόσφατα σε καταδρομικές επιχειρήσεις σε σπίτια πολιτικών.
Σε κάθε περίπτωση, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεσμεύθηκε ότι όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της έρευνας θα το καταθέσει στη Βουλή.
Καταλήγοντας στην αναφορά για το θέμα του βίντεο, ο κ. Παπουτσής χαρακτηρισε ανυπόστατη την καταγγελία περί φιλοξενίας των εν λόγω ατόμων στη Βουλή, καθώς όπως είπε, αίνεται ότι παραμένουν πίσω από το κιγκλίδωμα και ο αστυνομικός διευθυντής του ζητεί να επιστρέψουν στο συγκεντρωμένο πλήθος.
Τίποτα δεν θα μείνει κρυφό, υποσχέθηκε ο υπουργός και δήλωσε κατηγορηματικά ότι τα άτομα αυτά δεν έχουν ουδεμία σχέση με τις αστυνομικές αρχές.
NAFTEMPORIKI

5 σχόλια:

  1. Eνώ αν υπήρχε σχέση θα το λέγατε!!!

    Οπως έλεγε κι ο συγχωρεμένος ο Τσιφόρος στις Σταυροφορίες "νομίζω ότι με δουλεύεις..λίγο..πολύ λίγο..αλλά μια φορά με δουλεύεις"!!

    Οσο για το πόρισμα να το καταθέσετε με αυτά που καταθέτετε τον δεκαπενταύγουστο..για να ενημερωθούν άπαντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζητώ συγγνώμη από τον ΣΥΝ που του καταλόγιζα την πατρότητα των κουκουλοφόρων. Είναι ηλίου φαεινότερον ότι είναι η ίδια πράσινη φρουρά που έβαζε τις φωτιές το '07, έκανε τα Δεκεμβριανά το '08 για να φέρει τον ηλίθιο και πανηλίθιο σε συσκευασία του ενός στην εξουσία και τώρα για να τον κρατήσει εκεί. Είναι οι πραιτωριανοί τού επί τριακονταετίαν πετυχημένου συστήματος "κλείνε επιχειρήσεις, αύξανε το Δημόσιο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναί κ. Παπουτσή! ΚΑΙ ΤΟ "ΣΑΜΙΝΑ" ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΠΛΟΟ.
    Όπως επίσης ως συνήγορος της Ναυτιλιακής δηλώσατε ευθαρσώς και ανερυθρίαστα, αμέσως μετά το ναυάγιο. Γιατί άλλωστε αυτή ήταν η υπηρεσία που παρήχατε από το πόστο του Υπουργείου Εμπορική Ναυτιλίας.
    Έχετε την αγωνιστική σας προϊστορία και έχετε δώσει δείγματα γραφής.
    HAIL Ελλάδα που γέννησες την Δημοκρατία και έχεις επάξιους εκπροσώπους!
    HAIL Ελλάδα, που σε κατάντησαν Μέση Ανατολή! Με πολεμικούς ανταποκριτές στο Σύνταγμα (που ΔΕΝ είδαν ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ).
    Να ξέρετε όμως - γιατί εμείς γνωρίζουμε- ότι στη Μέση Ανατολή αυτό το λένε ΑΙΜΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ.
    Και θα έρθει η ώρα που θα δικαστείτε ανάλογα.
    HAIL μεγάλε Οργουελικέ Δημοκράτη.
    HAIL Άρχοντα των Σκυλιών του Μεγάλου Αδελφού.
    Υ.Γ. Μην ανησυχείς για την υστεροφημία σου - θα φροντίσει ο Ελληνικός Λαός για αυτή ώστε να εκπροσωπηθεί επάξια ο Βίος και η Πολιτεία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ετσι που τα είπε, τα έκανε ακόμα χειρότερα.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητή Ελίνα το πώς τα έκανε μπορείσ να το δεις εδώ:
    Οι Γερμανοί «τσακίζουν» την Ελλάδα και «αποθεώνουν» την Τουρκία
    http://www.newscode.gr/diplwmatia/story/41124/oi-germanoi-tsakizoyn-thn-ellada-kai-apothewnoyn-thn-toyrkia-o-besterbele-s

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.